peter75rhodes
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RYN
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGRP
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο
Είναι η άποψή μου και αυτή καθορίζεται από τις εμπειρίες μου. Ενοχλεί η άποψή μου; Και δύο διορθώσεις:
Τότε με την τέφρα στην Ισλανδία επικράτησε ένα αλαλούμ με πολλές εταιρίες. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στην ryanair; Όσοι είχαν αγοράσει ταξιδιωτική ασφάλεια 15 ευρώ δεν ταλαιπωρήθηκαν τόσο. Αυτό είναι όλο! Και την Πέμπτη με την αιφνιδιαστική στάση εργασίας στην Ισπανία και όχι απεργία, όπως λες, η ryanair πάρα πού έγκαιρα έβγαλε για τις ακυρωμένες πτήσεις της οδηγίες και φόρμες αίτησης για αποζημιώσεις κλπ.
(Αυτό δε σημαίνει πως οι άλλες εταιρίες δεν έπραξαν ανάλογα, απλά εγώ τη ryanair παρακολουθώ και γιαυτήν γράφω!)
IATA/TASOS":2vnxpxpc said:peter75rhodes":2vnxpxpc said:Έπαθα αυτό που έχουν πάθει πολλοί που ταξιδεύουν με αεροπλάνο! Βαρέθηκα να με γδύνουν οι εταιρίες υψηλού κόστους αφού μαρέσει να ταξιδεύω 15 φορές το χρόνο! Και επειδή δεν μου περισσεύουν τα χρήματα κατέληξα στις εταιρίες υψηλού κόστους εκτός και αν δεν υπάρχει σχετική σύνδεση. Σχετικά με τη συνέοεια ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη λατρεμένη. Πάντα προσγειώνεται νωρίτερα από την ώρα της και ποτέ δεν μας παρατά σε κάποιο αεροδρόμιο. Πάντα υπάρχει μετάβαση σε συνεργασία με κάποια λεωφορειακή εταιρία!
Ποτέ ? Καλά μη είσαι τόσο σίγουρος. Με το ηφαίστειο τότε...μπα όχι μωρε δεν τουσ παράτησε. Τώρα με την απεργία στην Ισπανία που ακόμα και τα overflight δε γίνονται, θα θελά να δώ τι θα κάνει.
Βασικά, ειλικρινά δε μπορώ να σε καταλάβω....ΟΚ ...γουσταρεις την λατρεμένη αλλα φίλε μου λίγο ήρεμα. Και μόνο απο αυτά που γράφεις και το 99% είναι για την λατρεμένη.
Είναι η άποψή μου και αυτή καθορίζεται από τις εμπειρίες μου. Ενοχλεί η άποψή μου; Και δύο διορθώσεις:
Τότε με την τέφρα στην Ισλανδία επικράτησε ένα αλαλούμ με πολλές εταιρίες. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στην ryanair; Όσοι είχαν αγοράσει ταξιδιωτική ασφάλεια 15 ευρώ δεν ταλαιπωρήθηκαν τόσο. Αυτό είναι όλο! Και την Πέμπτη με την αιφνιδιαστική στάση εργασίας στην Ισπανία και όχι απεργία, όπως λες, η ryanair πάρα πού έγκαιρα έβγαλε για τις ακυρωμένες πτήσεις της οδηγίες και φόρμες αίτησης για αποζημιώσεις κλπ.
(Αυτό δε σημαίνει πως οι άλλες εταιρίες δεν έπραξαν ανάλογα, απλά εγώ τη ryanair παρακολουθώ και γιαυτήν γράφω!)