Λάθος posts ...

Re: Προς τους Admin...

Η Επιστροφή του τιμωρημένου.........................μετά από 15 ημέρες αποκλεισμού για λόγο που μονό ένα 707 μπορεί να γνωρίζει (αστυνομικά - διωκτικά καθήκοντα) και με 2 προσπάθειες για επικοινωνία με τον adminnistrator ( κανείς δεν μου απήντησε,ελπίζω ότι δεν τα έβαλες Ακή , σε αντίθετη περίπτωση .............κακός δεν απάντησεs)που απέβησαν άκαρπες,ελπίζω να simorfotho-anamorfotho με το επίπεδο τις σελίδας στην οποία είμαι μέλος εδώ και σχεδόν 4 χρονιά, διότι Μ'αρέσουν τα πολιτικά αεροπλάνα και τα ταξίδια μαζί τους φυσικά σαν hobby και όχι με EXIDIKEYSH που έχουν μερικοί εδώ αφού η δουλειά μου έχει σχέση με το άλλο στοιχειό τις φύσις την thallasa και οι γνώσεις και εμπειρίες μου είναι βγαλμένες από εκεί.Έτσι φιλικά με μια πικρά μετά από όλη μου την διαδρομή εδώ μέσα όλο αυτό το διάστημα.Φιλικά Γιάννης

Sorry για μερικές λέξεις που είναι σε greeklish αλλά είμαι εκτός (ελπίζω να γλιτώσω την οποία νέα ποινή)

Re: Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Ευχαριστώ πολύ...οκ παίρνώ τηλέφωνο να μάθω..Αν είναι δυνατόν όμως να κάνουν τέτοια λάθει... :mad:

lady":2c073cvs said:
Ευχαριστώ πολύ...οκ περνώ τηλέφωνο να μάθω..Αν είναι δυνατόν όμως να κάνουν τέτεια λάθοι... :mad:
Ας μη μας τσαντίζουν μόνο τα λάθη των άλλων

Όταν είσαι τσαντισμένος δεν βλέπεις καν τι γράφεις αγαπητέ foti..Από την βιασύνη μου φαίνεται ότι έκανα κάποιά ορθογραφικά λάθει αλλά δεν καταλαβαίνω εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου. Θα προτιμούσα να με βοηθούσες στο δικό μου πρόβλημα παρά να κάτσεις να ασχολείσαι με τέτοια λάθει... έλεος δηλαδή..

lady":jahyircl said:
Όταν είσαι τσαντισμένος δεν βλέπεις καν τι γράφεις αγαπητέ foti..
Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο όταν οδηγείς.
Από την βιασύνη μου φαίνεται ότι έκανα κάποιά ορθογραφικά λάθει αλλά δεν καταλαβαίνω εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου.
α) Τα οποία λάθη συνεχίζονται,
β) Δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί η βιασύνη να σε κάνει να ξεχνάς την ορθογραφία
Θα προτιμούσα να με βοηθούσες στο δικό μου πρόβλημα
Δε νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο σου πρόβλημα. Παίρνεις εξ' αρχής την εταιρεία τηλέφωνο και λύνονται όλα άμεσα (και όχι μετά από όσο χρόνο χρειάζεται να λυθεί το πρόβλημά σου από τα μέλη ενός αεροπορικού φόρουμ, τα οποία μόνο συμβουλευτικά μπορούν να "μιλήσουν")
παρά να κάτσεις να ασχολείσαι με τέτοια λάθει... έλεος δηλαδή..
Το ίδιο λέω κι εγώ: Έλεος που ασχολούμαι με τέτοια λάθη.

Νομίζω ότι ο moderator αυτού του ευγενούς φόρουμ πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και δεν αναφέρομαι σε τυχόν ορθογραφικά, πλην διόλου προσβλητικά, λάθη.

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Όσα του δίνει και η Emirates ,η AirBerlin, η Olympic και η παλιά με την SX-BIP "Βούλα Πατουλίδου",η TUI, η Turkish & Onur, η Kolavia, η Sky Express, η Tarom, το Paris - Le Bourget ..κ.λ.π.. μα καλά σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα τώρα...????
Εάν σοβαρολογείς, είσαι λάθος..................
Αυτό γουστάρει ο άνθρωπος και καλά το κάνει....!! 'Οποιος δέν θέλει , μήν τον παρακολουθεί !!
Να λέμε και ένα ευχαριστώ για την ώρα που καταναλώνει να ανεβάζει εδώ μέσα όμορφες λήψεις...!

Σαφώς και ο Κ1 της KLM :mrgreen: αστειεύεται. Εξ' άλλου γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις. Και απ' όσον γνωρίζω τα πολλά επαγγελματικά ταξίδια του εν λόγω μέλους συντελούν στο να έχουμε τέτοιου είδους φωτογραφικές καλύψεις. Πάντα τέτοια λοιπόν.

GP707":2oo4nnwh said:
Σαφώς και ο Κ1 της KLM :mrgreen: αστειεύεται.

Αυτός έχει το ακαταλόγιστο έτσι και αλλιώς.. Και τώρα και τότε :D Οπότε μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει :twisted: