Λάθος posts ...

Re: Skygreece Airlines

Δεν βλέπεις ότι ο Lotus1 έχει κάνει μόνο 3 δημοσιεύσεις και αυτές είναι για την SkyGreece. Ο τύπος προφανώς είναι από μέσα από την εταιρία και προσπαθεί να προπαγανδίσει την εταιριάρα που κατάφερε να ενώσει την Ελλάδα με την Σομαλία για τον εκεί ...."ελληνισμό" και να ξαναυψωθεί "γαλάζια σημαία ελληνική" και στο Μογκαντίσου!!!!!!!!!!!!
Άντε και στο επόμενο σύνδεση με τον ελληνισμό του Burundi

Lotus1, κρίμα που δεν έχεις από μέσα πληροφόρηση. Σκέψου να είχες τι θα βλέπαν τα μάτια μας...

Ερχομαστε κυριοι και δεν μας σταματαει τιποτα!!!!!!

Για μία έστω φορά,προσπαθείστε να χαρείτε.Εκφράζεις τη χαρά σου(χωρίς συμφέρον)κι αυτομάτως,αρχίζει η επίθεση.Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης,αλλά δεν υποστηρίζω την αμετροέπεια στο λόγο και,κυρίως,το χλευασμό.Όταν κάποιος τολμήσει και γράψει κάτι καλό,το οποίο τυγχάνει να μη συμβαδίζει με την άποψη κάποιων άλλων,ξεκινάει το trolling.Σα να μην υπάρχει αύριο.
spy1":3uo3zfgb said:
Δεν βλέπεις ότι ο Lotus1 έχει κάνει μόνο 3 δημοσιεύσεις και αυτές είναι για την SkyGreece. Ο τύπος προφανώς είναι από μέσα από την εταιρία και προσπαθεί να προπαγανδίσει την εταιριάρα που κατάφερε να ενώσει την Ελλάδα με την Σομαλία για τον εκεί ...."ελληνισμό" και να ξαναυψωθεί "γαλάζια σημαία ελληνική" και στο Μογκαντίσου!!!!!!!!!!!!
Άντε και στο επόμενο σύνδεση με τον ελληνισμό του Burundi
Αν θεωρείς ότι με τα γραφόμενά μου μπορώ να διαμορφώνω συνειδήσεις σ'ένα αεροπορικό blog,τότε,τί να πω,είμαι πολύ ισχυρός και δε το'χα καταλάβει.Μπράβο μου :banana:

Δε περίμενα κάτι διαφορετικό,γνωρίζοντας το ύφος και ήθος γραφής πολλών(όχι όλων).Καλησπέρα σας κύριοι

Re: Olympic Air Dash8 Q400

Συγνωμη μας δουλευουν? ποιες αγονες γραμμες απο ποτε εγινε η Ροδος η Κερκυρα η Αλεξανδρουπολη αγονες γραμμες γιατι οπως το λες τοτε επρεπε οι προορισμοι αυτοι να εχουν airbus και οχι ελικοφορα σωστα?

Eagle21,όσο και να προσπαθήσεις,δε μασάμε!

eagle21/jet/αιχμηρος/original Tok χρονια και ζαμανια βρε! Ελα στο LGAV να χαζεψουμε κανενα ελικοφορο να γουσταρουμε

Αφού έχεις όρεξη για διάλογο, πες μας από που συμπεραίνεις ότι η εταιρεία "έθεσε βάσεις για την άμεση συνένωση των Ελλήνων της ομογένειας με την πατρίδα μας";

καλως τον EAGLE χαχα χχχ

Lotus,αφου
δεν υποστηρίζω την αμετροέπεια στο λόγο και,κυρίως,το χλευασμό.
υποθέτω ότι αναφέρεσαι στα όσα έχουν πει από την εταιρεία εδώ και δυο-τρία χρόνια.
Επίσης ελπίζω να είσαι υπέρμαχος και του να μη κάνει κάποιος τη μέρα νύχτα γιατί είναι κακό πράγμα.
Το ότι έγινε μια αρχή "κουτσά-στραβά" και με πολλές επιφυλάξεις,με το ότι μπήκαν οι βάσεις για την ένωση του Ελληνισμού και άλλα μεγαλόστομα,πες τα καλύτερα στους χρηματοδότες.Και αν το πιστέψουν,θα είναι αυτοί μετά υπεύθυνοι με αυτούς που έχουν μαζέψει,προφανώς και εσένα ανάμεσά τους.
Αμετροεπής λοιπόν και αήθης είσαι εσύ και μόνο εσύ.-