ntalikerisa
Low-Cost-Class-Member
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ
ειστε ψευτες !!!! ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΛΟΤΟΙ, τους λετε τετοια και μολις παρουν την αδεια....βλεπουν οτι πρεπει να περασουν και ενα μεγαλο βουνο (με ελικοπτερο ομως) , γιατι μονος δεν θα μπορεισ ουτε στη μεση να φτασεις.....
συνεχιστε παιδακια μου εσεις οι 4-5 να λετε παπαριες!!! ΔΕΝ ειναι κακο το βυσμα , κακο ειναι οταν μπαινεισ καπου ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! καραγκιοζηλικια.
ΤΕΛΟΣ!!!
ευτυχως ειστε λιγοι που λετε τετοιεσ μαλακιες .......και δεν ξερω και τι σκατα ρολο βαρατε και διαφημιζετε οτι ολα ειναι καλα και αξιοκρατικα!!ECO":8vbigavb said:Έχω σχολιάσει τον/την «νταλικέρισα» παραπάνω (σελίδα 2 οπότε δεν χρειάζεται να επανέλθω, επιθυμώ μόνο ως «γεροντότερος» δεκαετιών ηλικιακά και εμπειρότερος υμών, να συγχαρώ κυρίως τους κ.κ Piperwarrior, Arizonas, Aerophile, Nikos Β κι όχι μόνο, για το ήθος και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν στο παρόν θέμα, με ακομπλεξάριστο και εν δυνάμει αλληλέγγυο επαγγελματικό ύφος, ευχόμενος τα καλύτερα για τη παραπέρα πορεία τους, όπως και σε όλους σας.
Επίσης, επιθυμώ να ενημερώσω τους/τις απανταχού κακοήθεις «νταλικέριδες/σες» ότι, αν δεν κάνουν την αυτοκριτική τους, πρσοπαθώντας να απαλλαγούν από βυσματικά σύνδρομα (πριν είναι αργά για τους ίδιους, διότι στην αεροπορία όλα προχωρούν με ανάλογη ταχύτητα ) αφενός και αν δεν «χτυπήσει» το κεφάλι τους στο τραπέζι από συνεχή ξενύχτια αδιάκοπης μελέτης/κόπωσης αφετέρου, οποιοδήποτε βύσμα και αν διαθέτουν, ακόμα και πρώτου βαθμού ανιόντων συγγενών και ή κομματικών ή κολλητών φίλων των αρμοδίων επιτροπών κ.α, δεν πρόκειται ποτέ να απολαύσουν το επίπονο αλλά υπέροχο όνειρο του ωραιότερου γραφείου του κόσμου, οπουδήποτε στο κόσμο ,παρά μόνο ως θεατές απ’ το youtube, αναλογιζόμενοι εκ των υστέρων " στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα"
ειστε ψευτες !!!! ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΛΟΤΟΙ, τους λετε τετοια και μολις παρουν την αδεια....βλεπουν οτι πρεπει να περασουν και ενα μεγαλο βουνο (με ελικοπτερο ομως) , γιατι μονος δεν θα μπορεισ ουτε στη μεση να φτασεις.....
συνεχιστε παιδακια μου εσεις οι 4-5 να λετε παπαριες!!! ΔΕΝ ειναι κακο το βυσμα , κακο ειναι οταν μπαινεισ καπου ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! καραγκιοζηλικια.
ΤΕΛΟΣ!!!