Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: video για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ στο youtube

Οι υπηρεσιες που προσφερει μια εταιρια, πρεπει να ειναι καλες, για να ξαναερθει ο "πελατης".
Το να εχεις καινουργια "εργαλεια" σε καποια εταιρια, δεν παει να πει οτι πας και καλα οικονομικα, ποσο μαλλον οταν τα χρωστας στις τραπεζες ολα, και πουλας 2 κομματια κανοντας τα lease-back για να εχεις cash-flow να εξυπηρετησεις καποιες δανειακες υποχρεωσεις αμεσες.
Η αξια μιας εταιριας, ειδικα οταν ειναι εισειγμενη σε χρηματιστηριο, ειναι πολυ ευκολο να την υπολογισει κανεις, πολλαπλασιαζοντας τον αριθμο των μετοχων, επι την αξια αυτης.
Στην δε περιπτωση της ΟΑ, που δεν ειναι εισειγμενη στο ΧΑ, η αξια αυτης χωρις τα περιουσιακα της στοιχεια (κτιρια-αεροσκαφη-κλπ), αντικατοπτριζεται απο την προσφορα (δεσμευτικη), των κ.κ. MIG και Swissport.(υποψηφιων αγοραστων).
Και αυτο εχει θορυβησει καποιους στην ελληνικη αεροπορικη αγορα, που υπολογιζαν στο κλεισιμο της ΟΑ.
Φαινεται οτι τελικα η εταιρια αναβαθμιστηκε ξαφνικα, και πολυ. Ανεβηκαν "οι μετοχες" της, που λεει ο λαος.
Και μολις αρχισει η λειτουργια της υπο το νεο καθεστος, η αναπτυξη της, (φυσικα πρωτευοντα ρολο παιζει και το τεραστιο οικονομικο υποβαθρο που βρισκεται πισω απο την εταιρια, που δεν συγκρινεται με τους ανταγωνιστες της), θεωρειται βεβαια.
Καλο αυτο για ολους, και επιβατες, και εργαζομενους. Κακο για τους ανταγωνιστες.
Τι να κανουμε. Αυτα εχει η ζωη. Ποτε απο πανω, ποτε απο κατω.
Οσο για τα μισθολογια, οταν ο ανταγωνιστης σου "μεθαυριο" ανοιξει τις πυλες του στο εργατικο δυναμικο, με καλυτερους ορους, τοτε αναγκαστικα θα πρεπει για να κρατησει τους εκπαιδευμενους υπαλληλους, να βαλει το χερι στην τσεπη βαθια.

Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Καλα... μην εκπλαγειτε αν δειτε κανενα φλαπ σε Τουπολεφ της ΚρασΑιρ να γραφει SX-AOG :lol:

Re: Athens airways

SX-Petros":27e8agjs said:
Επισης θα ηθελα να μαθω αν γνοριζει καποιος τι ακιρβος συμβολιζουν τα ονοματα τους.Μεχρι τωρα μου ειναι αγνωστα

Παντος πιστευω οτι τα πιο ωραια ονοματα τα εχουν οι ΟΑ κ παλια η ΑΧΟΝ

Καμμία έκπληξη αγαπητέ που σου είναι παντελώς άγνωστα αυτά τα ονόματα... Εδώ δεν γνωρίζεις το "γνορίζει" και το "ακιρβός" τον Γαϊτη θα ήξερες;; Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα επόμενα 2 ΕΜΒ θα έχουν τα ονόματα ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ και ΞΙΦΑΡΑΣ... είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίζεις απολύτως την βιογραφία των ως άνω καλλιτεχνών...

Y.Γ.1 Αυτός ο Πάντος ποιός είναι? ο Τάσος?

Υ.Γ.2 Προς υπευθύνους....
Τώρα φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η απουσία του τιτανομεγιστοτεράστιου Jetflight από το topic της Athens... Αντί να διαβάζουμε τις εμπνευσμένες αναλύσεις του μεγάλου Jetflight για την ανάπτυξη της εταιρίας, ασχολούμαστε με τα ονόματα των αεροσκαφών... τι κατάντια Θεέ μου... Μήπως πρέπει να επαναεξεταστεί το θέμα της διαγραφής του τεράστιου αναλυτή
μπας και διαβάσουμε κάτι σωστό εδώ μέσα?

Δεν νομίζω οτι ήταν καλή ιδέα να βάλουν ονόματα ζωγράφων..πόσο μάλλον αθλητών(βλέπε κεντέρης κτλ)
Γιατι δεν βάζουν ονόματα σκυλιών (SX-CMB -->Rudy/Rocky/Mailo) ή χαιδευτικά ονόματα μικρών παιδιών (μπέμπης,μωράκι,αγκαλίτσας,γαργαλίτσας)..έλεος ρε

Eντάξει ρε παιδιά , αν το θέμα είναι τα ονόματα λίγο το κακό :mrgreen: , δεν λέω αξίζουν σχολιασμού , αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να κολλήσουμε , any other news ?

COMPUTERISE":3gbagtmi said:
Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα επόμενα 2 ΕΜΒ θα έχουν τα ονόματα ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ και ΞΙΦΑΡΑΣ...
Μην ξεχασουμε και τον Τολη Τσιμογιαννη(Μεγας) :D

Συγνωμη για το εκτος θεματος!

Εχω διαβασει οτι μεχρι το τελος του χρονου θα ερθουν και τα αλλα 2 αεροσκαφη...το ερωτημα μου ειναι με αυτα θα συνεχισει(συνολο 4) η υπαρχει πλανο για κατι μεγαλυτερο????

Re: Ολυμπιακές Αερογραμμές κι αυτό το καλοκαίρι!

Σόρρυ αλλά δεν ήξερα που να βάλω αυτό το ποστ αλλά επειδή μιλάμε για διαφήμιση και ΟΑ..
Εχθές δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε τη βραδιά επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Γιοροβίζιον που θα γίνει φέτος στη Μόσχα, η ΟΑ σαν χορηγός είχε διαφήμιση στα διαφημιστηκα διαλλείματα η οποία έπεξε αν θυμάμαι καλά 2-3 φορές!
Μην φανταστείται τπτ το ιδιαίτερο ένα Α340 εν πτήσει και ένας να λέει ΟΑ με ασφάλεια συνέπεια κλπ και το λογότυπο στο τέλος με το site από κάτω! Για αρχή καλά αλλά γενικά το marketing της εατιρείας θέλει δουλειά! :great:

Re: Ολυμπιακές Αερογραμμές κι αυτό το καλοκαίρι!

Δυστυχώς δεν είναι μονο το marketing που θέλει δουλειά αλλά ολη η ολυμπιακή να ξαναφτιαχτεί απο την αρχή..ξεκινώντας απο τους μισθούς υπαλλήλων(οι οποιοι είναι υπερογκοι και ιδιαιτερα ζημιογονοι),την καταλληλοτητα αεροπλανων κτλ φτάνοντας τελικά στο μαρκετινγκ..διοτι αν δεν σε εμπιστευεται ο κοσμος,όσες διαφημίσεις και να κάνεις,στραφι λεφτα δίνεις..μόλις η ολυμπιακή ανανεωθεί,θα είναι ώρα για promotions..τώρα ας φροντίσουν να βρισκονται αεροπλάνα για να εκτελούν τα schedules,γιατι οι καθηστερήσεις και οι ακυρώσεις έχουν αποστρέψει πολύ κόσμο..