Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ryanair στην Ελλάδα

:laola: :laola: :laola: :laola:

Re: Hellas Airlines!

<Η εταιρεία μας προγραμματίζει έναρξη πτήσεων στις 15 Ιανουαρίου 2013. Η κράτηση θέσεων θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2012.>

Είμαι πολύ συγκινημένος! η ώρα είναι 23.57 και σε 3 λεπτά θα μπορώ να κάνω κράτηση θέσης. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ποιο προορισμό να διαλέξω. Λέτε κάποιον από τους παλιούς ή τον νέο προορισμό για Κεφαλονιά;

ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! φοβερό το χιούμορ σου φίλε ckabi :6: :6: :6: τρία λεπτά ακόμα χαχαχαχαχα!!!!!!Ούτε ο χρόνος να άλλαζε τέτοια συγκίνηση.Γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο που ανακοινώνουν διάφορους προορισμούς Ιθάκη ,Κεφαλονιά........Μπαχάμες ,Νησιά του πάσχα.Μήπως μπερδεύτηκαν και νομίζουν ότι είναι διαφημιστές των τοπίων της Ελλάδας ανεβάζωντας φωτογραφίες στο facebook;

http://www.flyhellasairlines.com/index. ... door-cargo

"...H μαμά σου σκέφτεται να σου στείλει φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό, τα γλυκά της; Πού; Στην Κρήτη; Σε 1 ½ ώρα θα βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτή είναι υπηρεσία.
Απλά όχι πίτσα delivery!!!!..."

Ωραίο και πρωτοποριακό, δε λέω, αλλά καλύπτεται από εγγύηση; Αν η MAMA ΜΟΥ μου φτιάξει Μουσακά το καλοκαίρι, η πτήση έχει καθυστέρηση και χαλάσει η μπεσαμέλ, τι γίνεται; :wall:

Καλά αυτό το door to door ακούγεται σαν ντελίβερι σουβλατζίδικου.
Απίστευτο!!!!!!! αυτά που γράφει ο φίλος gigibol στην αρχή νόμιζα ότι έκανε χιούμορ αλλά μετά συνηδειτοποίησα ότι τα γράφει επίσημα η HELLAS AIRLINES !!!!!
Φρέσκα μαγειρευτά φαγητά στο σπίτι σου σε μιάμιση ώρα :wall: :wall: :wall: :wall: :thx: :thx: :thx: :thx: έζησα να το δω και αυτό.Να πει κάποιος στον Ραλάκη ότι θα ανοίξει αεροπορική και όχι εταιρεία με νταλήκες που θα μεταφέρει κουνουπίδια δηλαδή έλεος πια,ας κοιτάξουν να φέρουν κανένα αεροπλάνο να κάνουν σέρβις της προκοπής να φέρουν και κανένα τουρίστα παραπάνω στην Ελλάδα και να αφήσουν το λεξιλόγιο τύπου "η χασαποταβέρνα της γειτονιας έχει και ντελίβερι"

Μπορεί η ΜΑΜΑ ΜΟΥ να μου στειλεί και σούπα; Ή το ότι είναι υγρό δημιουργεί πρόβλημα; Αν είναι να της πω να τη βάλει σε ταπεράκια των 100 ml :banana:

15 Δεκέμβρη , ώρα 9:29 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ....

Μάλλον είναι Παλαιοημερολογίτες. Ραντεβού σε 13 μέρες... (αν μας αφήσουν οι Αζτέκοι).

Η γελοιότητα και η ασυνεπεια συνεχίζεται..

Re: Απελευθέρωση επίγειας εξυπηρέτησης ελληνικών αερολιμένων

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1849369&nt=103

Edw gelame me tis dhlwseis tou Mr Goldair! " Kamia apolysh" eipe????????
Telika tinw na pistepsw pws ontws mas psekazoun!!!!!!!

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

100 Airbus neo παραγγελία από την Pegasus

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Στο σωστό threat βλέπω το έγραψες... Μπράβο :)