LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Δηλαδή καθώς κατεβαίνουν οι πιλότοι στρίβουν τα αεροπλάνα για να μην πέσουν στην τρύπα χαχαχαχα. :D :great:

Όταν δεν δίνονται 5 ψωροχιλιάρικα για το ανεμόμετρο γιατι η Αθήνα μας θεωρεί ζουλού κοπρίτες λαθρομετανάστες τότε τι απαιτήσεις να έχουμε. Καλά το έγραψα παραπάνω, μια μηνυσάρα απο εδώ μέχρι την Αθήνα χρειάζεται και άντε γειά. Ελεεινοί :rant:

Ά, η ΥΠΑ πότε εδέησε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση; Πότε; :D :D :D Πάνω απο 15 χιλιάδες κόσμος τα βρήκε μπαστούνια χτές κ σήμερα αλλά δεν άνοιξε μύτη. Αν όμως ήταν ο Μπένι, το Μακ ή ο Καζατζάκης θα είχαμε έκτακτα ενημερωτικά τοκσοου.

Τα μπογαλάκια μας και σε άλλη παραλία, δεν γίνεται διαφορετικά :cool:

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι είναι αυτό το υλικό μπαλωματος της λακκουβας; πάντως το θετικό είναι οτι φώναξαν συνεργεία και έφτιαξαν την λακκούβα πριν το ξημέρωμα.

Οσον αφορά το ανεμόμετρο ντροπή και όπως είπε ο OA701 μια μυνηση χρειαζεται γιατι δεν βάζουν μυαλό οι υπάλληλοι της ΥΠΑ χωρίς να θέλω να θιξω κάποιο μέλος του φόρουμ που δουλεύει στην ΥΠΑ. Δεν μου επιτρέπεται απο τους κανονες να ανοιξω το στόμα.
Εκεί στην Ρόδο δεν έχετε ανεμόμετρο,εδώ στα Γιάννενα έχουμε ανεμόμετρο αλλα δεν έχουμε ραντάρ και ο πιλότος λέει τα εξης λόγια: καλημέρα είμαστε 16 μίλια απο τα Γιάννενα και μόλις φτανει λίγο πριν την πρωτη στροφη μετα το Τεροβο ειμαστε κοντά στα γιαννενα,συγνωμη εκ μερους μου δεν θυμάμαι ποσα μίλια λεει ο πιλοτος. Τα έγραψα αυτά για τα Γιάννενα γιατί έχω κανει αυτοψία επι του θέματος. :D

Τσοντάραν όλοι οι οδοντογιατροί υλικά σφραγίσματος κι έγινε η δουλειά ;)

Χώμα και τσιμέντο ταχείας πήξης έριξαν, το σκέπασαν με μουσαμάδες και βουαλά. Φυσικά αρχές Νοέμβρη θέλει όλο ξήλωμα αλλά χλωμό το κόβω. Το νεο α/δ Κωλοπετινίτσας θα χρειαστεί απαλλοτριώσεις, διάδρομο 20χλμ και αεροσταθμό 1.000.000 τμ οπότε λεφτά στους μαλάκες τους ροδίτες γιόκ...

Αντε γεια μωρέ τι είναι τουτος ο εργολάβος που την έφτιαξε κανένας εργάτης που φτιάχνει σπίτια. Ακου εκεί τσιμέντο ταχειας ψυξης, σε 1-2 εβδομάδες με τοσο βαρια αεροπλάνα που προσγειώνονται στην Ρόδο θα σπασει.
Αλλα οι έλληνες εργολάβοι χωρίς να παρεξηγησω μια ζωή μισά εργα θα φτιαχνουν και προπάντων οι έλληνες εργολάβοι μια ζωή
μα :wall: :wall: :wall: :wall: ς θα είναι.

Για να είμαστε δίκαιοι, η συγκεκριμένη μέθοδος επιλέχθηκε γιατί προσέφερε άμεση λύση χωρίς πολλά πολλά και ΤΖΑΜΠΑ για την ΥΠΑ. Το α/δ αν έμενε κλειστό σήμερα και αύριο θα γινομασταν πανσυμπαντικά ξεφτίλα, ειδικά δε αν ανακατευόταν και η ΥΠΑ στην επίλυση γιατί ξέρουμε απο τώρα ότι θα ήταν έτοιμο του αντίχρονου και αν... Τον Νοέμβρη, αν όλα πάνε καλά κι αντέξει, θα γελάσουμε πάλι... Όπως θα γελάσουμε αν δήμαρχος, περιφερειάρχης, επιμελητήριο, ξενοδόχοι, πράκτορες, ΤΟ, αεροπορικές και λοιπές δυνάμεις το δουν λίγο σοβαρά το θέμα και τρολάρουν την Αθήνα...

Η χρήση τσιμέντου ταχείας πήξης είναι προφανώς μονόδρομος μέσα στη σεζόν. Το θέμα είναι ότι φυσικά πρόκειται για μπάλωμα και πρέπει το χειμώνα να γίνει σοβαρή εργολαβία. Από τη στιγμή όμως που το μαγαζί πρέπει να ανοίξει άμεσα δεν υπάρχει άλλη λύση, έστω και πρόχειρη. Επίσης, σε περιπτώσεις σφοδρής κακοκαιρίας ζημιές γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες της ευρώπης και της αμερικής. χωρίς να θέλω να μειώσω την ευθύνη των αρμοδίων για τις κακοτεχνίες και την έλλειψη συντήρησης, γιατί εδώ φοβόμαστε την ψιχάλα, όχι τις θεομηνίες. Απλά συνιστώ ψυχραιμία.

off topic on

ρε συ aris320, αμάν με τα γιάννενα, ραντάρ χρειάζεται σε πολυσύχναστα αεροδρόμια για να μειώνονται τα όρια του διαχωρισμού μεταξύ αεροσκαφών. Στα γιάννενα που έχει ένα αεροσκάφος τη φορά (για να μην πω τη μέρα) δε γίνεται ούτως ή άλλως διαχωρισμός, τι στο καλό να το κάνεις το ραντάρ που κοστίζει και ένα σκασμό λεφτά; Εδώ δεν έχουν ραντάρ αεροδρόμια με δεκαπλάσια και δεκαπενταπλάσια κίνηση, τα γιάννενα θα έχουν; Επίσης, αναφορές θέσης ο καπετάνιος κάνει έτσι κι αλλιώς, είτε ασκείται έλεγχος ραντάρ είτε διαδικασιακός. Συγκρατήσου λίγο στις τοποθετήσεις σου, που έκανες και αυτοψία...

aris320... διακρίνω μια μεροληψία για τους Έλληνες πιλότους (γενναίοι και αποφασιστικοί) ... σε σχέση με τους Έλληνες εργολάβους (μ*****ς) :thx: :twisted: :rolleyes:

Guess what! Ο κρατήρας ξανάνοιξε και το αεροδρόμιο ξαναέκλεισε.

Divert σε KGS, HER, CHQ. Μία Volotea από Βενετία γυρίζει πίσω.