Re: Ατύχημα της SkyExpress στο Ηράκλειο (ΗΕR)
Αν είναι τόσο σημαντικό, δεν έχω πρόβλημα αν ένας moderator θέλει να προσθέσει το «πιστεύω ότι» στο post μου και να συνεχίσουμε.
Nontas":5c56d9wr said:Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά "αεροπορικά ατυχήματα και συμβάντα" οπότε το "πόσο θα επηρεαστεί η πληρότητα των πτήσεων της Sky δεδομένου οτι πρόκειται για μικρή και ανερχόμενη εταιρεία" είναι ΟΤ αγαπητέ TeaCHeRaKiS καί οχι αυτά που συζητάμε. Αν σε κουράζει το θέμα μην το διαβάζεις.
Το θέμα των αεροπορικών ατυχημάτων είναι σοβαρό και αυτό στο οποίο επιμένω είναι να περιμένουμε τα επίσημα πορίσματα και να κρατάμε τις γνώμες μας για το εαυτό μας. Η πληροφορίες είναι χρήσιμες όσον αφορά τα γεγονότα και όχι το γιατί και που οφείλονται.
Αν αυτό που έγραψες Aidis είναι προσωπική σου άποψη και γνώμη δικαίωμά σου να την έχεις και όποιος θέλει σε πιστεύει. Βάζε όμως ένα "πιστεύω ότι οφείλεται σε ..." γιατι αλλιώς δημιουργείς εσφαλμένες εντυπώσεις οτι βγήκε κιόλας πόρισμα.
Αν είναι τόσο σημαντικό, δεν έχω πρόβλημα αν ένας moderator θέλει να προσθέσει το «πιστεύω ότι» στο post μου και να συνεχίσουμε.