Λάθος posts ...

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

KOSTASX":2yt8ra1u said:
Όσα του δίνει και η Emirates ,η AirBerlin, η Olympic και η παλιά με την SX-BIP "Βούλα Πατουλίδου",η TUI, η Turkish & Onur, η Kolavia, η Sky Express, η Tarom, το Paris - Le Bourget ..κ.λ.π.. μα καλά σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα τώρα...????
Εάν σοβαρολογείς, είσαι λάθος..................
Αυτό γουστάρει ο άνθρωπος και καλά το κάνει....!! 'Οποιος δέν θέλει , μήν τον παρακολουθεί !!
Να λέμε και ένα ευχαριστώ για την ώρα που καταναλώνει να ανεβάζει εδώ μέσα όμορφες λήψεις...!

OK φίλε KOSTASX, αν εσύ την βρίσκεις (βλ. "όμορφες λήψεις) βλέποντας γευματάκια,οθονίτσες,ακουστικάκια και λουράκια "Πολιτισμός", συγγνώμη. Εγώ το θεωρώ διαφήμιση και μάλιστα κακόγουστη.
(Επιτρέπεται να έχω άποψη,έτσι? Ευχαριστώ.)

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

840 Φωτογραφίες έχει ανεβάσει ο άνθρωπος εδω μέσα...Τις είδες όλες , έτσι..?
https://www.airliners.gr/el/gallery/sear ... =user&sc=1

Μόνο Aegean πιάτα και γλυκά φωτογραφίζει.....ναί...έτσι είναι...
Εάν εσύ κωλάς στις 30-50 με γεύματα και λουράκια, είναι δικαιωμά σου να πείς ότι θές και όπως θές....αλλά όχι έτσι τέτοια δημόσια ερωτήματα...ΑΛΛΆ : στείλε στον VasilisATH ένα προσωπικό μήνυμα και ρώτα τον ότι θές, εάν τα παίρνει από την Aegean ή από την HemusAir, εάν τον ταίζουν & τον ποτίζουν παραπάνω σαμπάνιες για να κάνει διαφήμιση, εάν το Αirliners.gr του αγοράζει τις μπαταρίες για να φορτώνει το site φωτογραφίες........
Άποψη μιάς ...και το ρωτάς, όλοι έχουμε...σόρρυ εάν γίνομαι κουραστικός αλλά δέν είναι ερωτήσεις αυτές ρε Άρχοντα..
:arrow: και εγώ σε ευχαριστώ..

(Sorry, Εάν ενοχλεί το off-topic μήνυμα μου , παρακαλώ τους admin να σβηστεί.)

Re: Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

JFK":1l54ubn6 said:
Μόλις μου ήρθε newsletter που διαφημίζει τις προσφορές της ΒΑ για
Τόκυο με 1081 ευρώ ,
Λος Άντζελες / Σαν Φρανσίσκο με 830 ,
Τορόντο (825 ευρώ)
Νέα Υόρκη (674 ευρώ)
Λονδίνο (105, για μονη μετάβαση)
και Κέιπ Τάουν με 726 ευρώ

Κελεπούρι σκέτο. Κλείσε μου από 2-3 στο καθένα και θα σκεφτώ που θα πάω αργότερα...

Re: RYANAIR news

ενα σημμερινο δημοσιευμα που βρηκα στην σελιδα του skai,για την RYANAIR Όποιος θέλει WC θα πληρώνει :shock: :rolleyes:
http://www.skai.gr/articles/news/world/ ... %B5%CE%B9/ αυτο να δω και τιποτα αλλο δεν θελω ...ελπιζω να μην βαλουν και τιμοκαταλογο με χρεωσεις αναλογα με το αν ειναι χονδρο η ψιλο... :with: :wall: ειναι τρελοι αυτοι οι ιρλανδοι......

Re: RYANAIR news

Μπα, αυτο ειναι ηδη παλιο...Εχει ακουστει εδω και κανενα εξαμηνο οτι ΘΑ το κανει, αλλα δε το νομιζω...
Ατιμο μαρκετινγκ...!Λες κατι ακραιο και σου κανουν τα media δωρο τη διαφημιση...
Να μου πεις ετσι δε λειτουργουν και οι διαφοροι "Εθνικοι μας Σταρ"??

Re: Hellas Jet news !

panos81c":3d75c7u9 said:
[...] ρυμουλκήθηκε από τον τροχιόδρομο όπου ήταν σταθμευμένο [...]

Ελα μου; Σε ποιο κοσμοδρομιο εγινε τουτο? :wall:

panos81c":3d75c7u9 said:
[...] είχαν αφαιρεθεί τα κόκκινα καπάκια [...]

Παλι καλα που δεν τα αποκαλεις "ταπες σφραγισης εισοδου/εξοδου κινητηρα προς αποφυγη εισροης υγρασιας και λοιπον ανεπιθυμητων ουσιων" :thx:

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ KALOKORITSAKI.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ.....ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ......

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Καλησπερα..Θα ηθελα μια βοηθεια..Οποιος ξερει αν υπαρχει καποια γραμμη λεωφορειου για τα γραφεια της aegean,αν μπορει ας με ενημερωσει με πμ..Ευχαριστω.

Re: Επιβάτης την κοπάνησε απο το Α/Φ ενεργοποιώντας τσουλήθρα

Loipon gia na xekatharisoume ta pragmata , sta AIRBUS (giati tetoia exei mono h Cyprus)h porta anoigei mono pros ta exw(opws oles oi portes fysika)apla
exei enan moxlo pou prepei na ton anevasei panw gia na kanei deframe kai me ena aplo sprwximo anoigei kai kanei ena rotate pros ta dexia .Ekei yparxei to gush lock opou "kleidwnei" h porta.
afta