Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!

Αν παλι πληρωναν και τα καθυστερημενα μυαλα (ξυδι ξυδι- μονο αυτο λες...) θα ησουν πλουσιος.. Αντε αγορι μου, μας κουρασες λεμε. Δε σε παμε αλλο, ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
Τα ξυδια κρατα τα για παρτη σου. ΓΚΕΓΚΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ? ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ?

:with:

Σταμάτα να σπαρταράς!
ΟΣΟ και να κλαίγεσαι ΔΕΝ θα γίνεις και εσύ ακόμα ένας κηφήνας σε ΔΕΚΟ.
Η δεκαετία του 80 ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΕ!
Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν...
Τσάμπα σκούζεις, είναι αργά για δάκρυα NFEEFE.

Καλα, εσυ δε σωζεσαι με τιποτα τελικα... :stupid:
Τζαμπα τις θερμιδες να πληκτρολογήσω. Θα ελεγα καλα μυαλα, αλλα ειναι σαν να λεω να βρεξει στη Σαχαρα... Τζαμπα θα παει η "ευχη"! :twisted:

Θα σου παρω και καραμελες για να εχεις να μασας... Γιατι εχεις μονο μια βλεπω.... :roll:
Οποτε ταιριαζει και η αφιερωση...
http://www.youtube.com/watch?v=Z535uuTVgpM

Re: Hellas Airlines!

απο δημοσιογραφικουσ κυκλουσ εμαθα σημερα οτι το θεμα ραλακη ειναι πολλυ μπερδεμνο απο οπου κ να το πιασεις...

εκτοσ οτι εχει πιασει ολουσ τουσ επιχειρηματιεσ του β ολου κ τρωει πορτα...

στο πλαισιο τησ ιδιοτικοποιησης του αεροδρομιου αγχιαλου ειναι εργαλειο του βουλευτη μαγνηισασ αθανασιος νακος./.....

Αμα το έμαθες απο δημοσιογραφικούς κύκλος, εντάξει, τεφαρίκι.

ΥΓ Το τελικο "ς" ειναι στο w πανω απο το s. Για κεφαλαία, πατας shift+το γραμμα που θελεις.

ΥΓ. ΕΣΕΝΑ ΤΟ σ το τελικό σε πείραξε?

μηπωσ εισαι ο φαλακρας που κανει βολτες τον ραλακη κ βαζει κ τη βενζινα απο τη τσεπη του, ελπιζοντασ σε ενα καλυτερο μελλον/.?

Που το κατάλαβες βρε γατόνι?

ΥΓ: Το "ΥΓ" το βαζουμε στο τελος, ποτε στην αρχη.

Παντως τα γιουσουφακια του ραλακη ολη μερα εδω μεσα ειναι....

AΝ εγω λεω αερολογιες ο δικος σου τι λεει? αεροπορικι εταιρια επε πρωτη φορα ακουω. Με 4500 ευρω κεφαλαιο, για πες στο βαλις αφου τα ξετεις ολα... Τι εγινε με τη συμβαση που μοιρασε να υπογραψει ο κοσμος....τι εγραφε πανω? εγραφε ημερομηνια? εεγραφε μισθο? Εε?

εγω δε σου τεκμιριωνω...οκ...

εσυ πωσ τεκμιριωνεις ? διοτι τα γραφομενα σου λενε: μαλλον, αν, οταν, λογικα, νομιζεισ, ισως, το πιο πιθανον, θα... αν νομιζεισ οτι με χρονικουσ συνδεσμους που χτησιμοποιεισ εσυ κ ο ραλακης θα στηθει η εταιρια που ονειρευεστε ειστε γελασμενοι...

εγω δνε ξερω τα φεκ της aegean, ξερω ομως τη καθημερινοτητα τησ τοπικης κοινωνιασ του βολου που ζω κ αναπνεω τα τελευταια 32 χρονια...

κανε μια βολτα στο βολο, ρωτα , μαθε, συζητα με κοσμο...κ θα δεισ αν ισχυεουν αυτα που σας γραφω...

οσο για το βαλις... εκει μαζεψε τουσ διοικητικους υπαλληλουσ που θα κανει προσληψη , κ ενασ απο αυτους ημουν κ εγω...

ανακοινωσε τα ονοματα μας στο σαιτ διχωσ να γνωριζουμε....

μασ φωναξε στο βαλισ να υπογραψουμε την συμβαση , ηταν ενα εκτυπωμενο χαρι α4 στο word,εκει που επρεπε να υπηρχαν στοιχεια....υπηρχε κενο.... π.χ ονοματεπωνυμο, ημερομηνια εναρξης συμβασης, μισθος, υπηρχαν τελιτσες......

κ οταν ρωτησαμε γιατι εχει κενο.... μασ απαντησε...θα τα συμπληρωσετε αλλη φορα....εσεισ απλα υπογραψτε στο πεδιο ελαβα γνωση...

ε τοτε...απο τα 60-70 ατομα τα 40 αποχωρησαν γελωντασ σε πληροφωρω....

αυτα ειχα να σας πω...

τωρα πιο χερι δαγκωνω , εγω δε βλεπω κανενα χερι να δαγκωσω φιλε μου.....