LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

Πρώτες αφίξεις charter πτήσεων σήμερα στα Χανιά ανοίγοντας την σεζόν .Δύο πτήσεις από Δανία εκτελεσμένες από Primera Air και Cimper έκαναν ποδαρικό.
http://www.neatv.gr/index.php?option=co ... Itemid=108

Καλή σεζόν… Εύχομαι φέτος ο τουρισμός να πάει πολύ καλά …

Πιστεύω πως το Αεροδρόμιο Χανίων χρειάζεται και ένα site με πληροφορίες του αεροδρομίου αλλά και τις πόλης. . . .

Καλή σεζόν να ευχηθώ κι εγώ. :great:

Όσο για το site, σσσσσσσσσσσς θα τους ξυπνήσεις στην ΥΠΑ και θα θυμώσουν οι Προκόπηδες. Εδώ δεν ασχολούνται με βασικά θέματα ασφαλείας, με ιστοσελίδες θα χάνουν την ώρα τους? Σε παρακαλώ τώρα...

Με την Ryanair στα Χανια ξερουμε τι εγινε?
Εχουμε φωτο απο την πρωτη αφιξη και στοιχεια απο πληροτητες?

Καλησπέρα σε όλους !

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Ήθελα να σας πω, σήμερα βρέθηκα στο LGSA για να παραλάβω έναν συγγενή μου από Αθήνα. Καθώς πλησίαζα στο αεροδρόμιο το μάτι μου έπεσε στο tail ενός Qatar Airways και από ότι κατάλαβα πρέπει να ήταν ένα Airbus(319 ή 320). Έχει ξεκινήσει η Qatar πτήσεις για Χανιά και δεν το ξέρω ή κάτι άλλο συναίβει και βρισκόταν εκεί...ξέρει κανείς τίποτα να μας ενημερώσει?

Αν ήταν 320 στα παλιά χρώματα θα ήταν πτήση Εμίρη. Αν 319 και 320 στα νέα ίσως πάλι το ίδιο :?:

Αεροσκάφη του Κατάρ είναι πλέον συχνοί επισκέπτες.Αυτό οφείλετε στην παρουσία μαχητικών αεροσκαφών του Κατάρ στη Σούδα τα οποία συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στην Λιβύη.