Λάθος posts ...

Re: Νέα κατηγορία "Ryanair στην Ελλάδα"

Παιδεια οποιος ενδιαφερεται για την ryanair......ας το ψαξει λιγο γιατι δεν ειναι τοσο ροδινα τα ραγματα...καλα μας ταξιδια.....

Re: Νέα κατηγορία "Ryanair στην Ελλάδα"

Άμα ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε, πες το. Τι παει να πει "Ψαξτε"; Σε ελεύθερο forum γράφουμε.

Re: Νέες βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

PILOT -737 Συμφωνο απολητα, αντε γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειμαι "κακος" εναντιον της Ryanair . Οσο για της θεσεις εργασιας, καποιους Πιλοτους και Αεροσυνοδους πιθανος να παρουν, τιποτε αλλο φυσικα, και το νουμερο θα ειναι πολυ ποιο μικρο απο αυτο που ακουστικε! Το μονο καλο ειναι οτι θα υπαρχη ανταγωνισμος και θα μειωση λιγο της τιμες της, η θα εχει ποιο πολλες θεσεις στους χαμηλους ναυλους η Aegean!

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Kαλησπέρα κ απο εμενα!Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχουν αρχίσει να καλούν για συνέντευξη,όσεσ κοπέλες δήλωσαν σαν βάση την Κέρκυρα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα σε όλες, Κέρκυρα περιμένω και εγώ, πιστεύω ότι στα νησιά θα καλέσουν μετά από τις μεγάλες βάσεις. Αν μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει.

Γειά σου κ εσένα Μαράκι.....κ ανησύχησα λίγο,βέβαια το βιογραφικό μου το έστειλα το Σάββατο.Εσύ το έχεις στείλει καιρό;

Και εγώ την ίδια μέρα!!!καλή μας επιτυχία!!!

και εγω περιμενω κοριτσια......ας ελπισουμε να μας καλεσουνε.....ασ πει καποιος πως ηταν η σημερινη συνεντευξη

καλησπέρα! έκανα κι εγω αιτηση με βαση την αθηνα κι ακομα τπτ! καλουν ακομα η αυτο ηταν? πηγε καμια στη συνεντευξη? ας μας πει εντυπωσεις

Για βιογραφικό στα κεντρικά γραφεία Κηφισιά ! Βιλτινιοτη λέγεται ο δρόμος αν θυμάμαι καλά θα το βρείτε στο σάιτ στην ενότητα επικοινωνία!