Velerefontis
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- DAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDL
Re: Skygreece Airlines
Ομολογω οτι εχω να γραψω καναδυο χρόνια αλλα κάτι τέτοια διαβάζω και μου σηκώνεται κάγκελο ( η τρίχα ) . Μιλαμε για μια εταιρια που διαφημίζει οτι ειναι trans-atlantic αλλα τελικά πετάει τους Σομαλους και πολιτες της Ερυθραιας που μενουν σε Λονδινο και Στοκχολμη για διακοπές στην πατρίδα τους. Αυτο ακόμα και εσύ δεν το λες trans-atlantic εκτος και αν υπάρχει και 5th Avenue στο κοσμοπολίτικο Μογκαντίσου...
Lotus1":pgm6ltzj said:,η εταιρεία κατάφερε να τις ξεπεράσει και να θέσει τις βάσεις για την άμεση συνένωση των Ελλήνων της Ομογένειας με τη πατρίδα μας .Η Ελληνική σημαία θα γίνει και πάλι πρέσβειρα σε όλο το κόσμο και με τις ολόψυχες ευχές όλων μας,η εταιρεία θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα αεροπορική εποχή.Απ'ότι έχω ακούσει,η εταιρεία έχει πολλές προτάσεις για νέους προορισμούς,με βασικό σκοπό τη γρήγορη έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων,που είναι και ο βασικός στόχος
Ομολογω οτι εχω να γραψω καναδυο χρόνια αλλα κάτι τέτοια διαβάζω και μου σηκώνεται κάγκελο ( η τρίχα ) . Μιλαμε για μια εταιρια που διαφημίζει οτι ειναι trans-atlantic αλλα τελικά πετάει τους Σομαλους και πολιτες της Ερυθραιας που μενουν σε Λονδινο και Στοκχολμη για διακοπές στην πατρίδα τους. Αυτο ακόμα και εσύ δεν το λες trans-atlantic εκτος και αν υπάρχει και 5th Avenue στο κοσμοπολίτικο Μογκαντίσου...