aakunz
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- GRL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGKC
Έχουμε να κάνουμε με το κλασσικό παράδειγμα επαρχιακού τύπου, που ακούει για την προοπτική εκατομμυρίων επισκεπτών και παρουσιάζει τη Ryanair σαν το σωτήρα που θα κάνει το Μιτσικέλι τον υπ' αριθμό 1 αντίπαλο του Matterhorn. Το δημοσίευμα γίνεται talk-of-the-town, καταστηματάρχες, εστιάτορες, ξενοδόχοι και λοιποί τοπικοί φορείς νομίζουν ότι η Ryanair είναι η νεράιδα με το μαγικό ραβδάκι που θα τους λύσει τα προβλήματα κι αρχίζουν να επισκέπτονται την Περιφέρεια προβάλλοντας το γνωστό: «αν αγαπάς τον τόπο σου, φέρε τη Ράιαν για να σου φέρουμε ψήφους». Η Περιφέρεια υπόσχεται χωρίς καν να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, οι άλλοι το πιστεύουν κι από δω πάν' κι οι άλλοι.
Κάποια στιγμή, η Ryanair ανακοινώνει τους νέους προορισμούς, αφήνοντας τα Ιωάννινα εκτός (τι έκπληξις) και ένα πέπλο απογοήτευσης, κατήφειας κι εσωστρέφειας καλύπτει τα πανέμορφα Ιωάννινα και την Παμβώτιδα. Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει αναζητώντας τη νέα Κυρά Φροσύνη ( πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος που δεν γίνονται πραγματικότητα οι φαντασιώσεις μας). Ο περιφερειάρχης δεν πίεσε αρκετά την Κυβέρνηση. Η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την Επαρχία και κλωτσάει τις ευκαιρίες. Τι τον φτιάξαμε το μεγαλύτερο «αεροδιάδρομο» αφού δεν έρχονται μεγάλα αεροπλάνα. Το αλβανικό και το εβραιωσιωνιστικό λόμπι σαμποτάρει τα Γιάννενα κλπ. κλπ. κλπ...
Είμαι από νησί με μικρό αεροδρόμιο και βιώσιμο -προς το παρόν- τουρισμό και το έχω δει το έργο πολλές φορές. Ας είμαστε ρεαλιστές.
Κάποια στιγμή, η Ryanair ανακοινώνει τους νέους προορισμούς, αφήνοντας τα Ιωάννινα εκτός (τι έκπληξις) και ένα πέπλο απογοήτευσης, κατήφειας κι εσωστρέφειας καλύπτει τα πανέμορφα Ιωάννινα και την Παμβώτιδα. Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει αναζητώντας τη νέα Κυρά Φροσύνη ( πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος που δεν γίνονται πραγματικότητα οι φαντασιώσεις μας). Ο περιφερειάρχης δεν πίεσε αρκετά την Κυβέρνηση. Η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την Επαρχία και κλωτσάει τις ευκαιρίες. Τι τον φτιάξαμε το μεγαλύτερο «αεροδιάδρομο» αφού δεν έρχονται μεγάλα αεροπλάνα. Το αλβανικό και το εβραιωσιωνιστικό λόμπι σαμποτάρει τα Γιάννενα κλπ. κλπ. κλπ...
Είμαι από νησί με μικρό αεροδρόμιο και βιώσιμο -προς το παρόν- τουρισμό και το έχω δει το έργο πολλές φορές. Ας είμαστε ρεαλιστές.