Λάθος posts ...

Re: Αγνοείται αεροσκάφος της Air France από Βραζιλία

Μπράβο. Ας σβήσει τώρα κάποιος συντονιστής τα ποστ σχετικά με το hoax (και τούτο φυσικά :mrgreen: ) και να επιστρέψουμε στη συζήτηση.

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Thumbelina eisai super...sou eyxomai kai sena kali epitixia alithia pote tha ksereis apantisi?? kai ego mono lower exo kai liga italika gnorizo opote... :(

η κοπελες της επιτροπης είπαν οτι οι απαντησεις στις επιτυχουσες θα αποσταλλουν - ανακοινωθούν, μέχρι την επόμενη παρασκευή 26/6. Εν συνεχεία όποια επιλεχθεί θα ξεκινήσει εκπαίδευση από την 3η ιουλίου και μετά το πέρας 30 hmervn, θα γίνει πρακτική εξάσκηση στη γερμανία που θα διαρκέσει 3 μέρες.

challenging, interesting, definitely not boring..

good luck!

Αχ Thumbelina moy idi taksideuo xaxa (exo polu agxos) katalavaino poso to thes kai esu... :D euxomai olopsixa ta kalitera apotelesmata tha perimeno na akouso ta euxarista..se uper euxaristo yg:isoun i moni poy apantises poly analitika megia kai to kainourgio pc

Η επιτροπή στην aegean μπορεί να αποτελείται και από 2 γυναίκες έναν αντρα κτλ.
Στην ολυμπιακή η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική πάντως καθώς δίνει συνέντευξη ένας ένας και πολύ περισσότερη ώρα από εκείνη στην aegean.
Όσο για τις ξένες γλώσσες προσωπικά γνωρίζω μία άριστα και μία μέτρια και δεν αποτέλεσε πρόβλημα...πιστεύω ότι εφόσων μιλάς αγγλικά -που είναι η πρώτη και βασική γλώσσα- και είσαι από θέμα χαρακτήρα -ίσως και εμφάνισης- αυτο που ζητάνε ότι δε θα έχεις πρόβλημα.
Καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν απάντηση ή δίνουν συνέντευξη. ;) :D

Me kathisixases kai esu Blair na eisai kala...tha sas po nea me to kalo tin alli Pempti tha eimai ekei etoimi gia tin sinentefksi :thx:

Γιατί flying doc συμφωνώ μαζί σου; Μήπως γιατί διάβασα τα ποστ της thumbelina; "speaking of επιτροπή", "ήτοι είχα ενδυμασία γραμματέως διοίκησης", prior to my interview" και κάτι για ένα μακ που αγόρασε πρόσφατα. Πριν αρχίσετε να μου την λέτε, είμαι γυναίκα, ζω στα βπ και θεωρώ ότι διαβάζω sms χαζοχαρούμενων εφήβων που θέλουν να το "κομμάτι" τους.

Re: Jokez

Έχει επίπεδο, δε λέω... :rolleyes:

εγα παντως που ειμαι του διαβασματος, του ιντερνετ και εν γενει του ψαξιματος, δεν βρηκα καμια αναλυτικη πληροφορηση που να αφορουσε στη διαδικασια της συνεντευξης. Επιπλεον εγω μενω στο Ψυχικο - Παλαιο Ψυχικο, οδηγω mercedes και αναγκη για show off και δει online, δεν ειχα καμια. Γουσταρω να κανω τη δουλεια της αεροσυνοδου κι αν μου δοθει η ευκαιρια θα την κανω, ΟΧΙ απο αναγκη - απο πάθος και από άποψη!

οσοι μεταφραζουν τη προηγουμενη γραφη μου, σε γραφη χαζοβιολας, δεν εχουν χιουμορ - bad for them - αααα και το ΒΠ ειναι η πιο βλακωδες συντομογραφια που επαιζε back in the 90s, εεε παει εκεινος ο αιωνας

αυτα απο την thumbelina αγαπητο φορουμ, εδω πας να βοηθησεις και να πεις ομορφα πραγματα και πεταγονται οι κατινες του ιντερνετ και σε ξεμαλλιαζουν - thanx but no thanx - δεν θα παρω

καλη συνεχεια

Αφού είσαι του διαβάσματος να προσέχεις περισσότερο την σύνταξη κ την γραμματική σου κ στο μέλλον να κάνεις διδακτορικό. Επίσης η mercedes κλπ δεν βγάζουν αεροπλάνα οπότε προσπάθησε να μένεις στο τόπικ του φόρουμ.

Ακόμα, η διαδικασία κάθε συνέντευξης είναι οτί αυτοί κάνουν ερωτήσεις κ εσύ πρέπει να απαντήσεις, δεν χρειάζεται ψάξιμο ούτε να μάθεις να μαγειρεύεις.

Από αυτό το τόπικ νομίζει κανείς ότι η συνέντευξη για αεροσυνοδός είναι πιο δύσκολη κ από trader :wall: