Λάθος posts ...

Re: sky express ... the airline of Crete

Η δημοσίευση σου ΔΕΝ θα μείνει εδω, εκτός και αν κανεις τον κόπο να την γράψεις με ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Δεν είναι πυρηνική φυσική.

Re: sky express ... the airline of Crete

Ap oti vlepw h apanthsh mou pali phge sto trash area!!ti na pw!!!ax mono ax!!!

Re: Skygreece Airlines

Αίωνία η μνήμη,αίωνία η μνήμη ,αίωνία αυτής(SKYGREECE ) η μνήηηηηηημη.

Re: Skygreece Airlines

Πραγματικα για ποιο λογο χλευαζεται την skygreece? δεν το εχω καταλαβει κανανε κρατησεις φαγανε λεφτα επιβατων? κανουν μια προσπαθεια αν πετυχει θα δειξει αν οχι κατι αναμενομενο με τετοια μυαλα που κουβαλαμε σαν λαος, η ΥΠΑ δεν λειτουργουσε 3 μηνακια αν δν το ξερατε εχετε σκασει εδω μεσα ολοι οι ειδημωνες της αεροποριας για χαλαρωστε λιγο!!!

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Δεν καταλαβα δεν πλερωνω? αυτο που πλερωνω αυτο θα αντιστοιχει δεν ειναι οικονομικοτερα τα πρα πρα αρα οικονομικοτερα ναυλα ετσι παει οχι ολα κερδος μετα ριμαδια τους ,που ουτε στο flightradar24 δεν τα δειχνει σκεψου σε ποσο υποληψη τα εχουν γενικοτερα σε αλλες χωρες, εδω περα με το ζορι να μας κανουν να τα συμπαθησουμε ε οχι ρε ζητω ο RYAN και η πριονοκορδελες στα αζητητα θα πεσει τρελο γελιο μακαρι να μπει και easyjet DASH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ :banana:

ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!!!!!!!!! :deadthread:

jet":3po4l040 said:
ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!!!!!!!!! :deadthread:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ AIRBUS K BOEING SCRAP ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!!!!

Φίλε jet,

πέρα από το ότι έχουμε να κάνουμε με την αγένειά σου να γράφεις με κεφαλαία, χρειάζεσαι και δραστική βελτίωση στις αεροπορικές σου γνώσεις. Το στυλ αυτό και η ασχετοσύνη αυτή δεν ταιριάζουν σε αυτό το forum.

Προτείνω να σε κοιτάξει γαστρεντερολόγος και μετά νευρολόγος γιατί κάπου έχουν μπερδευτεί τα καλώδια

george_a":36gbi871 said:
Φίλε jet,

πέρα από το ότι έχουμε να κάνουμε με την αγένειά σου να γράφεις με κεφαλαία, χρειάζεσαι και δραστική βελτίωση στις αεροπορικές σου γνώσεις. Το στυλ αυτό και η ασχετοσύνη αυτή δεν ταιριάζουν σε αυτό το forum.
Απο ποτε θεωρειτε αγενεια τα κεφαλαια τι ακουει κανεις εδω μεσα οτι να ναι πραγματικα ειστε οι περισσοτεροι επιστημονες αλλα δν ξερω σε τι στην ασχετοσυνη σας επειδη δν τρωω το σανο που μου προσφερει ο βασιλακης καλα κανω