Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Δεν πα να ελέγχεται κι απ'το βαφτισήρι του Αδόλφου, εμάς αυτές οι ρατσιστικές εκφράσεις δεν μας τιμάνε!

Δεν είναι καμμία "ηττοπάθεια".
Αν μη τι άλλο εθνικιστικές κορώνες δεν νομίζω να έχουν θέση σε επιχειρηματικές συζητήσεις ή σε θέματα συμφερόντων του καταναλωτή, πόσο μάλλον υβριστικά επίθετα και χαρακτηρισμοί.

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ

Παρ'ολο που ειναι αρκετα παλιο, τα "λαγωνικα" μας τωρα το καταλαβαν...!Επειδη πριν δεν υπηρχε Ελληνικη εκδοχη του αρθρου (τουλαχιστον στην αναζητηση δε βρηκα τιποτα) θα το παραθεσω εδω...!
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=315227&dt=14/02/2010

Θα ηθελα παντως πολυ να εχω τετοιο σπιτι! :P

Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα από τα κλασικά αμερικανικά σπίτια, αλλά μετά σκέφτηκα τα προβλήματα που έχουν- φθορές, καίγονται εύκολα, τι θα γίνει σε περίπτωση σεισμού, πόσο εύκολα μπορεί να εισβάλει ένας παρείσακτος κ.ά. Εκεί μου ήρθε η ιδέα! Το απόλυτο αντισεισμικό σπίτι, φτιαγμένο από διαστημικά υλικά, με αντοχές σε τεράστιες δυνάμεις, τυφώνες, θύελλες και πολύ δύσκολο να το παραβιάσεις

Υπέρτατη μορφή ο Μπρούς 8) :thx:
Και η αλήθεια, τον ζηλεύω λιγάκι...

Εγω να δεις ποσο τον ζηλευω... :evil:
Και δεν ειναι μονο οτι ειναι ενα οποιοδηποτε αεροπλανο, αλλα της ΟΑ! 8)
Αλλοι βεβαια κολλανε σε ενα μουσειο..... :wall:

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

αεροσυνοδος θελω ποιος ειναι ο κωδικός γιατί δε μπορώ να τον βρω!!

Δηλαδή όταν σου έρχεται η αεροσυνοδός (δεν σου λέω για ομορφία) με το ηλεκτρονικό μαραφέτι και παραγγέλνεις λές και είσαι σε καφετέρια και πληρώνεις επιτόπου,ε συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι για εμένα σοβαρή εταιρία,αν σε κάποιους αρέσει όλο αυτό τότε ας πετάνε,εγώ την άποψη μου βγήκα και είπα.
Θες να μου πείς οτι της EASY JET τα αεροπλάνα δεν θα παλιώσουν ποτέ?
Πάντως μερικά αεροπλάνα της OLYMPIC AIR(τα περισσότερα με εξέρεση 2-3)είναι ποιό καινούργια απο της AEGEAN.

Aγαπητε Billo 340 πολυ απλα κανεις δεν σε αναγκαζει να πεταξεις με μια loco , o καθενας κανει τις επιλογες του και εχει τα κριτηρια του , σεβαστο , τη στιγμη που οι loco υπαρχουν και δουλευουν σημαινει οτι υπαρχουν και επιβατες που επιλεγουν αυτες τις υπηρεσιες στον αερα , η καλυτερα τη μη υπαρξη στανταρ καποιων υπηρεσιων αλλα με τη δυνατοτητα να πεταξουν οικονομικοτερα , μην ξεχναμε οτι το βασικο προΪον σε ολους ειναι η μεταφορα απο το ενα σημειο στο αλλο με ασφαλεια.

Βγαίνω εκτός θέματος, να ξέρετε όμως ότι no frills σημαίνει (ανάμεσα σε άλλα) και σημασία στην ουσία. Για παράδειγμα, τα πληρώματα καμπίνας της easyJet είναι πολύ καλά κι αυστηρά εκπαιδευμένα σε θέματα ασφάλειας. Επίσης, πληρώνονται πολύ καλύτερα από τα «κορίτσια», τα οποία ναι μεν είναι νεαρά, ζουμερά και πρόσχαρα, έχουν εκπαιδευτεί όμως σύμφωνα με διαφορετικά κριτήρια (σέρβις >70%, ασφάλεια <30%). Βέβαια, τόσο τα «κορίτσια», όσο κι οι κοπέλες της Αιγαίου έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά (τυχαία άραγε;) κι έτσι θα τα βρουν μια χαρά μεταξύ τους όταν/αν γίνει η συγχώνευση. Αν μη τι άλλο, σε θέματα εταιρικής κουλτούρας Olympic Air κι Αιγαίου δε διαφέρουν ιδιαίτερα.

Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου, αλλά κάνω μερικές σκέψεις:
- Υπάρχει περίπτωση να συνασπιστεί ο (ΠΑΣΟΚος) Τσαγκαράκης με τον (ΝΔ) Ανδριανόπουλο για να φτιάξουν μια εταιρία που να αποσπάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό της εσωτερικής αγοράς;
Αν σας ξενίζουν οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί: Ο Τσαγκαράκης δεν έκρυψε ποτέ την πικρία του που έφυγε από την ΟΑ το 2004 κι ο Ανδριανόπουλος είχε τις γνωστές διασυνδέσεις με την κυβέρνηση της ΝΔ.
Προσωπικά θα τον ήθελα αυτόν τον συνασπισμό.
- Ο νέος γίγαντας υπάρχει περίπτωση να διοχετεύσει τα πλεονάζοντα αεροπλάνα και το πλεονάζον προσωπικό σε νέες (μη "άγονες") γραμμές εσωτερικού; Η Καλαμάτα θα είναι για αρκετά χρόνια ακόμη "πολύ μακρυά" από την Αθήνα. Είναι τυχαίο που η Α3 ήταν (είναι ακόμη;) χορηγός των Μεσογειακών Αγώνω του 2013; Μήπως λίγο πριν τους αγώνες ανοίξει γραμμή με Ν. Αγχίαλο;