Λάθος posts ...

Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

sokratis_71":1971jizb said:
...Κι οπως ειπα και θα το λεω συνεχως,ο ελεγχος εναεριας κυκλοφοριας πρεπει να παει στην πολεμικη αεροπορια.Οι λογοι περιληπτικα ειναι οτι θα εχουμε καλυτερο ελεγχο,με τραγικα μικροτερο κοστος και μηδαμινα προβληματα(απεργιεςστασεις κλπ)...
Αγαπητέ sokrtatis_71, έχω βαρεθεί να διαβάζω δημοσιεύσεις σου σχετικά με το ότι ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας πρέπει να πάει στην πολεμική αεροπορία επειδή (εκτός των άλλων) οι υπάλληλοί της ΔΕΝ είναι διεφθερμένοι και δε δικαιούνται να κάνουν απεργία.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ΑΠΟΛΥΤΑ και επιπλέον θα ζητήσω να περάσει και ο έλεγχος των νοσοκομείων στο Υπ.Εθνικής Άμυνας γιατί ξέρω ότι οι δημόσιοι γιατροί χρηματίζονται με φακελάκια.
Επίσης, πολλοί εκπαιδευτικοί ΔΕ μαθαίνουν σωστά γράμματα στα παιδιά μας. Απαιτώ λοιπόν, να περάσει η δημόσια εκπαίδευση στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Έχει πάρει το αυτί μου ότι οι υπάλληλοι των ΔΟΥ "τα παίρνουν" για να κάνουν τα στραβά μάτια σε φορολογικές παραβάσεις. Δε θα ήταν καλή ιδέα να αναλάβει την Οικονομική Διαχείρηση της χώρας η Διεύθυνση Οικονομικού του ΓΕΣ;
Ακόμα, είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα νυχτερινά μαγαζιά (μπαρ κλπ) αποκρύπτουν το 70-80% των εσόδων τους με τη μέθοδο της μη έκδοσης αποδείξεων. ΄Εχω τη λύση: Την ψυχαγωγία μας να αναλάβουν έφεδροι αξιωματικοί διοργανώνοντας "βραδιές πολίτη" κατά το "βραδιές οπλίτη". Με μια καλή οργάνωση θα μπορούσε ο λαός να χρησιμοποιεί και τα ανά την επικράτεια Κ.Α.Α.Υ.

Τέλος, επειδή ο πρωθυπουργός μας τα έχει κάνει μπάχαλο, προτείνω να βγουν στους δρόμους τα άρματα και να αναλάβουν τη διαχείρηση της κατάστασης. Καλό θα είναι βέβαια, να μην (ξανα)αναλάβουν οι Συνταγματάρχες γιατί η πρόσφατη ιστορία δεν τους ευνοεί. Νομίζω πως η καλύτερη λύση θα ήταν να αναλάβουν οι Σμήναρχοι έτσι ώστε να αποκτήσει η χώρα "αεροπορική" ηγεσία.

ΠΡΟΣ:mad:ristos.ΚΑτ`αρχην θα απαξιωσω το ειρωνικο σου υφακι(αν εγω εγραφα ετσι οπως εσυ,θα με ειχατε διαγραψει για παντα,αλλα βλεπεις εσυ εισαι ο διαχειριστης,οποτε κανεις οτι θελεις...).
Το επιπεδο μορφωσης μου,ειναι σαφεστατα ανωτερο του δικου σου,διοτι δεν αποφευγω το διαλογο,δεν ειρωνευομαι καποιον που γνωριζει περισοτερα απο μενα,και επιδιωκω να βγει στο φως ολη η αληθεια.
Αν αμφιβαλεις για τους εξωφρενικους μισθους των ΥΠΑτζηδων,γιατι δεν τολμαει κανενας τους να δημοσιευσει εδω ενα αναλυτικο λογαριασμο μισθοδοσιας κι ενα εκαθαριστικο της Εφοριας?Εγω το εχω ετοιμο για δημοσιευση,αρκει να το κανουν κι αυτοι.Για να συγκρινετε τι μισθο παιρνει ενα στελεχος της ΠΑ(μεταξυ αλλων και οι ΕΕΚ)με 20 χρονια υπηρεσιας και διπλασιες ωρες εργασιας απο τον αντιστοιχο της ΥΠΑ,και πως αμοιβονται οι προνομιουχοι ΥΠΑτζηδες.
ΚΑι τελος,εσυ ποιος εισαι που το παιζεις ξερολας?Τι εχεις σπουδασει και τι ξερεις απο αεροπορικα θεματα εκτος του να ειρωνευεσαι οσους ξερουν?
Οσο για τον Fotis, τα σχολια περιτευουν.Αν νομιζεις οτι γραφοντας τετοιες ανοησιες θεωρεισαι αυτοματως και εξυπνος........καλο ξημερωμα φιλαρακο.
Δυο φορες μονο εγραψα για την εναερια κυκλοφορια και κανεις δεν αντεκρουσε με επιχειρηματα(παρα μονο με ειρωνιες)την αποψη μου.Οταν μαθεις τι θα πει διαλογος εδω ειμαι.

@socratis_71
Αναγκάζομαι να πώ οτι οσον αφορά το διάλογο δεν έχεις δίκιο. Ενα σωρό επιχειρήματα που έχω γράψει δεν τα αντέκρουσες, είτε γιατί δεν έχεις άλλη άποψη είτε γιατί δεν γνωρίζεις το αντικείμενο..
Τώρα για το αν θα μας σώσουν τα στρατά , μπορώ να πώ με σιγουριά οτι καλά βασιλεύει η διαφθορά και η τεμπελιά και εκεί... δόξα τω θεώ 23 μηνάκια στην ΠΑ δίπλα σε άσχετους και τεμπέληδες με έκαναν φύγω τρέχοντας και να γελάω οταν μου πρότειναν να πάω μονιμάς !!!Οταν θα μιλάς για την ΥΠΑ, ΔΕΝ θα έχεις κατά νού μόνο τους ΕΕΚ, όπως δεν πρέπει να έχεις μόνο τους ΕΕΚ της ΠΑ !! Μη θεοποιείς κάποιους μονο και μόνο για να θίξεις κάποιους άλλους !! κάτι ξερουν και άλλοι εδώ στο forum.

To πόσα βγάζει κάποιος εργαζόμενος δεν είναι αντικείμενο δημοσίευσης, ακόμα περισσότερο οταν δεν ενέχεται σε παράνομες δραστηριότητες, πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ - όχι όπως ο ιδιωτικός τομέας - τους φόρους του και δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα !!! Αλλωστε γνωρίζω ΠΟΛΥ καλά οτι παρα πολύς κόσμος αμοίβεται με μαύρα, γράφοντας το βασικό στο ΙΚΑ και φαίνεται να παίρνει του ανειδίκευτου εργάτη για να μην πληρώνει πολλές κρατήσεις ο ίδιος και ο εργοδότης... τι να συγκρίνουμε δηλαδή ??? αυτά που παίρνει στο χέρι ή αυτά που φαίνονται στο χαρτί ??? αστο αυτό το παραμύθι !! για να μη πώ για τους αυτοαπασχολούμενους, γιατί εδώ είναι πλέον ανέκδοτο... ότι θέλουν γράφουν, όλοι είναι κάτω απο το όριο της φτώχειας, μόνο οι ΔΥ ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο της χώρας... και όλως τυχαίως δεν είναι αυτοί με τις πισίνες και τις τζιπαρες!
Δεν απολογούμαι γιατί μετά απο κάποια χρόνια εξειδικευμένων σπουδών και ύστερα απο χρόνια ανασφάλιστης και μαύρης εργασίας, κατάφερα να κάνω επιτέλους τη δουλειά μου. Δεν απολογούμαι γιατί παίρνω όσα χρήματα παίρνω,.. .δεν με πληρώνεις εσύ, με πληρώνει η εργασία μου ... και λίγα που παίρνω.. Οπως είπα και σε προηγουμενο Post, αν δεί κανείς πόσα χρεώνει η "αγια ιδιωτική πρωτοβουλία" για εργασίες, επισκευές κλπ, εγώ πρέπει να παρέμβω 1-2 φορές το μήνα !!! αρα με την εργασία μου, ουσιαστικά καλύπτω και όσους συναδέλφους μου είναι τεμπέληδες !! Οτι και να μου πείς, η τεχνογνωσία που παρέχω στην υπηρεσία μου, αμοίβεται και πρέπει να αμοίβεται πολύ καλά... Κάποια τεχνογνωσία μου την παρείχε η ίδια η ΥΠΑ, αλλά τις υποδομές πρέπει να τις έχεις απο πρίν.... ακόμα και αγγλικά που λέμε !!! Δεν με ενδιαφέρει αν ένας μονιμάς στην ΠΑ παίρνει τα μισα απο εμένα... δεν ίδρωσε το ίδιο μέχρι εδώ, είχε το μισθουλάκο του απο τα 18 του και δεν μπήκε στη διαδικασία του διαγωνισμού, της επιλογής κλπ κλπ. τα έχω ξαναπεί αλλά δεν αντέκρουσες !!

Το πόσα βγάζει κάποιος δεν είναι μεμπτό, το πόθεν έσχες είναι το ζητούμενο... γιατί έχουν δει και μενα τα μάτια μου κάποιους που φωνάζουν οτι στον ιδιωτικό τομέα αμοίβονται λίγο και κυκλοφορούν με καινούργια αυτοκίνητα, ξοδεύουν δεξιά και αριστερά, το τελευταίο μοντέλο ακριβού κινητού κλπ κλπ, ώστε στο τέλος να αναρωτιέμαι μήπως τα "πολλά" λεφτά που παίρνω κάποιος μου τα παίρνει απο την τσέπη γιατί εγώ δεν κάνω τέτοια ζωή !!!

@belavia
Δεν μίλησα για βασικές αποδοχές, αν διαβάσεις λίγο καλύτερα μίλησα για 1800 συνολικές ξαθαρές..και δεν είναι όλοι ΕΕΚ, ούτε έχουν κλείσει 35 χρόνια εργασιας ! γιατί όπως κάποιοι θέλουν να θυμίζουν τους μισθούς στα ρετιρέ, υπάρχουν και οι μισθοί των ιμιυπογείων !!

Επειδη το θεμα εχει σχεση με την απεργια των ΕΕΚ,γι`αυτο και εθιξα μονο αυτη την ειδικοτητα.Πουθενα δεν εγραψα οτι πρεπει ο στρατος να αναλαβει τα παντα και θεωρω αρρωστο οποιον υποστηριζει κατι τετοιο.Για διαφθορα και ανικανοτητα στις ΕΔ,δεν θα μιλησω για ευνοητους λογους,αλλωστε ειναι ενα κοματι της κοινωνιας και δε διαφερει απο τον υπολοιπο δημοσιο τομεα σε παρα πολλα.Ομως οταν εχεις εναν εργαζομενο(στο δημοσιο ή στον ιδιωτικο τομεα),αυτο που σε απασχολει σαν εργοδοτη,ειναι το τι σου προσφερει για τα λεφτα που του δινεις.Κι οταν εχω καποιον που μου κανει καλυτερη,περισοτερη και ασφαλεστερη δουλεια,στη μιση τιμη απο εναν αλλο,φυσικα και θα τον προτιμουσα χωρις να με ενδιαφερουν τα διδακτορικα κα οι τιτλοι του.Αυτα οσον αφορα το θεμα των ελεγκτων της ΠΑ.
Σχετικα με το ποσα βγαζει ενας δημοσιος υπαλληλος,αφου λες οτι δεν εμπλεκεται σε παρανομιες.....δε βλεπω το λογο γιατι να φοβαται να δημοσιευσει τα λεφτα που τον πληρωνουμε.Αλλωστε δεν ειναι κρυφο,το μαθαινει οποιος θελει.Οπως ξαναεγραψα εχω ετοιμο το εκαθαριστικο μου και τη μισθοδοσια μου για οποιον ενδιαφερεται.Και μαθε οτι οι καραβαναδες τεχνικοι, εχουν πολυ υψηλο επιπεδο γνωσεων(τα τελευταια χρονια,γιατι παλια.....)και αμοιβονται με ψιχουλα.Ενας αντιστοιχος σε αλλη χωρα παιρνει τα τριπλασια απο εμας,αλλα δεν παραπονιομαστε γιατι αυτη η δουλεια μας αρεσει και μας γεμιζει.Γιατι ειμαστε αληθινοι αεροποροι και το γουσταρουμε.Αυτο δεν θα καταλαβετε ποτε μερικοι.

sokratis_71":1610cr3t said:
..............ο ελεγχος εναεριας κυκλοφοριας πρεπει να παει στην πολεμικη αεροπορια.Οι λογοι περιληπτικα ειναι οτι θα εχουμε καλυτερο ελεγχο,με τραγικα μικροτερο κοστος και μηδαμινα προβληματα(απεργιεςστασεις κλπ)...............................

Σωκράτη, όχι ότι και οι ελεγκτές της πολεμικής στην Ελλάδα δεν κάνουν "στάσεις". Δυό-τρία χρόνια τώρα τα παιδιά στην Ανδραβίδα έχουν ξεσκίσει όλα τα τσάρτερ της Κεφαλλονιάς και της Ζακύνθου. Αν διαχωρισμός 60 ναυτικών μιλίων δεν είναι "στάση", δεν ξέρω τί άλλο είναι. Η μέχρι πέρυσι δια ροπάλου και καθολική απαγόρευση (ουσιαστικά) των εξ'όψεως προσεγγίσεων σε ημέρες με severe CAVOK, "στάση" δεν είναι?

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα το ΕΕΚ να περάσει στην πολεμική, αυτό που ξέρω είναι ότι έιναι άκρως τριτοκοσμική θεωρεία που μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω. Τί δηλαδή, όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου έχουν καταφέρει να έχουν οργανωμένο ΕΕΚ (δημόσιο ή ιδιωτικό) και εμείς δεν μπορούμε με τίποτα?

Φιλε οπως γνωριζεις ο συνδικαλισμος στην Ελλαδα εχει ερμηνευτει εντελως συμφεροντολογικα και κοματικα.Και η δικαιοσυνη........μονο ανεξαρτητη δεν ειναι.
Εξακολουθω να πιστευω ομως οτι σημερα θα ηταν καλυτερα αν τον ελεγχο(και μονο αυτο) ειχαν οι ελεγκτες της ΠΑ.

@socratis_71
έγραψες επι λέξει:
ΥΓ.Η δικη μου επαναστατικη προταση στο ολο θεμα ειναι:ιδιωτικοποιηση της ΥΠΑ αμεσα,και ελεγχος της εναεριας κυκλοφοριας αποκλειστικα και μονο απο την Πολεμικη Αεροπορια.Εσεις τι λετε γι`αυτο?
Θα μπορούσες να εξηγήσεις πώς θα μπορούσε απο τη μια η ΥΠΑ να γίνει ιδιωτική και πώς ταυτόχρονα ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας να γίνει στρατιωτικός ? να φύγει δηλαδή το κομμάτι της αεροναυτιλίας απο την ΥΠΑ εντελώς ? τότε τί Υπηρεσία Πολιτικης Αεροπορίας θα ήταν ? σημειωτέον, η παροχή της υπηρεσίας του Ελεγχου Εναέριας κυκλοφορίας δεν είναι μόνο ΕΕΚ, ασκείται απο τους κλάδους : ελεγκτών, Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιακών !! επιπλέον κάποιοι άνθρωποι είναι επιφορτισμένοι να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε διεθνείς υποχρεώσεις(Eurocontrol, Blue Med, ΙCAO, κλπ, κλπ), να βγάζουν προδιαγραφές νέων συστημάτων, να ενημερώνουν το ΑIP, νέες διαδικασίες και ενα σωρό πράγματα που κάνει η κεντρική υπηρεσία για να λειτουργήσει η παροχή της υπηρεσίας Εναέριας Κυκλοφορίας ανάμεσα στα άλλα ! μήπως οι φίλοι σου της ΠΑ θα μπορέσουν να κάνουν τα παραπάνω και να υποστηρίξουν και να συντηρήσουν όλα τα συστήματα που υπάρχουν σέ κάθε γωνιά της Ελλάδας ? μήπως να μου πείς και για την στρατιωτική ΕΜΥ που έχουν τα πολιτικά αεροδρόμια, και γνωρίζουν έτσι "οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ", πόσο περισσότερο δυσκίνητη υπηρεσία είναι ? Ασε, καλύτερα, δεν θα πάρω !!

Καλη η προσπαθεια σου,αλλα δεν πιανει..... :great:
Γνωριζεις καλυτερα απο μενα,οτι σε αρκετα Ελληνικα αεροδρομια οι ελεγκτες ειναι αποκλειστικα της ΠΑ,ενω υπαρχει αερολιμενικος και τηλεπηκοινωνιακος ελεγχος απο την ΥΠΑ!!!!Ειδες να υπαρχει κανενα τετοιο προβλημα τοσα χρονια,σαν κι αυτα που προανεφερες? :D
Αφηστε τις προκαταληψεις και σκεφτειτε θετικα.Οι ελεγκτες της ΠΑ,δεν προκειται να σας φανε τη "δουλεια"(βλεπε eurocontrol).Μοιραστειτε τα οπως κανατε μεχρι σημερα.Ξερεις ποια ειναι η απολυτη ξεφτιλα και καταντια?Να υπαρχουν αεροδρομια επανδρωμενα(πυργος,πυροσβεστικα,ασθενοφορα,γερανοι,διασωστες)και να μην πεταει ουτε κουνουπι γιατι οι αερολιμενικοι και λοιποι ΥΠΑτζηδες,ειναι αραχτοι στα σπιτια τους!!!!!Αυτα ειναι τα κατορθωματα της ΥΠΑ φιλε μου και γελαει ολη η Ευρωπη μαζι μας.Κι ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις,πως σε απειρα αεροδρομια ανα τον κοσμο,πετανε νομιμα αεροπλανα,χωρις κανεναν υπαλληλο!!!!ευτυχως εχουμε πιλοτους που τα εχουν δει και μας τα μεταφερουν.Ετσι μας καταντησατε αγαπητε προνομιουχε δημοσιε υπαλληλε.

Η Ευρώπη δεν "γελάει" μόνο μαζί μας. Γελάει και με τη Γαλλία και με την Ισπανία, εννίοτε και με την Πορτογαλία. Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει την ΥΠΑ γενικώς και ειδικώς, αλλά τους τελευταίους 9 μήνες την αναστάτωση στις αερομεταφορές που έχουν προκαλέσει αυτοί, ούτε στο ήμιση δεν έχει προκληθεί από τους "δικούς" μας.

Στην Τενερίφη πρίν 2-3 εβδομάδες, παντελώς απροειδοποίητα, οι ελεγκτές τα μαζέψανε και φύγανε καθώς, ταυτόχρονα, άλλον τον έπιασε ημικρανία, άλλον κόψιμο, άλλον η μέση του και άλλον ο φρονημίτης του. Έτσι τουλάχιστον 25-30 ξένα αεροπλάνα κόλλησαν εκέι για τουλάχιστον 20 ώρες.

Οι δε Γάλλοι, έχουν εφεύρει την πατέντα του "by the book"....μόνιμα, συρρικνώνοντας την χωρητικότητα των FIR τους κατά 20-30% ....μόνιμα! Να δείς 767 να "σέρνεται" στα 26.000 πόδια μέχρι να περάσει όλη τη Γαλλία για να βγεί στην άλλη μεριά!

Αυτά, δεν τα έχουμε δεί στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Τουλάχιστον οι "δικοί" μας ενημερώνουν πρώτα (κατά κάποιο τρόπο).

sokratis_71":6vpd60ql said:
Καλη η προσπαθεια σου,αλλα δεν πιανει..... :great:
Γνωριζεις καλυτερα απο μενα,οτι σε αρκετα Ελληνικα αεροδρομια οι ελεγκτες ειναι αποκλειστικα της ΠΑ,ενω υπαρχει αερολιμενικος και τηλεπηκοινωνιακος ελεγχος απο την ΥΠΑ!!!!Ειδες να υπαρχει κανενα τετοιο προβλημα τοσα χρονια,σαν κι αυτα που προανεφερες? :D
Αφηστε τις προκαταληψεις και σκεφτειτε θετικα.Οι ελεγκτες της ΠΑ,δεν προκειται να σας φανε τη "δουλεια"(βλεπε eurocontrol).Μοιραστειτε τα οπως κανατε μεχρι σημερα.Ξερεις ποια ειναι η απολυτη ξεφτιλα και καταντια?Να υπαρχουν αεροδρομια επανδρωμενα(πυργος,πυροσβεστικα,ασθενοφορα,γερανοι,διασωστες)και να μην πεταει ουτε κουνουπι γιατι οι αερολιμενικοι και λοιποι ΥΠΑτζηδες,ειναι αραχτοι στα σπιτια τους!!!!!Αυτα ειναι τα κατορθωματα της ΥΠΑ φιλε μου και γελαει ολη η Ευρωπη μαζι μας.Κι ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις,πως σε απειρα αεροδρομια ανα τον κοσμο,πετανε νομιμα αεροπλανα,χωρις κανεναν υπαλληλο!!!!ευτυχως εχουμε πιλοτους που τα εχουν δει και μας τα μεταφερουν.Ετσι μας καταντησατε αγαπητε προνομιουχε δημοσιε υπαλληλε.

Μέχρι σήμερα προσπαθούσα να παραθέσω τα επιχειρήματά μου ώστε να υπάρχει σωστός, δημοκρατικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων... δυστυχως φίλε socrαtis- όπως μέχρι τώρα οι περισσότεροι σε αυτό το thread σου έχουν καταλογίσει - είτε δεν καταλαβαίνεις ελληνικά ή έχεις τόσο μεγάλη εμπάθεια που σε τυφλώνει.. ο "προνομιούχος δημόσιος υπάλληλος" έχει την παιδεία του και τη γνώση του και στέκεται με επιχειρήματα και όχι με ψέματα !!
Τα αεροδρόμια για τα οποία αναφέρεσαι είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, όπως αυτό του Ακτίου... και αυτό κλείνει το βράδυ, με τον ίδιο τρόπο κλείνει το πολιτικό των Ιωαννίνων..μη πετάς λοιπόν τόσες ανακρίβειες αφού πιστεύω οτι ξέρεις την αλήθεια !! Τα όποια λίγα συστήματα σε αυτά τα αεροδρόμια είναι της ΠΑ, είτε η ΥΠΑ έχει εγκαταστήσει κάποια δικά της, όπως μικρά κέντρα για τις τηλεφωνικές ευθείες, αλλά τα χειρίζονται οι της ΠΑ,.. σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι εξοπλισμένα στο βαθμό των μεγάλων με τα radar, επικοινωνίες, ραδιοβοηθήματα και 24ωρη λειτουργία...
Δεν ξέρω γιατί λές οτι οι αερολιμενικοί και λοιποί ΥΠΑτζήδες είναι αραχτοί στο σπίτι τους... δηλαδή πόσες ώρες θα έπρεπε να δουλεύουν... μήπως ρώτησες κανέναν σε αυτά τα μικρά αεροδρόμια, πόσες φορές τους έχουν φέρει πίσω γιατί εχει πτήση ambulance, μήπως έμαθες αν αμοίφθηκαν παραπάνω για αυτό ? ρώτησες αν μπορούν να πάρουν άδεια όποτε αυτοί θέλουν ? ρώτησες να μάθεις με ποιόν τρόπο μερικοί συνάδελφοι παίρνουν σήμερα την περσινή άδειά τους ? να σου πώ εγώ : περιμένουν να πάει κάποιος με απόσπαση ώστε στο διάστημα αυτό να πάρει ο καθένας απο 5-6 μέρες... ΟΧΙ όποτε θέλει, αλλά όποτε έρθει αποσπασάκιας !!!!

Απάντησε λοιπόν ΕΣΥ τώρα που τα ξέρεις όλα: γιατί να κλείνει το βράδυ το Ακτιο ? γιατί μετά τη δύση του ηλίου θέλει άδεια απο " τον Πρόεδρο" για να προσγειωθεί ένα α/φ εκεί? η ΠΑ δεν δουλεύει βράδυ ? οι ελεγκτές του συγκεκριμένου α/δ δεν πάνε σπίτι τους, να τους κατηγορήσουμε οτι είναι αραχτοί ? γιατί να μην πηγαίνουν και εκεί charter το βράδυ, όπως και στα άλλα στρατιωτικά α/δ? εγώ θα έλεγα να το πάρει η ΥΠΑ επιτέλους το Ακτιο για να φύγει απο τη μιζέρια του !!!

Υ.Γ. Να με συγχωρήσουν τα υπόλοιπα μελη αλλα απο εδω και στο εξης, νομίζω οτι αντιπαράθεση με το μέλος Socratis_75 δεν μπορώ να συνεχίσω αν δεν θέλω να κατεβάσω ανεπίτρεπτα το επίπεδό μου και για το λόγο αυτό δεν θα απαντώ πλέον στις ανακρίβειες και τις ύβρεις του συγκεκριμένου, χωρίς αυτό να εκληφθεί ώς υπεκφυγή