Λάθος posts ...

Re: Δημιουργία νέου αεροδρομίου στην Αθήνα;

Εισαι ΚΑΚΟΣ . .

μην κοροιδευεις τα γραπτα των αλλων !

Re: Δημιουργία νέου αεροδρομίου στην Αθήνα;

flyer":1de1sm6c said:
μην κοροιδευεις τα γραπτα των αλλων !

Πλακα μου κανεις? Μετρα κοκκινα...

GIANNIS_ATH":1de1sm6c said:
το αεροδρόμιο της αθηνας είναι πιστοποιημένω για να χρησιμοποιήτε για τα Α380 αλλα δεν εχει την απαραιτήτη υποδώμη για να πιάση σε φυσούνα το γιγαντιαίο αεροσκαφος.

:wall:

Αυτο ειναι στυγνος βιασμος της Ελληνικης Γλωσσης, Αρθρωσης και Ορθογραφιας!!!

:wall:

Re: Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

pedia KANA neo gia proslipsis mig gia ergates?geniko kathikondon???mipos kseri kanis alli lene apo oktovri tha ksekinisi eleos? :shock: :? :(

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Geia sas!

Ehw mia erwtisi. Loipon, me kalesan sto Etihad Open Day prin ena mina peripou. Kathafera na mazepsw ola ta aparetita hartia. Ehthes, mou stelnoun ena e-mail (mia evdomada prin to interview) oti theloun na ehw mazi mou to Medical Form. Mou grafoun episeis, na diavasw prosehtika, na katalavw kai to fill up the form. Mono pou to form lipei. Skeftika oti mporei na ksehasan na to kanoun attach, k mpika sto site tis Etihad, alla den vrika tipota ... Tous esteila kai ena e-mail, alla den pira tin apantisi. Kapoios pou mporei na voithisei;

Eyharistw!

Re: Sky wings

Δουλεια εχουν, λεφτα για το προσωπικο δεν εχουν. Και οσο και να θελετε να μας πεισετε καποιοι οτι η εταιρεια ειναι και γαμω επειδη εχει δουλεια, οταν μια εταιρεια δεν σεβεται το κοσμο που εργαζεται σε αυτη ειναι για γερο μπιμ. :wall: :wall: :wall:

Re: Λογότυπο ΟΑ

συμφωνω με τους:747lover -αλλα δεν έγινε δικη- απλα όταν ο δικηγόρος του Ωνάση του επεσήμανε οτι η ΔΟΕ, εχει αντιρρησεις τοτε του ειπε: τοτε ας βαλουμε και ενα έκτο ( τα θυμαμαι απο την αναγνωση του βιβλιου "ο δκηγόρος" του "παπινιανου"- αρθρογράφος του "Βηματος" για νομικα θεματα) και skyhawk.καλη η επισήμανση του george_a....
filbas@in.gr 15-6-2009 1.38 πμ

Re: Συμβάν με αεροσκάφος της KLM ???

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Όντως εννοούσα για τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/6. Όσον αφορά το ότι δεν είπαν για ποια αεροπορική εταιρία πρόκειται δεν μου κάνει εντύπωση. Είμαι σίγουρη ότι μόνο το παραμικρό συμβάν που αφορά την Ολυμπιακή θα έβγαζαν στις ειδήσεις όπως έκαναν και πρόσφατα. Σε "άλλες" εταιρίες που έχουν κάνει αποσυμπιέσεις, φωτιές στο κοκπιτ κλπ δεν τα βγάζουν στην δημοσιότητα καν! Εμάς μας σταύρωσαν για μια λάθος ένδειξη. Οι απέναντι εχουν όμως καλές κουμπαριές και ταίζουν πολύ κόσμο.................. Αυτή είναι η πικρία μου... Τελοσπάντων ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες.

Re: Συμβάν με αεροσκάφος της KLM ???

Oι "απεναντι" της ΟΑ ειναι η KLM? Κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις... Και τι κουμπαριες εχει η KLM και καβαντζωνεται απο τα Ελληνικα ΜΜΕ, για πες μας!?!

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Γειά σσς φίλοι.

Μόλις επέστρεψα Ελλάδα, με Skyeurope φυσικά.

Είναι η καλύτερη loco που έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει πολλές. Με την Skyeurope έχω ταξιδέψει δεκάδες φορές (πολλες δεκάδες). Ηταν πάντα άψογη.

Στο service, οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί όχι μόνο ενδιαφέρονταν για την άνεση αλλά βοηθούσαν να βάλεις και τα πράγματά σου στα cabin-bins. Αυτό ενώ υπάρχει απεριόριστο βάρος χειραποσκευής. Στη μοναδική άλλη loco, Easyjet, που επιτρέπει αυτό, λέει ξεκάθαρα στο site της οτι πρέπει να μπορείς τα βάλεις μόνος σου χωρίς καμμία βοήθεια.

Στην ποιότητα των προσφερόμενων τροφίμων, όλα τα φρέσκα είχαν συσκευασία της ίδιας μέρας ! Μου έκανε εντύπωση αυτό γιατί μετά απο 4 σχεδόν συνεχόμενες πτήσεις όλα τα παρασκευασμένα τρόφιμα είχαν σφραγίδα συσκευασίας της ημέρας πτήσης. Και οι τιμές φυσικά πολύ φθηνές. Αλλοι συνεπιβάτες απορούσαν πως γίνεται ό υπέροχος καφές melange να έχει ΕΥΡω 2.50 πάνω στο αεροπλάνο. Το διπλό πεντανόστιμο σάντουιτς μόνο Ευρω 4,00.

Σε αντίθεση με Wizzair κλπ, που αυστηρά επιβάλλουν 10 κιλά χειραποσκευή, υπάρχει μια μικρή ανεκτικότητα στις διαστάσεις της χειραποσκευής αλλά και στο υπέρβαρο της βαλίτσας. Για παράδειγμα η Wizzair χρεώνει τη βαλίτσα (checked-baggage) των 10-20 κιλών με 80 ευρώ, ενω αν είναι λίγο παρπαάνω πχ 23 κιλά θα πληρωθεί με 140 ευρώ online και αν κανείς "ξεχαστεί" και δεν την δηλώσει θα πληρώσει 525 ευρώ !!! Μάλιστα τη διαφορά των 525-140 ευρώ την διαφημίζουν σαν έκπτωση 73% !!!!
http://wizzair.com/useful_information/baggage/#1

Με την Skyeurope είχα βαλίτσα που ζύγιζε 23 κιλά και είχα πληρώσει μόνο 11 ευρώ online. Στο check-in δεν είπαν τίποτα !!! Αν πήγαινα δηλαδή με άλλη αεροπορική εταιρία θα πλήρωνα 514 ευρώ επιπλέον !!! (απλά θα ακύρωνα τό όλο ταξίδι και μαζί θα προτιμούσα να χάσω και τα ξενοδοχεία).

Οσο για συχνότητα πτήσεων και η βολικότητα που προέρχεται απο εκεί, η ανταγωνιστική wizzair που πάει Πράγα έχει μόνο 7 πτήσεις για Θεσσααλονίκη το χρόνο, ενώ η Skyeurope 37. Για Βιέννη δεν πάει καθόλου η Wizzair, ενώ η Skyeurope έχει καθημερινά πτήσεις για Αθήνα και 5 πτησεις την εβδομάδα για Θεσσαλονίκη, συνολικά περίπου 500-600. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να προλάβεις την πτήση σου απο Πράγα θα πρέπει να περιμένεις μια εβδομάδα, (η ένα χρόνο) , με την Skyeurope έχες πολλες επιλογές.

Στην αρχή αυτού του χρόνου υπήρξε μια ανακατάταξη πτήσεων. Αυτό εμένα με βόλεψε πάρα πολύ. Προσέφεραν δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας. Επειδή είχα κλείσει πολλές πτήσεις με κάποια προσφορά, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορέσω να τις πραγματοποιήσω στις αρχικές ημερομηνίες. Με την προσφορά όμως αλλαγής ημερομηνίας το πράγμα ήρθε υπέροχα. εκανα τα ταξίδια μου ακριβώς σε ημερομηνίες που με βόλευαν την τελευταία στιγμή. Το ίδιο έχω ακούσει και απο πολλους αλλους που είναι πολλύ ευχαριστημένοι απο αυτή την εξέλιξη. Φυσικά άλλους μπορεί να μην βολεύει αυτό, νομίζω όμως ότι έχει βολέψει τους περισσότερους απ όσους ρώτησα, για το λόγο που είπα παραπάνω. Φυσικά μου προσέφεραν και επιστροφή χρημάτων, αλλά εννοείται, με κανένα λόγο δεν θα ήθελα να πάρω τα χρήματά μου πίσω.

Σε αλλη ανταγωνιστική εταιρία, δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα της αλλαγής ημερομηνίας, αλλά μόνο επιστροφή χρημάτων, κάτι που νομίζω είναι πάρα-πάρα πολύ κακό για μια ετιαιρία που λειτουργεί με προσφορές όπως όλες οι loco.

Νομίζω ότι όπου πετάει η Skyeurope, τότε οι άλλες, είναι μόνο για αυτούς που έχουν λεφτά για πέταμα, και όρεξη για κακή εξυπηρέτηση.

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Γιατί έχω την αίσθηση ότι διαβάζω διαφημιστικό φυλλάδιο της SkyEurope?
Ακόμα και έτσι να μην είναι όμως, ας είμαστε λιγάκι ακριβείς σε αυτά που αναφέρουμε.
Άν είχες πάει με 23 kg αποσκευή σε πτήση της Wizz, από το λίνκ που παρέθεσες εγώ συμπεραίνω ότι θα πλήρωνες €150 επιπλέον και όχι €525
akt68":21gitp7u said:
...Για παράδειγμα η Wizzair χρεώνει τη βαλίτσα (checked-baggage) των 10-20 κιλών με 80 ευρώ, ενω αν είναι λίγο παρπαάνω πχ 23 κιλά θα πληρωθεί με 140 ευρώ online και αν κανείς "ξεχαστεί" και δεν την δηλώσει θα πληρώσει 525 ευρώ !!! Μάλιστα τη διαφορά των 525-140 ευρώ την διαφημίζουν σαν έκπτωση 73% !!!!
http://wizzair.com/useful_information/baggage/#1

Διότι στην ιστοσελίδα της Wizz αναφέρει :
The total allowance for all pieces of checked-in luggage combined remains 15 kilograms.
Should the weight of all the checked-in pieces of luggage combined exceed 15 kilograms, an excess baggage fee will be charged per additional kilo checked-in.

και
If additional kilograms of baggage are paid for at the airport, a higher Baggage Fee applies.
Weight Range Price at the airport Price Online Discount
0-5 kg 65 GBP / 75 EUR 4 GBP / 5 EUR 93%
5-10 kg 130 GBP / 150 EUR 24 GBP / 30 EUR 80%

Bold και underline δικά μου.
Ζητώ συγγνώμη για το off-topic.