Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

καλησπέρα κορίτσια!
Με κάλεσαν κι εμένα για συνέντευξη την άλλη Πέμπτη από την aegean..
ήθελα να ρωτήσω εάν δίνει η εταιρεία φοιτητικές άδειες σε όσα κορίτσια έχουν υποχρεώσεις με την σχολή τους.
Το πρόγραμμα των πτήσεων βγαίνει κάθε εβδομάδα ή μήνα;
ευχαριστώ !

καλησπέρα!!!Αθήνα είχες δηλώσει σαν βάσή;

Ναι Αθήνα!

καλή επιτυχία σου εύχομαι!Όσο γ αυτό που ρώτησες,δυστυχώς δε γνωρίζω ,για να σου απαντήσω.

βρε παιδια τα βιογραφικα τα στελναμε κατευθειαν απο την ιστοσελιδα της αεροπορικης εταιρειας και αυτοι στελνανε.....ευχαριστουμε ...μπλα.....θα σας καλεσουμε εμεις.....αντε με το καλο....

tzetoni":2zxtkvt9 said:
καλησπέρα κορίτσια!
ήθελα να ρωτήσω εάν δίνει η εταιρεία φοιτητικές άδειες σε όσα κορίτσια έχουν υποχρεώσεις με την σχολή τους.
Το πρόγραμμα των πτήσεων βγαίνει κάθε εβδομάδα ή μήνα;y
ευχαριστώ !
.
Φοιτητικές άδειες δε νομίζω να υπάρχουν, άδεια κανονική θα πάρεις αν έχεις εξεταστική ή θα κανονίσεις τα ρεπό σου ανάλογα αν έχεις να δώσεις κάποιο μάθημα. Το πρόγραμμα είναι μηνιαίο , στο οποίο μπορεί να υπάρξουν κ αλλαγές.

Καλησπέρα!θα ήθελα και εγώ να ρώτησω εάν όλες οι συνεντεύξεις πργαματοποιόυνται στην Αθήνα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες kleopatra! ρώτησα επειδή διάβασα στον ΟΑΕΔ πως εαν δουλευεις στον ιδιωτικό τομέα μπορείς λόγω εξεταστικής να βάλεις άδεια άνευ αποδοχών για 30 ημέρες. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στην aegean.

tzetoni έγραψε:
καλησπέρα κορίτσια!
Το πρόγραμμα των πτήσεων βγαίνει κάθε εβδομάδα ή μήνα;y
ευχαριστώ !

ποτε σε ειδοποιησαν? συγγνωμη π ρωταω αλλα ειμαι μεσα στο αγχος

tzetoni":u7qy75zs said:
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες kleopatra! ρώτησα επειδή διάβασα στον ΟΑΕΔ πως εαν δουλευεις στον ιδιωτικό τομέα μπορείς λόγω εξεταστικής να βάλεις άδεια άνευ αποδοχών για 30 ημέρες. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στην aegean.
Δεν ξέρω κ εγώ αν γίνεται.. Σε άλλες εταιρίες που ήμουν θυμάμαι οτι οι κοπέλες έπαιρναν την κανονική τους άδεια όταν είχαν εξεταστική ή τα ρεπό τους. Αν είναι ανευ αποδοχών πιθανών να γίνετε.