Λάθος posts ...

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Κόψτε τον κύριο, δεν καταλαβαίνω τι τον αφήνετε

jet":13vvkqrx said:
Συγνωμη γιατι να πληρωνω ναυλα για αεροσκαφος jet και να με βαζουν σε dash με τα ιδια λεφτα!!! αφου λενε ειναι οικονομικοτερο τοτε να μειωσουν τις τιμες οταν πετας με δα αυτα!!!
Δεν καταλαβα δεν πλερωνω? αυτο που πλερωνω αυτο θα αντιστοιχει δεν ειναι οικονομικοτερα τα πρα πρα αρα οικονομικοτερα ναυλα ετσι παει οχι ολα κερδος μετα ριμαδια τους ,που ουτε στο flightradar24 δεν τα δειχνει σκεψου σε ποσο υποληψη τα εχουν γενικοτερα σε αλλες χωρες, εδω περα με το ζορι να μας κανουν να τα συμπαθησουμε ε οχι ρε ζητω ο RYAN και η πριονοκορδελες στα αζητητα θα πεσει τρελο γελιο μακαρι να μπει και easyjet DASH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ :banana:
ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!!!!!!!!! :deadthread:

jet, σκέφτεσαι και γράφεις με το πουλάκι σου και παίζεις με το forum. Οταν ταιριάξεις σωστά τις ενέργειες (δέν είναι δύσκολο), εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

:8: :8: :8:

Για να μαζευτει λιγο...Για ποιον σανο μας λεει και ποια λευτερια στην Αirbus....
Μονο εντολη για "ραντεβου στα γουναραδιακα" και να παρουμε τα οπλα δεν μας εδωσε ακομα...!
Μπραβο παλικαρι μου ... Μπραβο...

Παρακαλω να σβηστει το παραπανω σχολιο μου αφου μαζευτηκαν οι τελευταιες "περιπτωσεις"....

Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

Marlen":28n7fap4 said:
Καλησπερα σε ολους! Σχετικα
Με τις συνετευξεις εμενα με καλεσαν την προηγουμενη βδομαδα στη Ροδο! Απ οσο ξερω εγιναν και στην Αθηνα δεν μας ειπαν ποτε ακριβως θα μας ενημερωσουν ! Ειμαι πολυ αγχωμενη παντως περιμενω πως και πως! Εχει καποια κοπελα νεα;; :)
mporeis na mou peis ti se rwtisan;;;

Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

sophie94":1gfzur9g said:
Περασα και εγώ συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρόδο. Απ'οτι μου είπαν πέρσυ που ειχα περάσει ξανά συνέντευξη θα ενημερώσουν μεχρι και δυο εβδομάδες μετα :) ελπίζω να σε βοήθησα

mporeis na mou peis ti se rwtisan;;

Re: Minoan Air

:banana: :banana: γαιδαρε!!!

Μαλλον ξεφευγεις. Δεν σε προσεβαλα.
Αν θες μπορω ομως. Σε παρακαλω διορθωσε το

Δεν σε ειπα εσενα ετσι απλως χρησιμοποιησα τι λεξη που εγραψες μου αρεσε!!!

Re: Blue Bird Airlines

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η BLUEBIRD...ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ...