Λάθος posts ...

Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

Πάμε

1)
Έπεσα τυχαία στο φόρουμ
. ΜΟΥ Α ΧΑ ΧΑ. Ναι καλά. Μία από τα δεκάδες πεφτάστερα του fourm τις περιόδους των
προκυρήξεων των wannabes. Ποια να ήταν άραγε, το "μαραμένο χαμέμυλο",
το "εφακι89765345", το "χαρωπή δροσοσταλίδα" ?

2)
κ επιλέχθηκα χωρις κανένα απολύτως μέσον
. Γροθιά στο κατεστημένο

3)
μιας κ εχω δουλέψει ως μοντέλο
+
οι σπουδές μου με βοήθησαν αρκετά (ψυχολογία)
+
ήταν απροσδόκητες οι απαντηςεις Μου
= Aaaaaaand world peace. Κούκλα , μορφωμένη (sic) και πανέξυπνη.

Κρίμα στους επιβάτες που δεν πήραν καραμέλα από τα χεράκια της. Χάσανε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μία ανώτερη δύναμη.

4)
20 πολυ πιο όμορφη απο εμένα αλλα στόκος επιεικώς
Μόνη της, κατατρόπωσε το 90% των υποψηφίων της Α3. Ο Γκιούλιβερ στη χώρα των νάνων.

5)
η σύμβαση ήταν εξάμηνη κ έχανα τις 2 τελευταίες εξεταστικές για το πτυχιο μου
Κλασική δικαιολογία κοψίματος. ΟΛΕΣ ξέρουν ότι πάνε για 6 μηνο. ΟΛΕΣ θέλουν να γίνουν αεροσερβιτόρες (μέχρι εκεί, το έχουν αποδείξει) αλλά όχι, αυτή πετάει τ' όνειρο , φτύνει το σύστημα κι παίρνει το πτυχίο αντί για το φουλάρι.

6)
Φέτος θα προσπαθήσω παλι κ βλέπω
α) Δεν πήρα το πτυχίο, τζάμπα το φτύσιμο
β) πήρα το πτυχίο, αλλά και που το πήρα, πάλι το μοντέλο κάνω
γ) Μια φίλη μου, είναι από το χωριό δεν την ξέρετε, μου είπε ότι ο στόκος
των 20 τελικά έγινε αεροσυνοδός. Ε ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ, θα γίνω κι εγώ,
που να σκάσετε.

Και μετά απορούν κάποιοι εδώ μέσα για το τι συνέβη στο περιστατικό της Aegean με του Ισραηλινούς........

:D :D :D :thx: :great:

Αρνούμαι να απαντήσω σε κομπλεξικά ανθρωπάκια που απο ότι φαίνεται έχουν παρά πολυ ελεύθερο χρόνο κ κάθονται κ σχολιάζουν σε φόρουμ μόνο κ μόνο για να πουν την κακία τους απλα κουραςτηκα Κάποιοι δήθεν να γράφουν ότι τους κατεβαίνει πίσω απο έναν υπολογιστή κ να το παίζουν έξυπνοι !ειστε εσείς που ξέρετε να σχολιάζετε στο Ίντερνετ κ στην πραγματική ζωή κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας απο φόβο γιατί δεν έχετε τίποτα να προσφέρετε με την ανούσια ύπαρξη σας! Άμα θες σου δίνω κ στοιχεία να επιβεβαιώσεις την επιτυχία μου . Ο μισογυνισμος ήταν κάποτε ατού συνέλθετε ! Δεν σημαίνει ότι όποιος ειναι ομορφος ειναι κ ηλίθιος συνάμα ! Όσο για το αν σας ενοχλούν οι λέξεις όταν κάποιος θέλει να ειναι ειλικρινης κ ακριβής για να βοηθήσει πάρτε κανένα πτυχιο κ αφήστε το δικο μου που τοπήρα κ στα 4 χρονια κ με αριςτα κ δυστυχώς για εσας υπάρχουν κ γυναίκες που τα καταφέρνουν εξίσου καλα με δήθεν αντράκια κ πολυ καλύτερα χωρις να χρησιμοποιούν αλλα μεςα ! Κριμα στην χώρα το 2016 με την τόση ανεργία να υπάρχουν ανθρωπάκια που το μονο που ξέρουν να κάνουν ειναι να ρίχνουν χολή ! Άμα θελετε σας κανω δωρεάν συνεδρίες γιατί θα τις χρειαστείτε ! Cu σε κάποια πτήση εσείς πάντα ως επιβάτες γιατί μέχρι εκεί φτάνετε ! Σας Λυπάμαι

Cu σε κάποια πτήση εσείς πάντα ως επιβάτες
. Mόνο μην καθήσεις δίπλα μου, γιατί θα σε πιάσουν τα κλάμματα που θα βλέπεις τον "στόκο 20" να σου σερβίρει καφέ , και δεν αντέχω τα δράματα εν πτήση.

Άμα θελετε σας κανω δωρεάν συνεδρίες γιατί θα τις χρειαστείτε
Δε χρειάζεται ..."συνάδελφε".

πάρτε κανένα πτυχιο κ αφήστε το δικο μου που τοπήρα κ στα 4 χρονια κ με αριςτα
Πτυχίο ιατρικής στα 5 χρόνια αν και με λίαν καλώς. Τα ρέστα μου.

Δεν σημαίνει ότι όποιος ειναι ομορφος ειναι κ ηλίθιος συνάμα !
Απλά οι άσχημοι ηλίθιοι ΔΕ νευριάζουν τόσο όσο οι όμορφοι ηλίθιοι, επειδή ξερουν ότι χάνουν επειδή είναι ΚΑΙ άσχημοι ΚΑΙ ηλίθιοι.

Όσο για το μισογυνισμό, άσε την καραμέλα. Η Aegean κατά κόρον κάνει φυλετικές διακρίσεις, σε αντίθεση με μεγαλύτερες και καλύτερες αεροπορικές εταιρείες, που χρησιμοποιούν μικτά πληρώματα (Μεγαλύτερη αίσθηση ασφαλείας για το μέσο επιβάτη, σε σχέση με τα "μοντέλα" των 20-22 χρονών των Γλάρων.

Επίσης, όταν κάνεις κριτική και μάλιστα πικρόχολη " 20 χρονών στόκος", πρέπει να μάθεις να δέχεσαι πικρόχολη κριτική (στο μάθημα της Ψυχιατρικής, στο κεφάλαιο "ψυχολογική προσέγγιση του νάρκισσου ασθενή", το έγραφε αυτό και μάλιστα είχε πέσει και θέμα εξετάσεων).

Ευελπιστώ πως βρήκαμε τη διάδοχο της επίσης πεντάμορφης μεν, αλλήθωρης δε Αναστασίας!
Επιτέλους να αρχίσει να εχει περισσότερο γέλιο αυτό το τοπικ και όχι μόνο νιαουρίσματα.

Εσυ, που δεν κρυβεσαι,πες μας τα στοιχεια σου για να δουμε αν θα σε προσλαβουν οταν θα τους πεις "...σαν επιβατες γιατι μεχρι εκει φτανετε".

Καθόλου πικρόχολο απλα ειλικρινές . Δηλαδή αν έγραφα ότι είχε χαμηλό iq η δεν πληρούσε τα κατάλληλα εφοδια νοητικά θα Ακουγόταν καλύτερα; Ας μην παίζουμε με τις λέξεις ο Piaget και ο Kohlberg υποστήριξαν την ειλικρίνεια ως ένα απο τα ηθικά στάδια της προσωπικότητας ! Παρόλο αυτά λοιπόν συγχαρητήρια για το πτυχιο καλή σταδιοδρομία καλό θα ήταν ομως οποία ν να ειναι η πολιτική μιας εταιρείας να μην την ενστερνιζεστε σαν δίκη σας αν δεν ισχύει . Σίγουρα κάποιες έχουν προτίμηση στο γυναικείο φύλο κατι που όσον αφορά εμένα δεν με αντιπροσωπεύει καθώς δεν το θεωρώ κριτήριο . Απο την αλλη η 22χρονη πλέον προαναφερθείσα θα σε στενοχωρηςω δεν εργάζεται στην Αιγαίου. Δεν κρύβουν όλα τα σχόλια κακία κ σε καμία περίπτωση δεν θα ειχα το θέμα αν ειχα κοπεί να το πω κ να γράψω το αντίθετο . Αυτο για τις φίλες που αγωνιούν για κάποια θέση που ήταν κ ο αρχικός σκοπός μου , καλή σχετικά εμφάνιση, οξυδέρκεια κ αγγλικά αρκούν για να προσληφθείς για αυτή την θέση ! Have a nice day

Πραγματικα διαβάζω τα σχόλια όλων εσας και την επίθεση προς την κοπέλα και γελάω μιας κ ψάχνοντας όλα τα σχόλια δεν κάνετε αλλο παρά να τσακώνεστε με τους πάντες και να το παίζεται έξυπνοι σε οποιοδήποτε θέμα συζητησηε και αν μπήκα . :D Δεν ειστε λιγότερο πικρόχολοι όταν απαντάτε κατα αυτόν τον τροπο ουτε πιο ευγενικοί με τα σχόλια που διαβάζω . :thx: Περισσότερο με πείραξε η δική σας γλώσσα παρά η ειλικρινή τοποθέτηση της συναδέλφου .Διαφώτισε μας ομως τι σε ρώτησαν στη συνέντευξη και τα τεστ ήταν με βάση την αγγλική γλώσσα ; :rolleyes:

:great: