Λάθος posts ...

Re: Skygreece Airlines

Lotus1":pgm6ltzj said:
,η εταιρεία κατάφερε να τις ξεπεράσει και να θέσει τις βάσεις για την άμεση συνένωση των Ελλήνων της Ομογένειας με τη πατρίδα μας :D .Η Ελληνική σημαία θα γίνει και πάλι πρέσβειρα σε όλο το κόσμο και με τις ολόψυχες ευχές όλων μας,η εταιρεία θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα αεροπορική εποχή.Απ'ότι έχω ακούσει,η εταιρεία έχει πολλές προτάσεις για νέους προορισμούς,με βασικό σκοπό τη γρήγορη έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων,που είναι και ο βασικός στόχος

Ομολογω οτι εχω να γραψω καναδυο χρόνια αλλα κάτι τέτοια διαβάζω και μου σηκώνεται κάγκελο ( η τρίχα ;) ) . Μιλαμε για μια εταιρια που διαφημίζει οτι ειναι trans-atlantic αλλα τελικά πετάει τους Σομαλους και πολιτες της Ερυθραιας που μενουν σε Λονδινο και Στοκχολμη για διακοπές στην πατρίδα τους. Αυτο ακόμα και εσύ δεν το λες trans-atlantic εκτος και αν υπάρχει και 5th Avenue στο κοσμοπολίτικο Μογκαντίσου...

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ δεν πηγαινε ποτε στην Ασμαρα,
εκει πηγαινε μονο η ETHIOPIAN οταν η Αιθιοπια ηταν μια χωρα με την Ερυθραια.

Velerefontis":fm4ln9ny said:
Lotus1":fm4ln9ny said:
,η εταιρεία κατάφερε να τις ξεπεράσει και να θέσει τις βάσεις για την άμεση συνένωση των Ελλήνων της Ομογένειας με τη πατρίδα μας :D .Η Ελληνική σημαία θα γίνει και πάλι πρέσβειρα σε όλο το κόσμο και με τις ολόψυχες ευχές όλων μας,η εταιρεία θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα αεροπορική εποχή.Απ'ότι έχω ακούσει,η εταιρεία έχει πολλές προτάσεις για νέους προορισμούς,με βασικό σκοπό τη γρήγορη έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων,που είναι και ο βασικός στόχος

Ομολογω οτι εχω να γραψω καναδυο χρόνια αλλα κάτι τέτοια διαβάζω και μου σηκώνεται κάγκελο ( η τρίχα ;) ) . Μιλαμε για μια εταιρια που διαφημίζει οτι ειναι trans-atlantic αλλα τελικά πετάει τους Σομαλους και πολιτες της Ερυθραιας που μενουν σε Λονδινο και Στοκχολμη για διακοπές στην πατρίδα τους. Αυτο ακόμα και εσύ δεν το λες trans-atlantic εκτος και αν υπάρχει και 5th Avenue στο κοσμοπολίτικο Μογκαντίσου...
Πίστεψέ με,δε μας έλειψες καθόλου.Οι κρυάδες και οι εξυπνάδες περισσεύουν

alex96":38olfvts said:
Lotus,αφου
δεν υποστηρίζω την αμετροέπεια στο λόγο και,κυρίως,το χλευασμό.
υποθέτω ότι αναφέρεσαι στα όσα έχουν πει από την εταιρεία εδώ και δυο-τρία χρόνια.
Επίσης ελπίζω να είσαι υπέρμαχος και του να μη κάνει κάποιος τη μέρα νύχτα γιατί είναι κακό πράγμα.
Το ότι έγινε μια αρχή "κουτσά-στραβά" και με πολλές επιφυλάξεις,με το ότι μπήκαν οι βάσεις για την ένωση του Ελληνισμού και άλλα μεγαλόστομα,πες τα καλύτερα στους χρηματοδότες.Και αν το πιστέψουν,θα είναι αυτοί μετά υπεύθυνοι με αυτούς που έχουν μαζέψει,προφανώς και εσένα ανάμεσά τους.
Αμετροεπής λοιπόν και αήθης είσαι εσύ και μόνο εσύ.-
Επίτρεψέ μου,ν'ανταποδώσω τα "καλά" σου λόγια :with:

Είναι πάντως πολύ πιο έντιμο κάποιος να βγαίνει σ' ένα φόρουμ, έστω και σαν επίσημος/ανεπίσημος εκπρόσωπος μιας εταιρίας και να καταθέτει την άποψή του, παρά να εμφανίζεται ως αγνός και άδολος χρήστης που σαν στόχο έχει να περνά εμμέσως γραμμή της εταιρίας. Οι αναγνώστες του φόρουμ δεν είναι "ανόητοι".

Πέφτεις έξω σ'αυτό το σημείο αγαπητέ

Επίτρεψέ μου,ν'ανταποδώσω τα "καλά" σου λόγια
Δε κάνει τίποτα,απάντηση στην ηθικολογία σου είναι και συγκεκριμένα σε αυτό:
Δε περίμενα κάτι διαφορετικό,γνωρίζοντας το ύφος και ήθος γραφής πολλών(όχι όλων).
Οπότε μη μας παριστάνεις τη "παρθένα".

Κάτι θα ξέρεις περισσότερο περί παρθενίας :great:

Εγώ τουλάχιστον δεν ηθικολόγησα.Από εμένα,πέρας "συζητήσεως".

Κατ'αρχάς,κανείς δεν ανεφέρθη στο όνομά σου :cool: