peter75rhodes":3qvlcoxe said:Πετάω 5 χρόνια με Ράϊανέρ, οπότε έχω δει διάφορα να συμβαίνουν. Η Ράινερ είναι πολύ ευέλικτη σαυτό.
Μπορεί κανείς να πετάξει είτε με διαβατήριο είτε με ταυτότητα! Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.
Ημερομηνία λήξης δεν έχει η ελληνική αστυνομική ταυτότητα, απλά στη εκτύπωση Κάρτας Επιβίβασης της Ράιανερ βάζω πάντω +10 χρόνια απο την ημερομονία έκδοσης. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα!
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=5436&p=124181#p124181peter75rhodes έγραψε:
Δεν είπα πως η RYANAIR έχει έρθει στη Ρόδο πριν 3 χρόνια, είπα πως εγώ πετάω 3 χρόνια με την Ryanair από τότε που ήρθα στη Ρόδο
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=7257&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p124359peter75rhodes":3qvlcoxe said:Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία η λατρεμένη διάλεξε κάτι αεροδρόμια λιγάκι ...αποκεντρωμένα(!) με εξαίρεση το Βερολίνο (Schönefeld) και τη Βρέμη, τα αεροδρόμιά της (Μέμινγκεν, Χαν, Βέετσε, Λυμπεκ, κλπ.) είναι λίγο παράμερα και εξυπηρετούν τις γύρω περιοχές και όχι μεγάλα αστικά κέντρα όπως κάνει η Λουφτχάνζα. Σε άλλες χώρες όμως τα αεροδρόμια δεν είναι τόσο περιφερειακά.
Αν εσύ μένεις Μόναχο, έχεις δίκιο. Σε συμφέρει η Λουφτχάνζα. Εγώ έμενα Βερολίνο για 6 χρόνια και λάτρεψα τη Ράιανερ (και άλλες λοκο, όπως Airberlin, EasyJet) αφού πέταγα όπου ήθελα στο 1/4 της τιμής της Λουφτ.
Με άλλα λόγια μας λες ότι η Ryanair παρανόμησε για χάρη σου;peter75rhodes":98647w4i said:Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.
lewton":36y7x0pn said:Με άλλα λόγια μας λες ότι η Ryanair παρανόμησε για χάρη σου;peter75rhodes":36y7x0pn said:Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.
Θα έλεγα πριν πετάς τις δηλώσεις να διασταυρώνεις και λίγο αυτά που γράφεις.
NFEEFE":2xqf8eo0 said:peter75rhodes":2xqf8eo0 said:Πετάω 5 χρόνια με Ράϊανέρ, οπότε έχω δει διάφορα να συμβαίνουν. Η Ράινερ είναι πολύ ευέλικτη σαυτό.
Μπορεί κανείς να πετάξει είτε με διαβατήριο είτε με ταυτότητα! Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.
Ημερομηνία λήξης δεν έχει η ελληνική αστυνομική ταυτότητα, απλά στη εκτύπωση Κάρτας Επιβίβασης της Ράιανερ βάζω πάντω +10 χρόνια απο την ημερομονία έκδοσης. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Ρε peter75rhodes, επειδη βαρεθηκα να σε διαβαζω, αλλου γραφεις οτι πετας 3 χρονια (απο RHO ) αλλου 6 και αλλου 5! Ε ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ TROLLΑΡΙΣΜΑ!!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗ RYANAIR ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ!!!
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=5436&p=124181#p124181peter75rhodes έγραψε:
Δεν είπα πως η RYANAIR έχει έρθει στη Ρόδο πριν 3 χρόνια, είπα πως εγώ πετάω 3 χρόνια με την Ryanair από τότε που ήρθα στη Ρόδο
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=7257&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p124359peter75rhodes":2xqf8eo0 said:Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία η λατρεμένη διάλεξε κάτι αεροδρόμια λιγάκι ...αποκεντρωμένα(!) με εξαίρεση το Βερολίνο (Schönefeld) και τη Βρέμη, τα αεροδρόμιά της (Μέμινγκεν, Χαν, Βέετσε, Λυμπεκ, κλπ.) είναι λίγο παράμερα και εξυπηρετούν τις γύρω περιοχές και όχι μεγάλα αστικά κέντρα όπως κάνει η Λουφτχάνζα. Σε άλλες χώρες όμως τα αεροδρόμια δεν είναι τόσο περιφερειακά.
Αν εσύ μένεις Μόναχο, έχεις δίκιο. Σε συμφέρει η Λουφτχάνζα. Εγώ έμενα Βερολίνο για 6 χρόνια και λάτρεψα τη Ράιανερ (και άλλες λοκο, όπως Airberlin, EasyJet) αφού πέταγα όπου ήθελα στο 1/4 της τιμής της Λουφτ.
Για το τυπικο, πετας 5 χρονια, εμενες 6 στο Βερολινο οπου πετουσες με FR και αλλα ποσα πετας απο RHO...Αλλα 6+1 (αντε να πουμε οτι εννοουσες ενα απο RHO) = 7!!!
Δεν θα σου δώσω λογαριασμό για το από πότε πετάω και με ποιά εταιρία, ούτε πόσο έζησα στο Βερολίνο, ούτε πόσο καιρό μένω στη Ρόδο. Ούτε και θα κρατάω λογαριασμό χαρτί και καλαμάρι με ποιά εταιρία πετάω και από πότε. 'Ελεος!