Λάθος posts ...

Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

τι ειμαστε ομωες εμεις οι γυναικες!αμα πει καμια τι ερωτησεις της εγιναν στη συνεντευξη θα παθει τιποτα!βοηθηστε λιγακι τις αγχωμενες κοπελες που αγωνιουν για το τι τις περιμενει στη συνεντευξη!δε θα παθει ο κωλος σας

Αγαπητη gianna μαλον δεν διαβαζεις καλα τις συζητησεις μας αν ανατρεξεις πισω θα διαβασεις αναλυτικα τι εχω γραψει εγω οπως και αλλες κοπελες τι ρωτησανε πανω κατω.. Τωρα αν τα θελεις και εσυ λεξη προς λεξη δυστυχως δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε! Καθως εμεις οι ιδιες που περασαμε απο τη συνετευξη δεν θυμομαστε ακριβως τις λεξεις οταν εχεις 20 λεπτα για 2,5 σελιδες τεςτ! Και αν ειναι δυνατον που φτανουμε σε τετοιο σημειο να εκφραζομαστε ετσι! Ντροπη! Αντι να πεις και ευχαριστω για ολες αυτες τις πληροφοριες που διαβαζεις στο φορουμ κραζεις και απο πανω ! Αυτα απο μενα και τελειωνει εδω το θεμα!

εγω ξερω τι σε ρωτανε πανω κατω γιατι εχω δυο φιλες που ειναι στο χωρο,οποτε δε με νοιαζει.δε καταλαβαινω ποιος ο λογος να μη λετε αφου εχετε περασει συνεντευξη τι σας ρωτησαν αναλυτικα.αν αυτο δεν ειναι γυναικεια αντιζηλεια τοτε τι ειναι;πως να εκφραζεται ομορφα αυτο;το ξεκατινιασμα τελικα δε τελειωνει ποτε

Απλώς την έννοια "συνεργασια " δεν την εχουμε καθολου στον εγκεφαλο μας
Ελπίζω κκ. Διαχειριστές να καταλάβατε για τι πράγμα μιλάμε,για τι ηθική και για το αν τηρούνται οι κανόνες του forum σας.
Με τις υγείες μας!

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

spotterakis":17bnpde6 said:
Υπάρχει περίπτωση να μη μ'αφήσουν να κάτσω στις εξόδους κινδύνου καθότι μετά από ατύχημα κουτσαίνω ελαφρώς αυτον τον καιρό;
Σιγά μην ασχοληθεί η Aegeanοπούλα με το αν είσαι ικανός να ανοίξεις την έξοδο σε περίπτωση που στουκάρετε στην Κάτω Μαγούλα. Κατά τη διάρκεια της επιβίβασης προετοιμάζεται ψυχολογικά για το πώς θα δώσει την καραμέλα. Σε περίπτωση που σου πει τίποτα, καθησύχασέ την και απάντα ότι μπορείς να ανπαποκριθείς στην περίσταση με δεξιοτεχνία και χάρη.

Re: sky express ... the airline of Crete

Ta autokollita mini einai ta full colours?

Re: sky express ... the airline of Crete

Σιγα η εταιρια που ασχολειστε!!!

Re: Skygreece Airlines

Απο οτι δειχνει το πραμα μαλλον δεν προχωραει κριμα!!!!

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Ασχημο αυτο που κανει να εχει ολα τα αεροσκαφη της μονο για εξωτερικο μονο και εδω να εχει τα ελικοφορα βλεπω στο αεροδρομιο τα ελικοφορα αντι να βλεπω αεροσκαφη αποκρουστικη εικονα πραγματικα!!!