Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Snoufel τη φίλη σου την ξανακάλεσαν;

Γεια σας κορίτσια!Θέλω να ρωτήσω αν τα γραφεία της Aegean όπου γίνονται οι συνεντεύξεις είναι κοντά στην στάση Κορωπί ή χρειάζεται να πάρω κάποιο ταξί?

MsWoods, κατεβαινεις στον προαστιακο κορωπι και παιρνεις το 307 για 2 στασεις.στην 5η Μαρκοπουλου δλδ κατεβαινεις και περπατας λιγο ακομα πιο μπροστα μεχρι να δεις τα βανακια της ετζιαν.
καλη επιτυχια σε ολες αυριο και την παρασκευη.
και ας ελπιζουμε οτι θα καλεσουνε κιεμας τις γριες και οτι φετος δεν θα μας απορριψουν λογω ηλικιας.
αν μη τοι αλλω,αν εκμεταλλευονται προγραμματα του οαεδ που τρεχουν ανα περιπτωση,φετος το προγραμμα λεει επιδοτηση στον εργοδοτη 400κατι ευρω για προσληψεις επι ενα ετος σε ατομα ανω των 30....ελπιζω να το ειδαν οτι συμφερει να συμμετεχουν και να καλεσουνε κιεμας!

posum said:
MsWoods, κατεβαινεις στον προαστιακο κορωπι και παιρνεις το 307 για 2 στασεις.στην 5η Μαρκοπουλου δλδ κατεβαινεις και περπατας λιγο ακομα πιο μπροστα μεχρι να δεις τα βανακια της ετζιαν.
καλη επιτυχια σε ολες αυριο και την παρασκευη.

Σε ευχαριστώ πολύ posum!!

Είπα να κάνω την 400ή δημοσίευση και να θυμίσω στις Θεσσαλονικιές της παρέας πως εφόσον η προθεσμία για την Aegean έληξε στις 19 του μήνα για την εδώ βάση περιμένουμε νέα λίαν συντόμως, καλή επιτυχία σε όλες !

λοιπον σαν γρετζα τριανταρα που ειμαι παω για υπνο γιατι δεν αντεχω πια το ξενυχτι,δεν ειμαι δα και 25 χρονων!ηπια και τη μαλοτηρα μου,επλυθηκα,ξενερησα τα ποδια μου ισα ισα για να πω οτι εκανα μπανιο δηλαδη,[ετσι κανουν οι γρετζοι]και παω να θεσω.καληνυχτα απο μια ξοφλημενη τριανταρα πουρακλα

Έχει περάσει καμία αυτές τις μέρες απο συνέντευξη για να μας ενημερώσει για τις ερωτήσεις που κάνουν και για το κλίμα που επικρατεί;

καλησπέρα. εφόσον κάποια κοπέλα κλήθηκε για συνέντευξη και γνωρίζει, θα ήθελα να ρωτήσω εάν η συνέντευξη πραγματοποιείται στα ελληνικά ή τα αγγλικά. επίσης, γνωρίζει κάποιος έως ποια ημερομηνία καλούν κόσμο για συνέντευξη, δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης έληξε στις 19 Ιανουαρίου; ευχαριστώ

μάλιστα...δηλαδή, για να είμαστε σαφείς, εάν πχ έχει κανείς δηλώσει ως ξένες γλώσσες αγγλικά και γαλλικά, η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί και στα αγγλικά και στα γαλλικά;! αναφέρομαι στο βασικό κορμό της συνέντευξης...

sylvie":1xi1z9fh said:
μάλιστα...δηλαδή, για να είμαστε σαφείς, εάν πχ έχει κανείς δηλώσει ως ξένες γλώσσες αγγλικά και γαλλικά, η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί και στα αγγλικά και στα γαλλικά;! αναφέρομαι στο βασικό κορμό της συνέντευξης...