LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δηλαδή το Fast Track ισχύει ανάλογα με τα κέφια του σεκιουριτά...

Δεν αποκλείω ότι το πρόβλημα είναι η LH group. Γιατί όντως σκάναρε τη κάρτα επιβίβαση και μετά μου είπε ότι δεν έχω πρόσβαση. Στη ερώτησή μου γιατί δεν μου δίνει, αφού γράφεται ρητά business, τη σκάναρε ξανά και μου είπε να ρωτήσω τη αεροπορική. Και όταν ρώτησα στο Check in μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια fastlane. Τέλος πάντων, θα στείλω παράπονα στην LH και στην OS.

Στο lounge της Α3 δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με την απάντηση που πήρα από τη fraport (έστειλα παράπονα μέσω της online φόρμας) το πρόβλημα είναι όντως η LH group που δεν έχει κλείσει σύμβαση για τη χρήση της fast lane. Όπως το καταλαβαίνω, από 1 Ιουνίου πρόσβαση έχουν μόνο επιβάτες των αεροπορικών που έχουν κλείσει τέτοια σύμβαση (και υποθέτω ότι πληρώνουν κάτι έξτρα...). Και όντως, μέχρι τέλος Μαϊου είχα πρόσβαση, ενώ από τότε με πτήσεις LH και OS όχι.

Είναι φυσικά απαράδεκτο από την LH εάν συνεχίζει να μην το προσφέρει. Και φυσικά έστειλα παράπονα και σε LH και OS (και θα στείλω και στην LX εάν στην επόμενη πτήση επίσης μου αρνούνται την πρόσβαση).

Συμφωνα με σημερινη συνεντευξη του Γιώργου Βήλου (Γενικού Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport) , "το «βαρύ χαρτί» των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που είναι αυτό της Θεσσαλονίκης απέχει ακόμα πολύ από τα στατιστικά του 2019" .
Ενδεικτικό είναι πως στο εξάμηνο , το Μακεδονία βρίσκεται στο -21% σε σχέση με το 2019, όταν στα 8 από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια είχαμε ήδη επιβατική κίνηση μεγαλύτερα από ό,τι πριν 3 χρόνια.

Μήπως όμως στα νούμερα σημαντικό ρόλο παίζουν οι αγορές της Ρωσίας κυρίως και μετέπειτα και της Ουκρανίας;

Το νέο terminal του Μακεδονία ( θυμομαστε τη φιέστα των εγκαινίων) μπαζει νερά... όπως εμπαζε και αυτο της Ρόδου τον περασμένο χειμώνα, οταν το επισκέφτηκα.και εκεί εβαζαν τις λεκάνες, με τον ιδιο τρόπο.. τελικά οι λεκάνες ειναι πολύ χρήσιμες...
.ποσα εκατομύρια είπαν οτι κοστισε ??