Λάθος posts ...

Re: Viking Hellas

Καθημερινα υπαρχουν πητσεις μ'ενα αεροσκαφος της εταιρειας να ναι στο αεροδρομιο της Λαρνακας.Την Πεμπτη αναχωρησε για Μαντσεστερ κανονικα και απο της 15.30 που επρεπε να ερθει λογω του οτι το κρατησαν καθηλωμενο στο αεροδρομιο του Μαντσεστερ ηρθε τα μεσανυχτα με αποτελεσμα να ακυρωθει η πτηση για Μμπελφαστ.
Σημερα ηταν να γινει η πτηση για Ναντες και απλα δεν υπαρχει στον πινακα του αεροδρομιου.Κατι γινεται...

shmeta petakse i pthsh gia manchester pou htan na petaksei thn pempth ....petakse toulaxiston.exo provlimatistei para poly gia to an prepei na allaksw etairia kai na akurwsw ta eishthria...gnwrizeis ti poso epistrefetai gia na dw an aksizei ????

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Δημοσίευση από vassdel την Σήμερα, 18:48

cooljet έγραψε:Απίστευτο όμως έγινε. Ο πιλότος τουλάχιστον είναι απόλυτα ειλικρινείς. Εάν και αναρωτιόμαστε πολλές φορές πως συνέβαινε αυτά τα λάθη. Δυο άτομα στον θάλαμο διακυβέρνησης και κανένας δεν το ότι πρόκειται να προσγειωθούνε στον τροχόδρομο.

Λυπάμαι αλλά πραγματικά σε έχασα. Ευτυχώς έχεις και τρία ρήματα στο κείμενο να περισώσουν την κατάσταση.
Δεν θέλω να στο παίξω εξυπνάκιας ή κάτι τέτοιο, αλλά αλήθεια, διάβασες τί έγραψες;

Καλά ντε, μην βαράς... Το σώσαμε λιγάκι νομίζω.. Ego apo Albania, den ksero kala elliniki...
Ομολογώ ότι βιάστηκα .. :|

Re: Πωληση της Olympic Air στον... Σουλταν?

Ο Βγενοπουλος δηλωσε οτι ειναι "παραμυθια τι χαλιμας" οτι ο πριγκηπας θα παρει τον Παναθηναικο. Ο ιδιος φημολογηθικε οτι Θα παρει κ την Ολυμπιακη, οποτε...

Re: British Airways

panos81c":2em5o2qm said:
solro":2em5o2qm said:
Πότε θα το ξαναδούμε;;; :cry: :cry: :cry:

Ίσως στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ένα preservation society μαζεύει χρήματα για να ξαναφέρουν το G-BOAB που βρίσκεται στο Heathrow σε πτητική κατάσταση, για να πετάξει σε σχηματισμό με τα Red Arrows για την περίσταση. Αν προλάβουν βέβαια γιατί το κόστος είναι υπέρογκο.

δυστυχως δεν υπαρχει καμμια απολυτως περιπτωση να γινει αυτο. κυκλοφορησε γενικα σαν ιδεα αφοτου το Λονδινο ανελαβε τη διοργανωση, αλλα το κοστος ειναι παραπανω απο απαγορευτικο και μαλιστα για μια και μονο πτηση. αλλωστε ο κυκλος παραγωγης και συντηρησης του εχει κλεισει χρονια τωρα και ακομα κι αν καποιος τρελλος εβαζε αυτα τα χρηματα θα ηταν απιθανο να βρεθουν τα απαιτουμενα ανταλλακτικα και γενικα οτι χρειαζεται για να ξαναπεταξει το αεροπλανο.

Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

Δημοσίευση από pastelidis.n.s. την Σήμερα, 10:55
Πριν λιγο μιλησα με την ενωση Ελεγκτων Εναεριας Κυκλοφοριας και μου ειπαν οτι μαλλον παμε για 24 ωρη την Τεταρτη 05 Οκτωβριου, μαζι με την ΑΔΕΔΥ. Αλλα μου ειπαν δεν ειναι σιγουρο γιατι εχουν καποιες εξελιξεις και μου ειπαν να ξανακαλεσω την Παρασκευη, διοτι τοτε θα ξερουν.

Κράτα μας ενήμερους...

XXX":3c1bjvhk said:
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η VIKING έκλεισε τις βάσεις Ρόδου Ηρακλείου μόλις μίλησα με μια γνωστή μου απο το Ηράκλειο.Η εταιρεία αναφέρει σαν δικαιολογία ότι ακυρώθηκαν οι πτήσεις του Οκτωμβρίου μεγάλο ψέμα για να δικαιολογηθεί η εταιρεία.Η αλήθεια είναι ότι οι τρομερές καθυστερήσεις σε συνδυασμό με πάμπολλα τεχνικά προβλήματα και φυσικά την ανοργανωσιά έβγαλαν ''εκτός'' την VIKING.
Το πρόβλημα που προκυπτει είναι πως η εταιρεία χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρω στο προσωπικό.Επίσης μου είπαν πως τελευταία στιγμή είπαν ότι οι βάσεις κλείνουν στο προσωπικό.
Τώρα φίλε/η airlaw πιοιος είχε δίκιο για τα προηγούμενα σχόλια?Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αρέσει να μην βλέπουμε την πραγματικότητα σε πολλά πράγματα όχι μόνο στην αεροπορία δηλάδη ο στρουθοκαμιλισμός είναι στο αίμα των Ελλήνων.
Τα πράγματα για την VIKING είναι σκούρα αν μείνει ανοιχτή βέβαια.

Με τα σου'πα, μου'πες και ακουσα απο μια γνωστη μου μπορω και εγω να σου πω η ΟΑ ειναι στα προθυρα χρεωκοπιας...Θα ειναι αληθεια αυτο;. Και παλι ΧΧΧ δεν μας λες κατι διαφοερτικο απο οτι ειπα 2-3 posts πιο πριν, ειχα πει: Ερχονται ακομη πιο δυσκολες μερες για την Viking... .Καμμια ομως εταιρια δεν εκλεισε επειδη εχει απλα καθυστερησεις και τεχνικα...καμμια!. Παρε παραδιεγμα την Athens Αirways, εκλεισε επειδη ειχαν καθυστερησεις και τεχνικα;;;. Οχι φυσικα...
Υποθετω οτι αυτη η γνωστη σου ειναι καμπινα στην Viking...μεταξυ μας τωρα...πιστευεις οτι μια καμπινα η ακομη και πιλοτος θα ξερει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατι κλεινουν μια βαση;;;;. Δεν νομιζω...Παντως τα πραγματα ειναι σοβαρα και πολυ δυσκολα ισως και πιο δυσκολα απο εκεινο τον Σεπτεμβρη που ακολουθησε την εκρηξη του ηφαιστειου στην Ισλανδια...Οι βασεις μπορει να κλεινουν αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι σχεδια εχουν για το μελλον εκει στη Viking....αλλωστε αν δεν κινητοποιηθουν αμεσα θα εχουν να αντιμετωπισουν εκτος απο την αμειλικτη αγορα και τους ιδιους τους εργαζομενους τους...

Re: Sky wings

Τη διαφήμιση που έχει φεύγοντας από το ΕλΒεν την έχει παρατηρήσει κανένας??

Re: LGSK/JSI Skiathos "A. Papadiamantis"

Καλησπέρα σε όλους ειμαι καινούριο μέλος του φόρουμ! Δουλεύω στο αεροδρόμειο της Σκιαθού από φετος το καλοκαίρι!
Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος από την δουλειά αυτή!

Re: LGSK/JSI Skiathos "A. Papadiamantis"

Αγαπητ GK31, συγχαρητήρια για το υπέροχο αεροδρόμιό σας. Απ' όποια θέση κι αν το υπηρετήσεις σου ευχόμαστε ολόψυχα να το υπηρετήσεις σωστά. Μέσα και έξω από αυτό.

δικός σου