Λάθος posts ...

Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

Μη συγχιζεσαι αγαπητε μου.Κατ`αρχην το Ακτιο ειναι κρατικος αερολιμενας και εχει μικτη-κοινη χρηση απο την ΥΠα,το NATO και την 131ΣΜ(το ηξερες αραγε?)Το αεροδρομιο λοιπον αυτο,παρ`ολο που εχει 24ωρη επανδρωση(και παψε να το αμφισβητεις),το "κλεινει" η ΥΠΑ.Το ωραριο του αερολιμενα καθοριζεται απο την ΥΠΑ.Ξερεις οτι στα Γιαννενα πχ,το Σαββατο το αεροδρομιο ανοιγει απο τις 12.00 μεχρι τις 16.00???Μιλαμε για 4 ωρες.Αφου η ΥΠΑ γραφει οτι ενδιαφερεται για την αναπτυξη του αεραθλητισμου,μπορει καποιος να μου πει τι αναπτυξη κάνεις οταν εχεις μονο 4 ωρες να πεταξεις?Κι αυτο συμβαινει στα περισοτερα αεροδρομια ,μιας και οι υπαλληλοι τους,καθοριζουν το ωραριο,οπως τους βολευει.Και φυσικα κομμενο και ραμενο στην ΟΑ,που τους δινει και τσαμπα εισιτηρια!!!!
Για το Ακτιο,ρωτα να μαθεις,οτι το κοστος λειτουργειας του(κι ο λογος υπαρξης του)καλυπτεται απο το ΝΑΤΟ,που τα πληρωνει ολα,απο μηχανηματα,εξοπλισμο,πυροσβεστικα,διασωστικα,κλπ.ΚΙ οπως σου ξαναειπα,ο ελεγκτης του Ακτιου,πιανει βαρδια το πρωι,μενει ολο το βραδυ,και φευγει την αλλη μερα το μεσημερι(32 ωρες αν ξερεις να μετρας),χωρις να πληρωθει ουτε ενα ευρω παραπανω!!!!!Και το καλοκαιρι δεν κοιμαται διοτι το βραδυ τα τσαρτερ ερχονται το ενα πισω απο το αλλο
Το να λες οτι δεν απαντας στις υβρεις μου(?)ειναι μια καλη δικαιολογια να αποφυγεις το διαλογο.Οπως και το να πετας ανακριβειες για να εντυπωσιασεις.Δυστυχως για σενα,υπηρετησα πολλα χρονια σε πολλες μοναδες κι ειχα απειρες εμπειριες απο συναδελφους σου ΥΠΑτζηδες.Αλλωστε εχουν γραφτει απιστευτα περιστατικα σε αλλο θεμα που κλειδωθηκε εσκεμενα!!!!!!
Οσο για την τελευταια σου ευχη,μαθε οτι οι περισοτεροι ευχονται να κλεισει-διαλυθει η ΥΠΑ κι ελπιζω να γινει συντομα.
Και μην κρινεις το επιπεδο των τεχνικων της ΠΑ με το δικο σας,ειστε πολλα χρονια πισω.(παρ`ολο που πληρωνεστε παχυλοτατα).

sokratis_71":3sfhig44 said:
...ΚΙ οπως σου ξαναειπα,ο ελεγκτης του Ακτιου,πιανει βαρδια το πρωι,μενει ολο το βραδυ,και φευγει την αλλη μερα το μεσημερι(32 ωρες αν ξερεις να μετρας),χωρις να πληρωθει ουτε ενα ευρω παραπανω!!!!!Και το καλοκαιρι δεν κοιμαται διοτι το βραδυ τα τσαρτερ ερχονται το ενα πισω απο το αλλο...
Εύχομαι να μην υπάρξω επιβάτης σε αεροσκάφος που "ελέγχει" ο συγκεκριμένος ελεγκτής.

Fotis, με πρόλαβες. Γιατί

Από τη μία :

sokratis_71":1kz96tsw said:
Κι οταν εχω καποιον που μου κανει καλυτερη,περισοτερη και ασφαλεστερη δουλεια,στη μιση τιμη απο εναν αλλο,φυσικα και θα τον προτιμουσα χωρις να με ενδιαφερουν τα διδακτορικα κα οι τιτλοι του.Αυτα οσον αφορα το θεμα των ελεγκτων της ΠΑ.

Και από την άλλη :

sokratis_71":1kz96tsw said:
ΚΙ οπως σου ξαναειπα,ο ελεγκτης του Ακτιου,πιανει βαρδια το πρωι,μενει ολο το βραδυ,και φευγει την αλλη μερα το μεσημερι(32 ωρες αν ξερεις να μετρας),χωρις να πληρωθει ουτε ενα ευρω παραπανω!!!!!Και το καλοκαιρι δεν κοιμαται διοτι το βραδυ τα τσαρτερ ερχονται το ενα πισω απο το αλλο

Προφανώς, στους στρατιωτικούς δεν υφίσταται η λέξη ωράριο με την έννοια που νοείται στους υπόλοιπους κλάδους. Δεν μπορεί δηλαδή κατά τη διάρκεια καυτού επεισοδείου στο Αιγαίο ο πηδαλιούχος της φρεγάτας να πεί ...σχολάω τώρα, πάω σπίτι μου! Αλλά μιλάμε για στρατιωτικές επιχειρήσεις, που έχουν άλλη λογική, άλλο περιθώριο απωλειών από ότι έχει η πολιτική αεροπορία.

Στις ένοπλες δυνάμεις προέχει η αποστολή της ασφάλειας (εξαρτάται φυσικά τις περιστάσεις, δεν μιλάμε για εκπαιδεύσεις). Στην πολιτική αεροπορία, η ασφάλεια προέχει της αποστολής (στα χαρτιά πάντα, μη γελιόμαστε!)

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, αλλά πάμε για κλείδωμα :mrgreen:
Το θέμα μας είναι οι απεργίες στις ΥΠΑ και οχι ο τρόπος λειτουργίας της :wall:

Πές τα νέε μου γιατί ο συνονόματός σου μάς έχει κάνει σφαιρίδια εδώ μέσα.....

Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και την απουσια επιχειρηματων......
ΚΑι λιγο πριν το κλειδωσετε κι αυτο,σας παραθετω(ετσι για να γελασουμε λιγο)ενα ξεκαρδιστικο βιντεακι,που μου θυμισε καποιους ελεγκτες της ΥΠΑ.....
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1293271488697&oid=111958412598&comments

Re: Ακυρώσεις πτήσεων

Ακυρώσεις λόγω καιρού στο Λονδίνο - αναμένεται να ανοίξει ξανά τώρα:

LHR: κλειστό τουλάχιστον μέχρι 17:30Z
STN: κλειστό τουλάχιστον μέχρι17:00Ζ
LGW: 14:45 ανοιχτό
BHX: κλειστό τουλάχιστον μέχρι 18:00Z

Επίσης κλειστά:
Pisa
Venice Treviso

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

ρικοΚαλή σας ημέρα και καλές γιορτές. Η εταιρεία Thomas Cook ζητάει χειριστές για τα Air Bus & Boing, rated and no rated.
Σας παραθέτω το σχετικό link gia on line αίτηση.
https://thomascook.taleo.net/careersect ... &radius=1#

Καλή επιτυχία :great: :great:

Re: Sky wings

(Hastaroth σηκώνει το χέρι)

Εγώ,κύρ-δάσκαλε......βλέπω δυό MD11 "υπό κατεδάφισιν",που μού φαίνονται γνωστά και είχαν περάσει από το υπερ-hub μας.....

Re: Sky wings

Κύριε δάσκαλε είμαι καινούργιος στην τάξη αλλά σαν να βλέπω κι ένα γνωστό Β757 πιο πίσω ,κάτι σαν τον μελλοθάνατο ένα πράγμα.