Λάθος posts ...

Re: O κ.Θ. Βασιλάκης οραματίζεται βαλκανικό αερομεταφορέα.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ,ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .....ΥΠΟΜΟΝΗ

Re: Olympic Air website

Επειδη εχετε περιοριστει στις προσωπικες εμπειριες και οχι στα αντικειμενικα προβληματα της σελιδας.. Σε 2 μερες απεργουν οι ΕΕΚ. Εχει ανακοινωθει απο καιρο. (στο μπλογκ μου το εχω αναρτησει απο τις 04.02) Η ΑΕΕ εκανε επισημη ανακοινωση και εξεδωσε δελτια τυπου σε ολες τις ειδησεογραφικες ιστοσελιδες, και σα να μην εφτανε αυτο, φατσα καρτα μολις μπεις στην ιστοσελιδα της βλεπεις την ανακοινωση οτι την 10η Φεβρουαριου δεν εκτελουνται πτησεις! Και πας στην σελιδα της ΟΑ και ψαχνεις.. και ψαχνεις.. και ψαχνεις.. και αισθανεσαι σα να εισαι πολιτης 3ης διαλογης (εκτος και αν κανει σπασιμο στην απεργια η ΟΑ πετωντας).

Επικοινωνια: Κατι που ακομα δεν το εχει μαθει η ιστοσελιδα (ισως και η εταιρια η ιδια, δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω)

Τι εννοείς καλέ μου άνθρωπε? Γιατί μας κρατάς σε αγωνία? Είσαι insider η απλά πρόκειται για ράδιο αρβύλα? Πες απλά αν έχει σχέση με την Aegean η με την Hertz. Γιατί για τα εταιρικά νέα της Hertz δεν μου πέφτει λόγος.......όπως και τους λοιπούς εδώ μέσα....

Πού πήγε ρε παιδιά το post του προηγούμενου? Στον αέρα είναι η απάντηση μου..........

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

Αν και είμαι off topic θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα εκδοθούν τα πρώτα στοιχεία για το πως διαμορφώνεται η επιβατική κίνησή των ελληνικών εταιριών σε εσωτερικό και εξωτερικό? Και αν γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα εκδοθεί φέτος η νέα έκδοση του Aerostat του aia? Sorry και πάλι για το off topic αλλά το topic με την επιβατική κίνηση είναι κλειδωμένο.

Re: THY news

3. Fleet flexibility premium: With just 7% of its fleet currently owned, Turkish Airlines is paying a premium for the amount of flexibility it enjoys through its high level of leasing (the carrier has annual lease payments of well over USD500 million).

Industry practice is around 50% fleet ownership. Carriers like Turkish, Malaysia Airlines and others have had low levels of fleet ownership, but are now moving to reduce their reliance on leasing.

Re: Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τα θέματα εργαζομένων ΟΑ

http://www.yme.gr/getfile.php?id=1795 SLIDE 46 και πέρα σύμφωνα με το υπουργείο.

Re: Wizz Air στην Ελλάδα

Canceled. :p

Re: Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

bluecap":13apvxpk said:
Ναι μπορείς να πάρεις μέρος στις ελληνικές εξετάσεις. Υπήρχαν παιδιά που είχαν κάνει laser και πέρασαν, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Η όρασή σου πρέπει να είναι καλή με ή χωρίς διορθωτικά βοηθήματα. Η εξέταση που σου κάνουνε στο ΚΑΙ ελέγχει τα μάτια σου με τον παραδοσιακό τρόπο. Άλλωστε είναι λογικό να απαιτείται απλά να έχεις καλή όραση, με ή χωρίς γυαλιά/φακούς.
Φίλε μου είσαι σίγουρος για αυτό που λες?Γιατί στο πιστοποιητικό υγείας Γ κατηγορίας το γνωστό Medical Class 3 αναφέρει στις απαιτήσεις όρασης ότι ναι μεν σε δέχονται αν έχεις κάνει λέιζερ για τη διόρθωση της μυωπίας αρκεί να μην ήταν η μυωπία πάνω από 6 βαθμούς πριν την επέμβαση.

Re: Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

bluecap":3d3yb0k2 said:
Ναι μπορείς να πάρεις μέρος στις ελληνικές εξετάσεις. Υπήρχαν παιδιά που είχαν κάνει laser και πέρασαν, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Η όρασή σου πρέπει να είναι καλή με ή χωρίς διορθωτικά βοηθήματα. Η εξέταση που σου κάνουνε στο ΚΑΙ ελέγχει τα μάτια σου με τον παραδοσιακό τρόπο. Άλλωστε είναι λογικό να απαιτείται απλά να έχεις καλή όραση, με ή χωρίς γυαλιά/φακούς.
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες?
Στις οφθαλμολογικές απαιτήσεις στο πιστοποιητικό υγείας Γ κατηγορίας(Medical Class 3) αναφέρει ότι γίνεσαι δεκτός αν έχεις κάνει επέμβαση λέιζερ για τη διόρθωση της μυωπίας αρκεί να μην είχες πριν την επέμβαση πάνω από 6 βαθμούς μυωπία.