Re: Air Berlin
Ποια είναι η ευπρέπεια προς τα άλλα μέλη του forum;
Όταν δεν σας αρέσει κάποια άποψη να μας αποκαλείται κομπλεξικούς;
Επειδή είσαι administrator είσαι ανώτερο άτομο;
Όταν η easyJet αλλάζει την ώρα αναχώρησης της U24613 από 7:10 σε 6:05 δεν είναι τόσο αδιανόητο αυτό το ανέφερα. Δικαίωμα της Air Berlin να έχει καλύτερες σχέσεις με τους Ισπανούς γιατί έχει περισσότερους Ισπανούς πελάτες. Δημόσιες σχέσεις είναι αυτές και βάζει τελευταία και πρώτη πτήση Ισπανική.
Το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ να το αναφέρω, εσένα γιατί σε πείραξε; Όταν όλος ο κόσμος αναφέρεται για την δεινή οικονομική κατάσταση του Ελληνικού λαού, από τις μ@λ@κιες αυτών που εξέλεξε, δεν είναι παράλογος ο συμβολισμός για ενίσχυση του Ελληνικού Τουρισμού.
------edit---------
Όταν η προγραμματισμένη Τελευταία πτήση από TXL είναι της SunExpress XQ849 -21:45 για SAW και η AB βάζει την ΑΒ7494 στις 22:00 για AUH, προγραμματίζει charter flight και την αποκαλεί <farewell flight> AB1000 TXL-SXF 22:50-23:40.
Εγώ είμαι ο κομπλεξικός;
Δημόσιες σχέσεις και marketing είναι όλο αυτό. Και καλά κάνουν.
Έτσι και εγώ έχω το δικαίωμα να το αναφέρω.
Σίγουρα θα γίνει πόλεμος και ακόμα δεν έχουν σταθεροποιηθεί οι πρωτιές καθώς και οι <farewell flights>.
Γι αυτό και εγώ ανέφερα ότι μέχρις στιγμής …….Όπως μέχρις στιγμής Τελευταία πτήση από SXF είναι της Pegasus PC4844 για SAW στις 22:50.
Χαίρομαι που η Πρώτη άφιξη στις 3 Ιουνίου στο BER μέχρις στιγμής θα είναι από Άγκυρα XG1580 στις 06:10 εκτός και εάν αλλάξουν την ΑΒ7495 προερχόμενη AUH από τις 07:00 που είναι προγραμματισμένη σε 06:00 ή καθυστερήσουν την Τούρκικη.