Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Γιωρίκα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..." ? :thx: :thx: :thx:

Γιωρίκα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..." ?
εγω κοιταξα την πτηση.Απλως δεν διαβασα προσεκτικα τι μας εγραψε ο φιλος :D

Tι σχέση έχει η Etihad με το 735 και τη Yamal δεν μπορω να καταλάβω... Τέλος πάντων, εσύ ξερεις καλύτερα

Re: ΒΑ: Δουλέψτε δωρεάν

Γεια σε ολους και ευτιχισμενους ο καινουργιος χρονος ευχομαι οποια ευχη δεν σας πραγματοποιησε το 2012 να σας την πραγματοποιησει το 2013 :D . Θα ηθελα να ρωτισω οποιος ξερει να μου πει περιπου που κιμενεται ο μισθος ενος πιλοτου στην ολυμπιακη αεροπορια γιατι ακουσα οτι κιμενεται στα 2000euro ειναι δυνατον??

Ευχαριστώ προκαταβολικά :great:

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Georgi1964":1gw1x71x said:
εμέις τι φταίμε ... /οχι εμεις αλλα λιγα ατομα ,δεν εισαστε παραπανο .Για να ξερουμε και τι γραφουμε :mrgreen:
Γιατι καθε φορα οταν γραφω κατι μπενεις και μου απαντας σαν να ξερεις κατι.Ελεος πια,μην διαβαζεις αυτα που γραφω :wall:

Το ότι δεν σχολιάζει ο καθένας την κάθε σάχλα που ανεβάζεις, δεν σημαίνει ότι συμφωνεί με αυτά που γράφεις... απλά δεν ασχολείται... όπως κι εγώ μέχρι σήμερα... αλλά νισάφι πια, μας έχεις φλομώσει στην μπουρδολογία...

Στο ξαναλέω... αν έχεις τόσο μαράζι πια με την Aegean και φοβάσαι μην φουντάρει, κάνε πακέτο τις ιδέες σου και στείλτες στον Θόδωρα μπας και τους ανοίξεις τα μάτια και σωθούν...

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

------------------------------------------
Συμβουλες να δινεις στους δικου σου.
Με κουρασατε.Τελος.

Re: Απολύσεις στην Aegean

Δηλαδη επειδη η ιρλανδικη εταιρια οπως προανεφερες ΘΑ ανοιξει hub στη Σουδα θα προσλαβει και πιλοτους??? Δεν καταλαβαιβω αυτη την αποψη .Γνωριζω τουλαχιστον σε αυτη την εταιρια οτι για να προσλαβουν πιλοτους πρεπει να σκασουν 36000 ευρω για τυπο !! Παρακαλω να μην γραφετε ακυρα ποστ αν δεν γνωριζεται ,απλα και μονο επειδη ξυπνησατε με αισιοδοξια !!! :?

Re: Hellas Airlines!

Κατι παπαγαλοι του Λουμιδη εδω μεσα (κατι πιλοτοι 320 κι ενας δυο ακομα) που εξαφανιστηκαν; Γιατι δε βγαινουν τωρα να πουν τις σαχλαμαρες τους; Οταν τους λεγαμε οτι ολα ειναι φουσκα μας εβριζαν...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Ετσι flying Doc γράψε τα...... που πήγαν οι υποστηρικτές της Hellas Airlines ; Ο κύριος Ραλάκης με τις δηλώσεις του ;

Περίμενα να περάσουν οι γιορτές καθώς θα είχαμε νεώτερα από την εταιρεία αλλά έχουμε 15/1 και ακόμα τίποτα ..........

Κρίμα .....

O Κυριος Προεδρος, που τα διαβαζει ολα :lol:
Που ειναι ΟΕΟ?? Που ειναι η Hellas Airlines OEO?? :thx: