Λάθος posts ...

Re: Olympic Air Dash8 400Q

ena ena tha fygoun ta 4 elIkofora ths FLY BE.
gia na erthoun afta pou tha anhkoun sthn OA.
Nomizw oti theloun mexri to telos tou 2010 na exoun gyrw sta 16 Q400.

Re: Argo Airways

kadmos":1wh1z0ah said:
Δεν μπορω να καταλαβω βρε παιδια γιατι γραφετε με αυτο το υφος. Ειλικρινα.
Ναι το καταλαβαινω οτι σε πολλους οι τιμες των εισιτηριων φαινονται υψηλες αλλα για ποιο λογο πρεπει να μπουμε στην λογικη να κρινουμε?
Αν δεν μας αρεσει δεν χρησιμοποιουμε την συγκεκριμενη εταιρεια. Αργα ή γρηγορα θα καταλαβουν μονοι τους την πορεια που πρεπει να ακολουθησουν.

Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να στηριζουμε τετοιες κινησεις.
Δηλαδη πιστευετε οτι ο ιδρυτης σκεφτηκε "Ας παω να ανοιξω αεροπορικη εταιρεια στο Βολο να κονομησω?" Δεν λεω οτι το κανει για την ψυχη της μανας του αλλα βλεπετε
τι τραβαει με τη γραφειοκρατια και τα εξοδα που εχει.

Προσωπικα ναι θα την χρησιμοποιουσα αν εμενα βολο και σαν επαγγελματιας πουλουσα τον χρονο μου ακριβα(πχ γιατρος) ή σε περιπτωση αναγκης.

Συμφωνω απολυτος με τα παραπανω

Re: Alitalia in "crisis"

Κοιτα-υστερα απο την ιδιοτικοποιηση της ΟΑ δεν εχω ωρεξη να δεινω τα λεφτα μου σε ατομα που με πεταξανε εξω απο την δουλεια μου και εχουνε βαλει μεσα την μιση Αιγιαου.
Πες με οτι θελεις αλλα για εμενα προσωπικα οι ελληνικες εταιριες ΑΕΕ Κ ΝΟΑ τελος ας ειναι καλα οι Αθηναικες Αερογραμμες και μακαρι να υπαρχουν στο μελλον

Re: Σε εκκαθάριση η Ο.Α.

Ερώτηση προς τους κ.κ.Διαχειριστάς :Η εταιρεία "Οlympic Airlines" εξακολουθεί να υφίσταται στις "Ενεργές Ελληνικές Αεροπορικές Εταιρείες"; :idea: Μήπως είναι η στιγμή όπου πρέπει να "αλλάξει κατηγορία";

Αυτο ειναι ερωτηση τωρα η διαπιστωση? Γιατι αν ειναι διαπιστωση, δε συνεχιζω να γραφω και κρεμαω την πενα μου...

Γιατί εξανίστασθαι,αγαπητέ;Ποία η γνώμη σαςεπι του θέματος; :banana:

Αυτη. Και με βαση αυτη τη γνωμη, η OAL ειναι εκει που πρεπει να ειναι. (σε αντιθεση με την EuroAir, την ASL και τη Veravia, που αν θυμασαι εκλεισαν πριν την OAL)

:banana: !
οεο

Πόσο δικήο έχεις!Ωστόσο θεωρώ οτι τα γεγονότα συμβαίνουν ανεξάρτητα απο τη θέλησή μας,κάποιες φορές.Και η ταχύτητά τους είναι άσχετη επίσης με τις επιθυμίες και με το συναίσθημά μας.Το είπε και ο Αλβέρτος άλλωστε :cool: .
(Πάντα με ευχάριστη διάθεση)

Re: Hellenic Imperial Airways

Πριν λιγω εμαθα πως ι ιμπεριαλ προσγιωθηκε στην ΑΙΤΙ
1220 utc chocks on

Εγώ δέν είπα τίποτε :)

Νομικά πάντως,η εταιρεία υφίσταται.Οπότε θεωρείται ενεργή,εφ'όσον προβαίνει σέ δικαιοπραξίες.