Λάθος posts ...

Re: Skygreece Airlines

Flight simulator":tosndgvs said:
Ρε ρεζιλια ειδημονες του πρωκτου που νομίζετε ότι είστε κάτι πρέπει να είστε μακράν τα ποιο κομπλέξικα άτομα σε forum airliners gr να τους χαίρεσαι τους τρομπες

Παπά μου, Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή (αν κι εταιροχρονισμένα). Να είσαι γερός, δυνατός, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε. Κακά να πιάνεις, χρυσάφι να γίνεται.

Α380 Neo θα φέρω στην Ελλάδα για να το βουλωσετε περιμένω να τελειώσει η παραγωγή του Α380 όπως το γνωρίζουμε και μετά θα κάνω παραγγελία για 150 Α380 Νeo να ναι καλά η λαθρομεταναστες και το ελληνικό κράτος Πακιστάν Αφγανιστάν Μπαγλαντες και ότι άλλο λαθρομεταναστη υπάρχει της ευλογίες μου

Έλα μου το το τσαμένο. Ώρα για το ροζ χαπάκι. Άνοιξε καλά το στοματάκι σου, έλα μη φοβάσαι, δεν είναι πικρό.
Ωωωωωωωωωωωωωπ, έτσι μπράβοοοοοο. Και τώρα , χαλάααααρωσε.

:shock: :shock: :shock:
Αμήν.

Flight simulator":34tfki44 said:
Ρε ρεζιλια ειδημονες του πρωκτου που νομίζετε ότι είστε κάτι πρέπει να είστε μακράν τα ποιο κομπλέξικα άτομα σε forum airliners gr να τους χαίρεσαι τους τρομπες
Λόγια γεμάτα χριστιανική αγάπη, ρε για αυτό σε ξύρισε η Ελληνική Εκκλησία?

Flight simulator":34tfki44 said:
Α380 Neo θα φέρω στην Ελλάδα για να το βουλωσετε περιμένω να τελειώσει η παραγωγή του Α380 όπως το γνωρίζουμε και μετά θα κάνω παραγγελία για 150 Α380 Νeo να ναι καλά η λαθρομεταναστες και το ελληνικό κράτος Πακιστάν Αφγανιστάν Μπαγλαντες και ότι άλλο λαθρομεταναστη υπάρχει της ευλογίες μου
Πάτερ μύρισες πολύ λιβάνι, άνοιξε κάνα παράθυρο να φύγει το ντουμάνι!

Όοοοχι λεβέντες μου, δεν ειναι ο παπάς. Έριξα το κλού λιγο πιο πανω. Σκεφτείτε λιγο :)

Εγω πιστεύω πως ήταν πάντα το ίδιο πρόσωπο!
Και εχει κάνει και εξορκισμό στους σαλαμοκόφτες όπου Γης.

Απεταξάμην το σαλαμοκόφτη? Απεταξάμην!

Re: Miles & Bonus

Γρήγορη ερώτηση. Η 10A/F στο 321 έχει παράθυρο; :great:

Re: Miles & Bonus

Απ'οτι θυμάμαι έχει .

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

Μόλις προσγειώθηκε ένα B773ER της Air france προερχόμενο από Μομπάσα. Όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας μας διαφωτίσει. :mrgreen: