Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ
Πολύ λίγες εταιρίες ξεκινάνε με Sim γιατί κοστίζει αρκετά, ακόμα και ιδιόκτητο αν είναι. Σιγά μην περάσει η ΟΑ, και η κάθε ΟΑ 90+ άτομα από Sim!!! Εδώ στη Virgin κατά διαστήματα δεν περνούν τους υποψήφιους από Sim καν! Τα παραδείγματα που έδωσες δεν στέκουν.
Όσο για το παλικάρι, κρίμα, αλλά δεν είναι μόνο οι πτητικές ικανότητες που χαρακτηρίζουν ένα σωστό υποψήφιο. 1000 η και 2000 ώρες σε κάποιο Class B αεροσκάφος δεν είναι τίποτα. Για να τον έκοψαν θα είχαν κάποιο λόγο.
Όπως και να ‘χει, την άποψη σου την ξέρουμε όλοι πλέον εδώ μέσα, δεν χρειάζεται κάθε φορά που γράφει κάποιος ένα σχόλιο να επαναλαμβάνεσαι. Το καταλάβαμε, στην Ελλάδα περνά μόνο το βύσμα και όλοι οι υπόλοιποι είναι κορόιδα. Μήνυμα ελήφθη. Στο κάτω κάτω και να το ξεχάσουμε, μπορούμε να διαβάσουμε τα προηγούμενα πόστ σου.
Βασικά ας εστιαστούμε λίγο στα προηγούμενα ποστ σου. Απ’εξαρχής διαδίδεις αβάσιμες και λανθασμένες πληροφορίες.
από ntalikerisa την 22 Σεπ 2011, 17:21
Ενα εχω να πω,γενικα δεν ασχολουμε με φορουμ, αλλα πρεπει να ντρεπεστε που αναστατωνετε κοσμο , ενω η ΟΑ δεν εχει καλεσει ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Ελπιζω εσυ που το παιζεις μαγκας , να φας καλα.....τπτ αλλο!
Οσοι λοιπον ειστε εδω ψαχνωντας τι εγινε, σας κοροιδει αυτος και αλλοι 2 εδω μεσα!
Απο την αλλη καλα σας κανουν γιατι οι αεροποροι μιλουν λιγο, εσεις εδω ειστε για μεσημεριανη εκπομπη!
Λάθος
από ntalikerisa την 22 Σεπ 2011, 17:32
Λαε,φιλοι,φαντασιοπλικτοι πιλοτοι,μερικοι πραγματικοι πιλοτοι και λιγοι αεροποροι,
εχω να πω ,οτι η ΟΑ δεν εχει σηκωσει κανενα ακουστικο τηλεφωνου
Λάθος
από ntalikerisa την 06 Οκτ 2011, 21:59
ποτε εγινε ρε παιδια η τριτη φαση , αφου ακομα καλουν για interview!
Και όμως, καλούσαν.
Τα δυο από τα τρία μηνύματα τα βρήκα στο Trash Area.
Και κάτι ακόμα:
από ntalikerisa την 02 Οκτ 2011, 23:25
4.Εγω δεν ειμαι πιλοτος!
Το οποίο δημιουργεί ερωτήματα για τα κίνητρα σου.
Πάντως με τέτοιο ιστορικό, κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά. Πολύ απλά. Και δίκιο να έχεις για κάτι, ποιος θα σε πιστέψει.
Σταματώ εδώ γιατί μόλις συνειδητοποίησα με τι ασχολούμαι τόση ώρα.