Λάθος posts ...

Re: Olympic Air A319/A320

MARABELAKIS GEORGE":mmxwvycf said:
kala den pane kala, giati bafoun anapoda to logo tis olympic stin oura????????????? :wall:
Έχει αναφερθεί μπάμπολες φορές ότι και παλαιότερα η Ολυμπιακή έβαφε τους κύκλους έτσι ("ανάποδα" σχετικά με τι;) τέλος πάντων...

Re: Ελληνικές Αεροπορικές εταιρείες και το μέλλον τους

seven4seven":1mm79sx3 said:
Ε,ρε jetflight,ποσο μας ειχαν λειψει οι ψαγμενες τουριστικες σου αναλυσεις... :rant: :wall:

Τον φάγαμε τον άνθρωπο... αλλά μεταμφιέστηκε σε regional και ξαναχτυπά...

Regional θα στα πω με δυό κουβέντες... αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα θα υπάρχουν πάντα δύο, άντε δυόμιση...
Η Ελλάδα λόγω μεγέθους δεν σηκώνει ούτε πολλές εταιρίες ούτε πολλά αεροδρόμια... αυτά που έχει είναι υπεραρκετά...όταν με το καλό φτιαχτούν οι δρόμοι και τα τρένα η Θεσσαλονίκη θα είναι 3 1/2 ώρες από την Αθήνα και η Πάτρα μόλις 2 παρά... ποιός και γιατί να διαλέξει το αεροπλάνο... αν επιμένεις συνέχισε τις αναλύσεις, μας είχαν λείψει α και πούσε ρίξε και κανα email στον τιτανομεγιστοτεράστιο jetflight να τα βρείτε...
ΤΕΛΟΣ

Έλληψη επιχειρηματολογίας, υπερχυλισμός ειρωνίας.
Ανοίξετε τα μάτια σας και διαβάστε τι γίνεται εκεί που υπάρχει τουρισμός.
Η γνωστή τακτική του Ελληνάρα που όλα τα εξηγεί κατά πως τον συμφέρει χωρίς να παραδέχεται την πραγματικότητα.

Ξεκολλατε και οι 2 γαμωτο... :wall:
Παιδικη χαρα εχει γινει πλεον!

Re: Νέοι Προορισμοί της ZF

Ούτε λανθασμένα είναι ούτε εκτός θέματος. Θα σου πρότεινα να μελετήσεις καλά το καθεστώς των ψευτο-άγονων γραμμών.

Re: Η ζωή ενός πιλότου

Ρε παληκαρε, ενδιαφερον το ερωτημα αλλα γιατι το βαζεις στα οφφ τοπικ? Δεν ειναι αξιο συζητησης στα του επαγγελματος?? ;)

Λεω...

Re: Νέοι Προορισμοί της ZF

O παλιός καλός jetflight ξαναγύρισε!! Έμπαινε και γοήτευε αρχηγέ!!

Re: Olympic Air A319/A320

Τα ΟΑ συνεχιζουν την παραδωση απο τα 747???
Αν δεν κανω λαθοσ ηταν SX-ΟΑΑ-ΟΑΒ-ΟΑC-ΟAD-ΟΑΕ

Re: Ολυμπιακή και MIG

NFEEFE":3ei7bhto said:
Ωραια ολα, αλλα ξεχνας κατι βασικο...Οι χειριστες αυτοι ειναι τοσα χρονια στα Boeing και μαλιστα κυριως στα 737 (μιας και οι πιο παλιοι φανταζομαι εχουν συνταξιοδωτηθει).Σε ποια εταιρια θα πανε?Αφου τωρα που ολες εχουν Α3ΧΧ(319/320/321)!Σε καμια εταιρια δε χωρανε, και ειναι απατηλα ονειρα οτι θα τους "δελεασουν" με υψηλους μισθους, γιατι δεν υπαρχει πια αυτος ο τυπος στην Ελλαδα.

NFEEFE Δεν έχεις ιδέα από αεροπορία.

Re: Ολυμπιακή και MIG

Ευχαριστω πολυ. :D

+++EDIT+++
Περα απο την ειρωνια, οτι ειπα, δεν ειναι δικο μου, αλλα απο συζητηση με πιλοτο της ΟΑ.Πιλοτος δεν ειμαι, και δε θα γινω, αλλωστς αλλη ειναι η δουλεια μου στον τομεα αεροπορια. Απο την αλλη, δε μπορω να αμφισβητω αυτα που μου λεει καποιος που ΠΕΤΑΕΙ χρονια για την ΟΑ σε Β737 χρονια. Οταν μου λεει οτι δε κανεις αυτη τη μεταβαση μετα απο τοοοοσα χρονια καθως καμια εταιρια δε θα κατσει να σε εκπαιδευσει σε αυτο τον τυπο, αλλα θα παρει τους ετοιμους απο αλλες εταιριες (υπονοοντας Α3) τοτε δεν εχω λογο να πω κατι δικο μου.