Λάθος posts ...

Πετούν, πετούν τα κέρδη της Ryanair

Η Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε σήμερα πως τα καθαρά κέρδη της αυξήθηκαν σε ετήσια βάση 13,5% στη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου χάρις στον υψηλότερο αριθμό επιβατών και τα ακριβότερα εισιτήρια.

Τα μετά τους φόρους κέρδη της αυξήθηκαν σε 424 εκατομ. ευρώ στο εξάμηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο, ενώ τα υποκείμενα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 17% σε 452 εκατομ. ευρώ.

"Συνεχίζουμε να κερδίζουμε μερίδιο αγοράς σε όλη την Ευρώπη έναντι των τριών μεγάλων αεροπορικών εταιριών υψηλού κόστους Air France, BA και Lufthansa," δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O'Leary. "Οι μέσοι ναύλοι αυξήθηκαν αυτό το καλοκαίρι κατά 12% σε 44 ευρώ...καθώς τα νέα δρομολόγια και βάσεις μας στις Faro, Malaga και Malta απέδωσαν καλά" τόνισε.

Θυμίζουμε πως τα καθαρά κέρδη της εταιρίας είχαν πέσει 24% το α' 3μηνο του οικονομικού έτους της εξαιτίας των διακοπών στις πτήσεις που είχε προκαλέσει η έκρηξη του ηφαιστίου με τις στάχτες που αιωρούνταν στους ουρανούς.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=219170

Re: Ryanair Ημερομηνία λήξης ταυτότητας

peter75rhodes":3qvlcoxe said:
Πετάω 5 χρόνια με Ράϊανέρ, οπότε έχω δει διάφορα να συμβαίνουν. Η Ράινερ είναι πολύ ευέλικτη σαυτό.
Μπορεί κανείς να πετάξει είτε με διαβατήριο είτε με ταυτότητα! Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.

Ημερομηνία λήξης δεν έχει η ελληνική αστυνομική ταυτότητα, απλά στη εκτύπωση Κάρτας Επιβίβασης της Ράιανερ βάζω πάντω +10 χρόνια απο την ημερομονία έκδοσης. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Ρε peter75rhodes, επειδη βαρεθηκα να σε διαβαζω, αλλου γραφεις οτι πετας 3 χρονια (απο RHO :wall: ) αλλου 6 και αλλου 5! Ε ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ TROLLΑΡΙΣΜΑ!!!!! :rant:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗ RYANAIR ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ!!! :thx:
peter75rhodes έγραψε:
Δεν είπα πως η RYANAIR έχει έρθει στη Ρόδο πριν 3 χρόνια, είπα πως εγώ πετάω 3 χρόνια με την Ryanair από τότε που ήρθα στη Ρόδο
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=5436&p=124181#p124181

peter75rhodes":3qvlcoxe said:
Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία η λατρεμένη διάλεξε κάτι αεροδρόμια λιγάκι ...αποκεντρωμένα(!) με εξαίρεση το Βερολίνο (Schönefeld) και τη Βρέμη, τα αεροδρόμιά της (Μέμινγκεν, Χαν, Βέετσε, Λυμπεκ, κλπ.) είναι λίγο παράμερα και εξυπηρετούν τις γύρω περιοχές και όχι μεγάλα αστικά κέντρα όπως κάνει η Λουφτχάνζα. Σε άλλες χώρες όμως τα αεροδρόμια δεν είναι τόσο περιφερειακά.
Αν εσύ μένεις Μόναχο, έχεις δίκιο. Σε συμφέρει η Λουφτχάνζα. Εγώ έμενα Βερολίνο για 6 χρόνια και λάτρεψα τη Ράιανερ (και άλλες λοκο, όπως Airberlin, EasyJet) αφού πέταγα όπου ήθελα στο 1/4 της τιμής της Λουφτ.
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=7257&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p124359

Για το τυπικο, πετας 5 χρονια, εμενες 6 στο Βερολινο οπου πετουσες με FR και αλλα ποσα πετας απο RHO...Αλλα 6+1 (αντε να πουμε οτι εννοουσες ενα απο RHO) = 7!!! :with:

peter75rhodes":98647w4i said:
Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.
Με άλλα λόγια μας λες ότι η Ryanair παρανόμησε για χάρη σου; :banana: :thx:
Θα έλεγα πριν πετάς τις δηλώσεις να διασταυρώνεις και λίγο αυτά που γράφεις.

Δυστυχως ειμαι ενας απο τους ανθρωπους που μου αρεσει να πεταω με ελληνικη ταυτοτητα για να τους κανω τη ζωη δυσκολη...(και για να συνηθιζουν γιατι δεν εχουμε ολοι διαβατηρια εδω στα ξενα) και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η Ελβετια μπορει να μην ειναι μελος της ΕΕ αλλα εχει δεχθει την συνθηκη Schengen μαζι με τη Νορβηγια απο το 2008...οποτε κατ επεκταση ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σε αφησουν να περασεις με ταυτοτητα...

ΥΓ: Ειμαι και εγω μεγαλος fan της Ryanair γιατι ημουν αρκετα τυχερος να εχω τη δυνατοτητα να πεταω καθημερινες για 2ημερες - 3μερες αποδρασεις απο Ηνωμενο Βασιλειο οποτε και τα εισιτηρια ειναι αισθητα φθηνοτερα σε συγκριση με τις αλλες αεροπορικες (αλλα δυστυχως βλεπω διαφορα ποιοτητας υπηρεσιων ακομα και με την Easy)... Οσο για την ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας ΟΛΕΣ οι LCC εχουν το ιδιο policy...απλα βαζεις μια ημερομηνια στο μελλον ;)

lewton":36y7x0pn said:
peter75rhodes":36y7x0pn said:
Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.
Με άλλα λόγια μας λες ότι η Ryanair παρανόμησε για χάρη σου; :banana: :thx:
Θα έλεγα πριν πετάς τις δηλώσεις να διασταυρώνεις και λίγο αυτά που γράφεις.

Δεν παρανόμησε κανένας. Στη συνδεδεμένη με την ΕΕ Ελβετία αλλιώς αντιμετωπίζουν τις αφίξεις από ΕΕ και αλλιώς από άλλες χώρες. Και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν γίνεται; Ποιός είπε ότι για χάρη μου παρανόμησαν; Μεγάλη φαντασία δεν έχεις;

NFEEFE":2xqf8eo0 said:
peter75rhodes":2xqf8eo0 said:
Πετάω 5 χρόνια με Ράϊανέρ, οπότε έχω δει διάφορα να συμβαίνουν. Η Ράινερ είναι πολύ ευέλικτη σαυτό.
Μπορεί κανείς να πετάξει είτε με διαβατήριο είτε με ταυτότητα! Ακόμη και στην Ελβετία βρέθηκα με ταυτότητα ελληνική και πέρασα. Κανονικά δίγλωσση ταυτότητα (νέου τύπου) όμως δέχονται μόνο οι χώρες της ΕΕ.

Ημερομηνία λήξης δεν έχει η ελληνική αστυνομική ταυτότητα, απλά στη εκτύπωση Κάρτας Επιβίβασης της Ράιανερ βάζω πάντω +10 χρόνια απο την ημερομονία έκδοσης. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Ρε peter75rhodes, επειδη βαρεθηκα να σε διαβαζω, αλλου γραφεις οτι πετας 3 χρονια (απο RHO :wall: ) αλλου 6 και αλλου 5! Ε ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ TROLLΑΡΙΣΜΑ!!!!! :rant:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗ RYANAIR ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ!!! :thx:
peter75rhodes έγραψε:
Δεν είπα πως η RYANAIR έχει έρθει στη Ρόδο πριν 3 χρόνια, είπα πως εγώ πετάω 3 χρόνια με την Ryanair από τότε που ήρθα στη Ρόδο
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=5436&p=124181#p124181

peter75rhodes":2xqf8eo0 said:
Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία η λατρεμένη διάλεξε κάτι αεροδρόμια λιγάκι ...αποκεντρωμένα(!) με εξαίρεση το Βερολίνο (Schönefeld) και τη Βρέμη, τα αεροδρόμιά της (Μέμινγκεν, Χαν, Βέετσε, Λυμπεκ, κλπ.) είναι λίγο παράμερα και εξυπηρετούν τις γύρω περιοχές και όχι μεγάλα αστικά κέντρα όπως κάνει η Λουφτχάνζα. Σε άλλες χώρες όμως τα αεροδρόμια δεν είναι τόσο περιφερειακά.
Αν εσύ μένεις Μόναχο, έχεις δίκιο. Σε συμφέρει η Λουφτχάνζα. Εγώ έμενα Βερολίνο για 6 χρόνια και λάτρεψα τη Ράιανερ (και άλλες λοκο, όπως Airberlin, EasyJet) αφού πέταγα όπου ήθελα στο 1/4 της τιμής της Λουφτ.
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=21&t=7257&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p124359

Για το τυπικο, πετας 5 χρονια, εμενες 6 στο Βερολινο οπου πετουσες με FR και αλλα ποσα πετας απο RHO...Αλλα 6+1 (αντε να πουμε οτι εννοουσες ενα απο RHO) = 7!!! :with:

Κόψε αυτό το ανακριτικό ύφος σαν ασφαλίτης εδώ μέσα! Δεν ταιριάζει στη συζήτησή μας. Δεν θα σου δώσω λογαριασμό για το από πότε πετάω και με ποιά εταιρία, ούτε πόσο έζησα στο Βερολίνο, ούτε πόσο καιρό μένω στη Ρόδο. Ούτε και θα κρατάω λογαριασμό χαρτί και καλαμάρι με ποιά εταιρία πετάω και από πότε. 'Ελεος!

Α, δηλαδή ήξερες ότι μπορείς να μπεις στην Ελβετία μόνο με ταυτότητα.
Τότε γιατί μας το παρουσίασες σαν το γεγονός της ζωής σου; :banana:

Peter νομίζω ότι το έχεις παρακάνει και σε αυτό και στο άλλο forum...
Δε μπορεί να έχουν όλοι οι άλλοι άδικο και εσύ δίκιο.

Δεν θα σου δώσω λογαριασμό για το από πότε πετάω και με ποιά εταιρία, ούτε πόσο έζησα στο Βερολίνο, ούτε πόσο καιρό μένω στη Ρόδο. Ούτε και θα κρατάω λογαριασμό χαρτί και καλαμάρι με ποιά εταιρία πετάω και από πότε. 'Ελεος!

Σώπα ρε φιλαράκο.γι αυτό έχεις κάνει ένα μπάχαλο το φόρουμ γράφοντας ότι θρεντ υπάρχει για την πολυλατρεμένη σου και για το πόσα χρόνια πετάς μαυτην,πόσο πολύ τη λατρεύεις,κάθε πότε λήγει η ταυτότητα σου και τα σχετικά.και τώρα που ενα μέλος σε ρωτάει κάποια πράγματα(έστω και με αυτόν τον τρόπο) αντιστρέφεις τελείως όσα έχεις πει μέχρι τώρα.αν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες πες το αλλιώς σταμάτα αυτό το εκνευριστικό trolling. :with: :wall: :wall: :wall: