Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών
Να χαίρεσαι το πτυχίο σου!ήταν 20 πολυ πιο όμορφη απο εμένα αλλα στόκος επιεικώς .
Να χαίρεσαι το πτυχίο σου!ήταν 20 πολυ πιο όμορφη απο εμένα αλλα στόκος επιεικώς .
. ΜΟΥ Α ΧΑ ΧΑ. Ναι καλά. Μία από τα δεκάδες πεφτάστερα του fourm τις περιόδους τωνΈπεσα τυχαία στο φόρουμ
. Γροθιά στο κατεστημένοκ επιλέχθηκα χωρις κανένα απολύτως μέσον
+μιας κ εχω δουλέψει ως μοντέλο
+οι σπουδές μου με βοήθησαν αρκετά (ψυχολογία)
= Aaaaaaand world peace. Κούκλα , μορφωμένη (sic) και πανέξυπνη.ήταν απροσδόκητες οι απαντηςεις Μου
Μόνη της, κατατρόπωσε το 90% των υποψηφίων της Α3. Ο Γκιούλιβερ στη χώρα των νάνων.20 πολυ πιο όμορφη απο εμένα αλλα στόκος επιεικώς
Κλασική δικαιολογία κοψίματος. ΟΛΕΣ ξέρουν ότι πάνε για 6 μηνο. ΟΛΕΣ θέλουν να γίνουν αεροσερβιτόρες (μέχρι εκεί, το έχουν αποδείξει) αλλά όχι, αυτή πετάει τ' όνειρο , φτύνει το σύστημα κι παίρνει το πτυχίο αντί για το φουλάρι.η σύμβαση ήταν εξάμηνη κ έχανα τις 2 τελευταίες εξεταστικές για το πτυχιο μου
α) Δεν πήρα το πτυχίο, τζάμπα το φτύσιμοΦέτος θα προσπαθήσω παλι κ βλέπω
. Mόνο μην καθήσεις δίπλα μου, γιατί θα σε πιάσουν τα κλάμματα που θα βλέπεις τον "στόκο 20" να σου σερβίρει καφέ , και δεν αντέχω τα δράματα εν πτήση.Cu σε κάποια πτήση εσείς πάντα ως επιβάτες
Δε χρειάζεται ..."συνάδελφε".Άμα θελετε σας κανω δωρεάν συνεδρίες γιατί θα τις χρειαστείτε
Πτυχίο ιατρικής στα 5 χρόνια αν και με λίαν καλώς. Τα ρέστα μου.πάρτε κανένα πτυχιο κ αφήστε το δικο μου που τοπήρα κ στα 4 χρονια κ με αριςτα
Απλά οι άσχημοι ηλίθιοι ΔΕ νευριάζουν τόσο όσο οι όμορφοι ηλίθιοι, επειδή ξερουν ότι χάνουν επειδή είναι ΚΑΙ άσχημοι ΚΑΙ ηλίθιοι.Δεν σημαίνει ότι όποιος ειναι ομορφος ειναι κ ηλίθιος συνάμα !