Re: Emirates interview
Αγαπητέ flying Doc,
Για καιρό παρακολουθώ τα σχόλια σου σε αυτό το νήμα, όπως και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο γκρουπ του facebook. Θα ξεκινήσω αμυνόμενος και λέγοντας τα αυτονόητα: Δεν θεωρώ τη συζήτηση που γίνεται εδώ μέσα υψηλού επιπέδου, ούτε τους συμμετέχοντες άτομα ιδιαιτέρως σχετικά με την αεροπορία. Είναι κουραστική η ανάγνωση με τα ορθογραφικά λάθη, τα greeklish και τις σαχλαμάρες που ειπώνονται από συγκεκριμένους 'αλεξιπτωτιστές'. Σε αυτά νομίζω πως συμφωνούμε.
ΑΛΛΑ:
Θεωρώ πως αν οι συζητήσεις που γίνονται εδώ είναι μία φορά κουραστικές, οι παρεμβολές και οι ειρωνίες είναι δέκα. Κανονικά θα έπρεπε να τις αναλάβουν οι συντονιστές, αλλά δεν γνωρίζω το λόγο που σου επιτρέπουν να κάνεις τέτοιου είδους δημοσιεύσεις. Διότι το να είναι οι συμπαθείς wannabe αεροσυνοδοί αφελείς ή άσχετες είναι επιτρεπτό. Το να είσαι κακοπροαίρετος όμως, είναι μη επιτρεπτό νομίζω.
Δε γνωρίζω ποιου είδους ευαισθησία σε καθιστά αυτόκλητο υπερασπιστή της τάξης εδώ μέσα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως το κάνεις με λάθος τρόπο που σε εκθέτει, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις, γιατί το επίπεδο του φόρουμ πέφτει από τη μία με ποστ σαν της κάθε λασποχαρούμενης, αλλά πέφτει κι όταν παλιά μέλη κάνουν 'καζούρα' σε νέα, χωρίς λόγο και χωρίς νομιμοποίηση.
Τέλος, να πω πως τα παραπάνω θα μπορούσαν να ειπωθούν και σε άλλες συζητήσεις, σε άλλες κατηγορίες κατά καιρούς, αλλά τώρα οφείλω να μιλήσω επί του προκειμένου.
Αυτά, με κάθε φιλική πρόθεση.