LGRX/GPA Araxos

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απίστευτη...??? Πανάκριβη και απαράδεκτη..!! Εδώ με 400 ευρώ πάς και έρχεσαι Αθήνα-Νέα Υόρκη...!!

Για Μόναχο πάντως από Πάτρα με επιστροφή τον Οκτώβριο του 2009 μου το δίνει 258 ευρώ (129 ευρώ one way)

Γενικά οι γερμανικές Low cost είναι πιο τίμιες ειδικά από τις βρετανικές. Δηλαδή είναι γενικά πιο οικονομικές.
Για 2 λόγους η X3 είναι αρκετά ακριβή.
α) Είναι μονοπώλειο στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.
β) Είναι κυρίως πτήση charter ,οπότε οι λιγοστές θέσεις εκτός Τ.Ο είναι λογικό να πωλούνται ακριβότερα από αυτές των οργανωμένων τουριστών.

Μα αυτό εννοούσα κι εγώ , ότι είναι πανάκριβο!!

Σίγουρα έχει σχέση με το ότι είναι μονοπώλιο. Παρόλα αυτά δεν είναι τσάρτερ, είναι προγραμματισμενη πτηση, ετσι δν ειναι; Έχει και ενδιαμεσο σταθμο την Κέρκυρα.

Η Χ3 έχει γραφεία στην Πάτρα;

Κάτι ακούγεται ότι το καλοκαίρι θα ξαναμπεί το Αραξος-Θεσσαλονίκη.
Πάντως η Sky Express έχει παράπονα από τους Αχαιούς: "Τους δώσαμε αεροπορική διέξοδο και η ανταπόκριση κατώτερη του αναμενομένου"

"Ανταπόκριση"...??? με 225 ευρώ το εισιτήριο...!!! :shock:

Το εχω πει και θα το ξαναπω , υδροπλανα παιδες!! μονο ετσι θα λειτουργησει μια γραμμη Πατρα - Αθηνα - Θεσσαλονικη .Δε μπορουν που δεν μπορουν να γεμισουν ενα αεροπλανο τουλαχιστον σε 10-15 θεσεων υδροπλανο θα γεμιζε ανετα και θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι. Ουτε θα χρειαζοταν να τρεχουν σε αεροδρομια...

Δεν πάνε με το κανονικό, θα πάνε με το υδροπλάνο;
Η TUIfly όπως ξαναέγραψα εκτελεί κύρια πτήσεις charter εκτός της Θεσσαλονίκης που πετάει όλο το χρόνο.
Επειδή λοιπόν στον Άραξο δε νομίζω να υπάρχει και πολύς μεμονωμένος κόσμος , σίγουρα οι λίγες ελεύθερες θέσεις πωλούνται πιο ακριβά από ότι μέσω κάποιου πακέτου.
Δυστυχώς στην Πάτρα η οδική συγκοινωνία με το κέντρο και οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη έχει παγιωθεί και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Να λοιπόν και η ατολμία των αεροπορικών εταιριών να επενδύσουν σε αυτή την περιοχή.

Πετούσα σήμερα στις 12 Ηράκλειο-Αραξο. Στις 10 παρά πέντε μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι η πτήση θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα λόγωασκήσεων στον Αραξο.
Μήπως οι υπεύθυνοι του Αράξου μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους; Το αεροδρόμιο είναι κυρίως στρατιωτικό, αλλά θέλουν να αναπτύξουν και το πολιτικό σκέλος του! Θα γινόταν αυτό στα Χανιά ή την Καλαμάτ πχ;

Απ' ό,τι φαίνεται, ο Αραξος δε "φτούρησε" ως αεροδρόμιο τακτικών δρομολογίων! Η sky Express περιόρισε σε μία την πτήση από Ηράκλειο (Δευτέρα).
Να θυμίσω ότι κόπηκε το δρομολόγιο Αραξος - Θεσσαλονίκη και τώρα το ένα από τα δύο για Ηράκλειο.
ΚΡΙΜΑ!!!