Λάθος posts ...

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

Ποσταρε το στο LGAV traffic για να σε διαφωτισουμε ;)

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

Ειναι αυτο που ειχε παει να παρει τους επιβατες του αλλου που ειχε προσγειωθει εκει προερχομενο απο τον Αγ.Μαυρικιο υπο την απειλη εκρηκτικου μηχανισμου.Στην Αθηνα προσγειωθηκε για αλλαγη πληρωματος.

Re: Aegean Cabin Crew

geia se olous eimai 26 etwn kai esteila k egw viografiko stin aegean..iparxei periptwsi na min me kalesoun gia sinentefksi logw ilikias???kai iparxei kapoios pou mporei na mas pei ti paizei vasiko rolo stin aegean gia na se proslavoun?mono i emfanisi?

Re: Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ;;;ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015)!!!! :D

Re: Ryanair

Ίδωμεν, με 'ι'.

Re: Ryanair

Get a life, με "G"

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Paidia einai kapoios apo to training stis 18 se standby basis;

Re: Ταξιδιωτικά έγγραφα

jj_lgkr":bsl89cv4 said:
Όχι μην ανησυχείς, θα σε αφήσουν να μπεις στη χώρα. Με το παλιό διαβατήριο, έστω και ληγμένο αν σου αρχίσουν τη γκρίνια κλπ, το δείχνεις και είσαι οκ. Καλό ταξίδι και πάλι (αν δεν πετάς ήδη)
pedei egw exw adeia paramononis 5etias zw stin ellada.. Thelw na paw ougaria ena 3imero mpwro na paw me auta ta xartia pou exw ? H prrepei na vgalw viza?
LEKPO1A":bsl89cv4 said:
NFEEFE, aakunz και Wii ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία δημιουργίας του νέου topic και συγκέντρωσης των παραπάνω πληροφοριών. Το παλαιότερο topic με τίτλο "Αρκεί η ταυτότητα για ταξίδια εντός Schengen;;;" κλειδώθηκε, και το συγκεκριμένο έγινε επισημασμένο στην κατηγορία "Αναζήτηση πτήσεων, πληροφοριών & προσφορές".

Κάνω κι ένα copypaste το τελευταίο μου σχόλιο στο παλιό topic:

Στη ζώνη Schengen ΔΕΝ υπάρχουν συνοριακοί έλεγχοι. Η μετάβαση από τη μία χώρα στην άλλη είναι ελεύθερη. Αυτή είναι εξάλλου η σημασία της συγκεκριμένης συνθήκης. Είναι σαν να ταξιδεύεις εντός της Ελλάδος.
Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (οι οποίες δεν είναι μέλη της συνθήκης τους Schengen) χρειάζεται απλώς ταυτότητα, είτε νέου (με λατινικούς χαρακτήρες) είτε παλαιού τύπου (μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες) η οποία είναι επίσημο έγγραφο του ελληνικού κράτους. Η ελληνική γλώσσα είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι αρχές των χωρών μελών οφείλουν να αναγνωρίζουν έγγραφα που είναι γραμμένα σε αυτή.

Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του καθενός τι έγγραφο θα χρησιμοποιήσει για να ταξιδέψει. Αν με ρωτήσεις εμένα, έχω πάντα μαζί μου διαβατήριο είτε ταξιδεύω εντός Ελλάδας, εντός Schengen, εντός Ε.Ε. ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αφενός υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας από τις αεροπορικές εταιρείες σε check-in/baggage-drop/gate και πρέπει να έχεις ένα έγγραφο με λατινικούς χαρακτήρες, και αφετέρου δεν έχω χρόνο για χάσιμο να εξηγώ σε κάθε αστυνομικό ή υπάλληλο σε border control τα δικαιώματά μου (που πολλές φορές παίζει να μην τα γνωρίζει ή να μην έχει διάθεση να βοηθήσει) και να περιμένω να ανοίξει τα εγχειρίδια του και να κάνει την αντιστοιχία ελληνικών-λατινικών χαρακτήρων. Επιπλέον, είναι στην ευχέρεια κάθε χώρας, ακόμα και αν ταξιδεύεις εντός Schengen να ζητήσει να σου κάνει έλεγχο, στα σύνορα ή εκτός συνόρων.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Νέες ερωτήσεις του τύπου: "Μπορώ να ταξιδέψω με ταυτότητα στην Γερμανία;" θα πάνε προφανώς κατευθείαν στο γνωστό topic!

Re: Απορία για Aegean

καλησπερα σας,γνωριζει καποιος που γινεται η εκπαιδευση των αεροσυνοδων και ποια η διαρκεια της;

Re: Απορία για Aegean

Αν σε πάρουν, θα σου πουν.