Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Astra Airlines

Νομιζω χανει το κυρος της η εταιρια ετσι.Αν ειχε πολλα αεροπλανα ας κρατουσε αυτο μονο για τις πτησεις της ομαδας, αλλα να περιφερει ετσι το υπολοιπο επιβατικο κοινο δεν ειναι και οτι καλυτερο.Βεβαια δε νομιζω οτι θα γινει αυτο οποτε και η συζητηση δεν εχει πολυ νοημα.

Re: Ryanair στην Ελλάδα

και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν γράφουν επαγγελματίες πιλότοι στο φόρουμ

Re: Lufthansa

Ωχ! Όντως Airbus,έχεις δίκιο! Απορώ...Πώς και δεν κοίταξα την πρώτη σελίδα του νήματος;; Το 2003 γράφτηκε...Σαν χθες φαίνεται σε όλους μας! Koίταξα μόνο παραπάνω,μιάς και (πολύ σωστά) δεν υπήρχε παράθεση στο post...Αίσχος μου!

Ζητώ συγγνώμη λοιπόν,που τάραξα τη ζωή του forum post-άροντας σαν "αλεξιπτωτιστής" οτι ανοησία κατέβασε το κεφάλι μου,απλά και μόνο για να γράψω κάτι... :roll:

Πολύ σωστά τα λες fos1111 !

Εγγραφή και δικαίωμα λόγου στο airliners.gr μόνο με προσκόμιση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας!

Ελλάς το μεγαλείο σου... :rant:

Τέτοιες συμπεριφορές προσβάλουν όλους όσους μπαίνουμε καθημερινά σε αυτό το forum έστω και αν δεν συμμετέχουμε σε όλες τις συζητήσεις...Συγγνώμη δεν χρειάζεται...Μόνο ντροπή...

Είσαι σοβαρός τώρα ? :wall:
Δηλαδή, δεν πετάς με μια εταιρεία επιδή υπέγραψε συμβόλαιο μεταφοράς, με ομάδα ποδοσφαίρου που ΔΕ σου αρέσει?
Χάνει το κύρος της με αυτόν τον τρόπο? Και στο κάτω κάτω τι να κάνει, να υπογράψει με ομάδα Δ εθνικής (ΗΡΑΚΛΗΣ) για να την κουβαλάει στα Πέρα Γουργουλιανά ?

Να γιατί δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα..

Ξέχασες κάποια φίλε Τάσο

Απολυτήριο δημοτικού(να μην μπαίνουν οι αγράμματοι στο forum)
Πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων
Ποινικό μητρώο
Απόδειξη μη ατυχύματος για τους ιπτάμενους(να μην γράφουν οι γκαζοφονιάδες των αιθέρων)
ΟΛΑ τα πτυχία (PPL,CPL,ATPL κλπ)
Το Logbbok
Απόδειξη αγοράς μηχανής φακών κλπ για τους spotters
Τα e-ticket μαζί με τα trip report γιατί κάποιοι μάλλον μας δουλεύουν.
Οποιος θέλει συμληρώνει...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;;

Μα αφου δεν υπαρχει περιπτωση να μπεις σε προγραμματισμενο δρομολογιο και να υπαρχουν πανω τα αυτοκολλητα και τα εν λογω καλυματα στα προσκεφαλα.
Μαλλον δεν επιασες το χιουμοριστικο του πραγματος απ την αρχη και απορω δηλ πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα!Ο teris3 ξεκινησε την καζουρα και εμεις την συνεχισαμε αλλα απο οτι φαινεται σαν παοκσης θιχτηκες.
Οff topic: οσο για το τελευταιο σχολιο %&^#@@^&*(

δλδ η ΤΗΥ που έχει στα αεροπλάνα της του κόσμου της ομάδες κολλημένες, δε θα πετάξει ο φίλαθλος της Ρεαλ; Ελεος, κι μετά λέτε τους Τούρκους απολίτιστους :with: :deadthread:

Μαλλον δεν τα γραφω καλα τα ελληνικα:
<<Μαλλον δεν επιασες το χιουμοριστικο του πραγματος απ την αρχη και απορω δηλ πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα!Ο teris3 ξεκινησε την καζουρα και εμεις την συνεχισαμε αλλα απο οτι φαινεται σαν παοκσης θιχτηκες.>>
Μη ξαναγραψεις παλι τα ιδια ομως απλα ξαναδιαβασε! :with: :with: :with:

Tolis A340":noi4r1pc said:
απο οτι φαινεται σαν παοκσης θιχτηκες.
(

Αγαπητέ μου, είμαι ΠΟΛΥ υγειής και σόφρων για ν' ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο.... Πίστεψέ με, δεν ξέρω ΚΑΝ ποιες ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα, πόσους παίκτες έχει η κάθε ομάδα και γενικά κάθε αναφορά στο ποδόσφαιρο μου προκαλέι αναφυλαξία...