Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ολυμπιακές Αερογραμμές κι αυτό το καλοκαίρι!

manos_p":3gure9qi said:
Μην φανταστείται τπτ το ιδιαίτερο ένα Α340 εν πτήσει και ένας να λέει ΟΑ με ασφάλεια συνέπεια κλπ και το λογότυπο στο τέλος με το site από κάτω! Για αρχή καλά αλλά γενικά το marketing της εατιρείας θέλει δουλειά! :great:

Καλα,για το "συνεπεια" δεν θα σχολιασω... :lol:

Στο διαφημιστικο ειχε και Α300-600R (εκεινο το πλανο αρχειου με το ΒΕΚ σε air-2-air). (Λετε να ξαναφερουν Α300? :lol: )

Tolisshow":3dc0lr2a said:
Δυστυχώς δεν είναι μονο το marketing που θέλει δουλειά αλλά ολη η ολυμπιακή να ξαναφτιαχτεί απο την αρχή..ξεκινώντας απο τους μισθούς υπαλλήλων(οι οποιοι είναι υπερογκοι και ιδιαιτερα ζημιογονοι),την καταλληλοτητα αεροπλανων κτλ φτάνοντας τελικά στο μαρκετινγκ..διοτι αν δεν σε εμπιστευεται ο κοσμος,όσες διαφημίσεις και να κάνεις,στραφι λεφτα δίνεις..μόλις η ολυμπιακή ανανεωθεί,θα είναι ώρα για promotions..τώρα ας φροντίσουν να βρισκονται αεροπλάνα για να εκτελούν τα schedules,γιατι οι καθηστερήσεις και οι ακυρώσεις έχουν αποστρέψει πολύ κόσμο..

Συγγνωμη φίλε....εργάζεσαι στην ΟΑ και τα ξέρεις τοσο καλα? Εισαι σιγουρος οτι οι "υπέρογκοι" μισθοι των υπαλλήλων ειναι το προβλημα ?....Ουτε να γελάσω δε μπορώ. Αν ηξερες που πραγματικά πεταγονται τα χρηματα της ΟΑ δεν θα ειχες καν χρονο να αναφερεις για "υπερογκους" μισθους....
Αλλωστε θα πρεπει οι εργαζομενοι στην ΟΑ να ειναι οι πιο ευτυχισμενοι Ελληνες αφου παιρνουν χρηματα με το τσουβαλι...οπως κανενας αλλος Ελληνας.
Λιγο να προσεχουμε τι γραφουμε οταν αναφερομαστε σε εργαζομενους....και αν αναφερεσαι στους πιλοτους καλα κανουν και τα παιρνουν (αν παιρνουν) ....δεν ειναι οδηγοι ποδηλατων, ουτε πωλητες σε καταστηματα ρουχων.....εχουν κοσμο πανω τους!
Φιλικα.. :great:

Στην ολυμπιακή δεν εργάζομαι αλλά γνωρίζω πρωην διοικητικό στέλεχος και υπαλλήλους οι οποιοι παραδεχονται και οι ιδιοι οτι οι μισθοί ειναι μεγάλοι..και οχι δεν αναφέρομαι μόνο στους πιλότους..αναφέρομαι στον πρώτο υπάλληλο εδάφους που κάνει check μέχρι την τελευταία αεροσυνοδό..δεν μπορει αεροσυνοδος να παίρνει 2.500-3.000 ευρώ το μήνα και να κουβαλάει 5 χρόνια προυπηρεσία στο κεφάλι της..κατσε κυρία μου που πας..στην ολυμπιακή πριν κάποια χρονια εκανε ο καθένας οτι ήθελε..γιαυτό κατάντησε έτσι..σκληρό αλλα είναι η αλήθεια..τωρα ίσως τα πραγματα είναι λίγο καλύτερα και μακάρι να γίνουν ακομα καλύτερα..

Προφανώς δεν σε ενημέρωσε καλά ο "γνωστός" σου! Όποιοι υπάλληλοι είναι στα τσεκ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (παλαιοί μόνιμοι), παίρνουν τον βασικό με οκτάμηνες συμβάσεις οι οποίες διακόπτονται για να μην αποκτήσουν δικαιώματα και αξιώσεις για μονημοποίηση, ακολουθεί ταμείο ανεργίας και όποτε τους χρειαστούν τους ξανακαλούν! Αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα.
Επίσης το ίδιο με τις αεροσυνοδούς. Οι περισσότερες είναι με σύμβαση και τον βασικό! Αυτό λέγεται εργασιακός μεσαίωνας.
Οι μόνιμοι οι οποίοι είναι μειοψηφία πλέον στην εταιρεία μπορεί και να παίρνουν καλύτερα χρήματα από τους συμβασιούχους. Άλλά έτσι πρέπει και καλά κάνουν!
Εάν εσύ στην δουλειά σου παίρνεις καλά λεφτά, μαγκιά σου. Εάν όχι, τότε κοίτα να διεκδικήσεις περισσότερα και όχι να πως θα μειωθούν των άλλων!!!!

Άντε βρε, λίγες ακόμη δημοσιεύσεις και θα το κλειδώσουν και αυτό το θέμα. Κουράζεται πλέον με τα ίδια και τα ίδια πάρτε το χαμπάρι :!:

Re: Athens airways

Φιλε COMPUTERIZE θα ηθελα να μαθω γιατι τετοια συμπεριφορα απεναντι μου για τον λογο που δεν εγραψα και δεν γνωριζα κατι σωστα.

Τυχαινει να ειμαι ξενος και προσπαθω να μαθω ελληνικα πραγμα που σεβομαι τον πολιτισμο σας.

Την επομενη φορα αν θελεις μπορεις να λυσεις το προβλημα σου μαζι μου μεσω πμ.

Re: FLIGHT LEVEL!!( -ερωτηματολόγιο- )

apo toyw 180 pros to paron kanenas επαγγελματιας...για να δουμε που θα φτασουμε...

COMPUTERISE η συμπεριφορά σου εκτός από εριστική είναι και προσβλητική..Για άλλη μια φορά..Σε φόρουμ είσαι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς έτσι..Ήθελα να 'ξερα ο μόνος είμαι που μου φαίνεται ο τρόπος αυτός ανάρμοστος; :wall: :wall:

Πραγματικά συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος αλλά το παραπάνω post ήταν εξοργιστικό.. :evil: :evil: :evil:

Αντι να ευχομαστε καλη αρχη και καλες πτησεις σε μια νεα εταιρεια ,ασχολουνται μερικοι αν συμφορουμιτες εγραψαν ομικρον αντι ωμεγα..Προκλητικη και προσβλητικη η σταση σου καλε μου φιλε.Δεν γνωριζει ο ενας τν αλλον.Respect επομενως..Οσο για τα ονοματα δεν βρισκω κατι ασχημο.Εξαλλου τα Embraer της Athens ειναι ζωγραφιες στον Ελληνικο ουρανο.Αντε με το καλο και στη Χιο

Re: Hellenic Imperial Airways

Αυτα γινονται με τις ανοιχτες εγκυκλοπεδιες!!!!!!

Το ειδα και γω....αλλα στο προφιλ του θανοπουλου..... λεω να κανω και γω 1 προφιλ στην βικιπεδια.....

Δεν ξερω αν το θυμαστε...... αλλα πριν απο καποια χρονια......

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ!!!!