LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω βιαστικά και τράβηξα στο πόδι αυτές τις εικόνες παρακάτω.
Τώρα το τι θα είναι δεν γνωρίζω. Σκαλωσιά ή για καμιά ανακαίνιση πρόσοψης ή βάψιμο λογικά.
Ότι και να είναι θα έχει κάποια διάρκεια και θέλει σκαλωσιά, δεν είναι δηλαδή σύντομες εργασίες επιδιόρθωσης. Για να δούμε, τι θα δούμε...!

Attachments

• NIK_7916 copy.jpg
    NIK_7916 copy.jpg
    500,8 KB · Προβολές: 3.969
  • NIK_7919 copy.jpg
    NIK_7919 copy.jpg
    478,2 KB · Προβολές: 3.969
  • rNIK_7915 copy.jpg
    rNIK_7915 copy.jpg
    398,9 KB · Προβολές: 3.968
  • rNIK_7925 copy.jpg
    rNIK_7925 copy.jpg
    376,6 KB · Προβολές: 3.968
Καλησπέρα, θέλω να ελπίζω οτι ξεκίνησαν να το αναβαθμίζουν στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Fraport Greece. Άν μπείτε και στο site τους κάπου έχουν τα σχέδια πως θα γίνει το αεροδρόμιο μόλις ολοκληρωθούν οι αεργασίες. Μακάρι να είναι από αυτό γιατί σχετικές αναρτήσεις υπάρχουν απο το 2016.

Sosita, Εννοείς αυτό;

Attachments

• SKG LANDSIDE-NIGHT VIEW-CANOPY.jpg
    SKG LANDSIDE-NIGHT VIEW-CANOPY.jpg
    474,9 KB · Προβολές: 2.827
Φαίνεται πολύ ωραίο έτσι...

Στο χώρο αναμονής των αναχωρούντων επιβατών έχουμε δει κάποια αλλαγή;

Καλημέρα
Είμαι καινούργιος στην παρέα.
Επειδή τυχαίνει να δουλεύω στο αεροδρόμιο,θα αναφέρω όσες αλλαγές έχω προσέξει.
Με το μπαίνουμε στην Β αίθουσα αναζητήσεων βλέπουμε απέναντι τις πληροφορίες.
Το stand με το μηχάνημα που τυλίγει τις αποσκευές μεταφέρθηκε εκεί που ήταν το γραφείο των Τουρκικών Αερογραμμών.
Απέναντι από τα wc στις αναχωρήσεις κάποια γραφεία έχουν φύγει(ακούγεται ότι θα βάλουν καταστήματα εκεί)
Στην αίθουσα Α των αναχωρήσεων,απέναντι από την είσοδο έχουν μεταφερθεί τα γραφεία των Τουρκικών Αερογραμμών καθώς και της Astra(νομίζω έχει και άλλο ένα αλλά μου διαφεύγει οπότε ζητώ συγγνώμη).
Τις τελευταίες μέρες κάνανε ανακαίνιση σε wc των αντρών στις αναχωρήσεις(δίπλα στο κατάστημα με τα περιοδικά)
Στις αφίξεις κάνανε ολική ανακαίνιση στα wc γενικώς.
Τέλος μετά από συνομιλία που είχα με εργαζόμενο της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του terminal,με ενημέρωσε πως θα ολοκληρωθεί σε μια τετραετία.
ΥΓ.Ζητω συγγνώμη για τυχόν παραλήψεις που έχουν γίνει.

δηλαδή, με λίγα λόγια, πέρασε ένας χειμώνας και μιλάμε για κάποιες βελτιώσεις σε WC, αλλαγές σε διαρρύθμιση κλπ.... κάποιες χιλιάδες ευρώ κόστος ?? Ακούω και σε άλλα α/δ, με εξαίρεση της Κεφαλλονιάς, έγιναν βαψίματα, αναδιαρρυθμίσεις και ασφαλτοστρώσεις σε κομμάτια πιστας, διαδρόμων που είχαν ζημιές...!! Να χειροκροτήσουμε τώρα ???

Καλά περίμενες σε 1 χρόνο (σε 20 ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος) να φτιάξει 14 τέρμιναλ, ενώ από τον Οκτώβριο περιμένει τις εγκρίσεις και τους ελέγχους για βόμβες στο χώρο που θα φτιαχτεί το νέο τέρμιναλ;

Αλήθεια τόσα χρόνια πόσα χιλιάρικα ξόδεψε το δημόσιο συνολικά για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια;;; Ακόμη και τις τουαλέτες τις παράτησε στην τύχη τους.... Μήπως 0 χιλιάρικα;;;; Ούτε μια διαρρύθμιση με μηδενικό κόστος δεν έκανε...

Καλησπέρα Henrikleonidas και καλώς όρισες! Ξέρουμε αν άλλαξε ο χώρος ελέγχου των επιβατών πριν μπουν στο χώρο αναχώρησης; Αυξήθηκε ο χώρος αναμονής των αναχωρούντων επιβατών; Με το σύστημα των αποσκευών; Επίσης πόσες πτήσεις θα γίνονται ανά ώρα το καλοκαίρι;

Καλημέρα
Απ'όσο ξέρω έχουν βάλει κάποια επιπλέον μηχανήματα έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.
Επειδή εργάζομαι στο πάρκινγκ δεν έχω μπει τόσο μέσα ώστε να δω τυχόν αναδιαμόρφωση του χώρου μετά το έλεγχο.
Για τις αποσκευές δεν έχω διαπιστώσει κάτι(χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει αλλάξει κάτι).
Όσον αφορά τις πτήσεις,με την "επιθετική πολιτική" τις Fraport θα αυξηθούν πολύ.
Ήδη η Qatar και η Emirates ετοιμάζουν πτήσεις για Θεσσαλονίκη.
Νέα δρομολόγια πρόσεξα και από άλλες εταιρίες που πετούσαν ούτως ή άλλως από Θεσσαλονίκη πχ. Η Aegean θα έχει πτήση για Τελ αβίβ ολο τον χρονο.
Πάντως όσον αφορά το terminal,όντως πριν την θεμελίωση η εταιρεία περιμένει να γίνει έλεγχος για τυχόν ξεχασμένες βόμβες από τον ΒΠΠ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τους χώρους υγιεινής έχει ένα γραφείο με εκπρόσωπο και έτσι δέχεται τα παράπονα και τις παρατηρήσεις για τυχόν βλάβες ή ελλείψεις.
Τέλος αυτό που μπορώ να πω είναι πως "έχουν σφίξει τα λουριά" στο αεροδρόμιο.
Ο έλεγχος που γίνεται από τους Γερμανούς είναι "ασφυκτικός" αλλά εν τέλει αποτελεσματικός.
Για να καταλάβετε την διαφορά νοοτροπίας πριν κάποια χρόνια(Επί ΥΠΑ) όταν ήρθαν οι ηλεκτρολόγοι της ΥΠΑ για να επισκευασουν μια βλάβη,και τους έδειξα κάποιους πυλώνες που ειχαν καμένες λάμπες μου απάντησαν:"Αυτά;Όταν έρθουν οι Γερμανοί θα τα αλλάξουν"
Χρόνια Πολλά σε όλους μας για την σημερινή διπλή εορτή!!!

airport123":23qy8fby said:
Καλά περίμενες σε 1 χρόνο (σε 20 ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος) να φτιάξει 14 τέρμιναλ, ενώ από τον Οκτώβριο περιμένει τις εγκρίσεις και τους ελέγχους για βόμβες στο χώρο που θα φτιαχτεί το νέο τέρμιναλ;

Αλήθεια τόσα χρόνια πόσα χιλιάρικα ξόδεψε το δημόσιο συνολικά για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια;;; Ακόμη και τις τουαλέτες τις παράτησε στην τύχη τους.... Μήπως 0 χιλιάρικα;;;; Ούτε μια διαρρύθμιση με μηδενικό κόστος δεν έκανε...;

Έχοντας διαβάσει ήδη αρκετές γνώμες περί της ιδιωτικοποίησης των 14 α/δ, να πώ οτι η τακτική που ακολουθούν μερικοί, οτι δηλαδή δικαιολογούν τις κινήσεις της Fraport,όποιες και να είναι, με βρίσκουν αντίθετο... μέρος της παραχώρησης, του ενοικίου δηλαδή είναι και η υποχρέωση για 330 εκ επενδύσεις τα πρώτα 4 χρόνια... δεν μας κάνουν χάρη που θα φτιάξουν οτι φτιάξουν, είναι μέρος του ενοικίου.
Ηδη πέρασε ο πρώτος χρόνος με ελάχιστες παρεμβάσεις που στην πλειοψηφία τους- γνώμη μου- είναι αλλαγές σε διαρρυθμίσεις, πιθανόν προς το καλύτερο, αλλά χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Η δικαιολογία βέβαια ήταν οτι δεν μπορούσαν να γίνουν σοβαρά πράματα μέσα στη τουριστική κίνηση , σεβαστό. Όμως την ίδια στιγμή και απο την πρώτη μέρα τα έσοδα τρέχουν , ενοίκια αυξήθηκαν, απο 1η Απριλίου αυξάνονται ακόμα περισσότερο κάποια. Απο οτι συμπεραίνω επίσης, ενώ είχαν ανακοινώσει τις παρεμβάσεις σε κάθε αεροδρόμιο δεν έχουν βάλει όμως χρονοδιαγράμματα.. Γνωρίζω από δικές μου πηγές ότι ακόμα και οι σκαλωσιές σε πολλά α/δ, μπήκαν και έμειναν έτσι χωρίς να γίνεται καμία εργασία τον προηγούμενο μήνα....
Αν δεχτούμε την οργανωτική ικανότητα των γερμανών, εκπλήσσομαι που πέρασαν Νοέμβρης- Δεκέμβρης- Γενάρης- Φλεβάρης, χωρίς να έχουν ξεκινήσει εργασίες που λογικά είχαν ολο τον καιρό να οργανώσουν μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε και με την αναχώρηση του τελευταίου αεροπλάνου να έπιαναν δουλειά.. Γιατί δηλαδή να περιμένει εγκρίσεις απο τον Οκτώβριο και όχι απο τη στιγμή που ανέλαβε ή και πιό πρίν. Μήπως βολεύεται ετσι και καθυστερεί , στέλνοντας τα απαραίτητα κέρδη στη μαμα εταιρεία ?? Ελπίζω να δούμε οργασμό εργασιών τα επόμενα 3 χρόνια ώστε να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια που πρέπει να ρίξουν στα αεροδρόμια και να μην βλέπουμε βαψίματα να χρεώνονται ως κατασκευές. !!!