Λάθος posts ...

Re: Πρόγραμμα Icarus

M
JFK":2r9paju6 said:
με περίπου 15.000 μίλια κάνω αναβάθμιση; τα μίλια της αναβάθμισης εξαρτώνται από την διαδρομή; πού μπορω να βρώ τα μίλια που χρειάζονται για την αναβάθμιση;
Mono gia pthsh sta eswterika dromologia

Re: Οι Scorpions με Athens Airways

εεεεε είπαμε πια . Στη Μυτιλήνη εννοούσα :twisted: :twisted: :twisted:

Re: Και ξανά στο CDG με την ΟΑ (και τα υγρά της leasing)

OveLix":1bpx26qu said:
Στο μεταξύ οι επιβάτες είχαν αρχίσει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. «Ελα Βασούλα, έχουν χαλάσει εδώ τα ηλεκτρονικά και δεν μπορούμ να βγούμ απταροπλάνο.......ναι παιδίμου στοπαρίσι......»
:D :D :D :D

Re: A3-444 ATH-EFL

Petros_Olympic":4t3lyxbo said:
Και που να δειτε την προισταμενη οταν με αντικρησε στην σκαλα :shock:

Εκει παιδεια παγωσανε :D

Παντος για να πω την αληθεια ηταν αψωγες ασχετα αν ανοικουμε σε ΟΑ η Α3

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, τι ορθογραφικά λάθη είναι αυτά?????
το "αντίκρισε"->αντικρησε
το "παιδιά"->παιδεια
το "πάντως"->παντος
το "άψογες"->αψωγες
το "ανήκουμε"->ανοικουμε
Μετά από αυτά θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω δηλαδή!!
Και ύστερα η ΟΑ στο site της παινεύεται για το μορφωτικό επίπεδο των ιπτάμενων συνοδών και φροντιστών της.....

Και ύστερα η ΟΑ στο site της παινεύεται για το μορφωτικό επίπεδο των ιπτάμενων συνοδών και φροντιστών της.....
Αγαπητε niogr γεια σου

Δηλαδη για να καταλαβω η εταιρια κατα την γνωμη σου κρινεται απο το μορφωτικο επιπεδο και οχι απο τον ανθρωπο????
Λυπαμαι που στο λεω αλλα με αυτην την νοοτρποια εχεις μεινει λιγο πισω
Ο φιλος που εγραψε το ποστ μπορει να μην εγραψε σωστα κατι αλλα ειναι κριμα να σχολιαζεις ετσι και να κρινεις ατομο και εταιρια
Λιγος σεβασμος αξιζει σε ολους
Και προς αποφυγην παρεξηγησης δεν παιρνς το μερος κανενος απλα δεν μου αρεσουν τετοια ειδους σχολια του δηθεν δεν ειμαι κακος αλλα ας τον κανω ρομπα

SX-Petros":1tup1o61 said:
Αγαπητε niogr γεια σου

Δηλαδη για να καταλαβω η εταιρια κατα την γνωμη σου κρινεται απο το μορφωτικο επιπεδο και οχι απο τον ανθρωπο????
Λυπαμαι που στο λεω αλλα με αυτην την νοοτρποια εχεις μεινει λιγο πισω
Ο φιλος που εγραψε το ποστ μπορει να μην εγραψε σωστα κατι αλλα ειναι κριμα να σχολιαζεις ετσι και να κρινεις ατομο και εταιρια
Λιγος σεβασμος αξιζει σε ολους
Και προς αποφυγην παρεξηγησης δεν παιρνς το μερος κανενος απλα δεν μου αρεσουν τετοια ειδους σχολια του δηθεν δεν ειμαι κακος αλλα ας τον κανω ρομπα

Κατά τη γνώμη μου αγαπητέ SX-Petros, ένας σωστός φροντιστής και μια σωστή συνοδός πρέπει να έχουν μια στοιχειώδη μόρφωση. (Αυτό πρέπει να συμβαίνει με τα περισσότερα επαγγέλματα). Δεν γίνεται να είναι παντελώς αμόρφωτοι, άλλωστε γιατί τους ζητάνε κάποια τυπικά προσόντα? Αν μετράει μόνο ο άνθρωπος, τότε εμένα ας με προσλάβουν χωρίς σπουδές κατ' ευθείαν για ιατροδικαστή, ή πρόεδρο του Αρείου Πάγου (ή κάτι με καλά λεφτά τέλος πάντων, συμβιβάζομαι). Και αυτό που είδα είναι περιπτωσάρα, δεν ήταν 2-3 λαθάκια που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας καταλάθος. Στο τέλος θα θέλει να πεί "όχι" και θα το γράφει "ωχη"!!!!! Εγώ αν ήμουν φιλόλογος και είχα μαθητή που σε 3 σειρές είχε 45 ορθογραφικά λάθη δεν θα του έδινα καν απολυτήριο λυκείου. Πόσο μάλλον να τον προσλάβω ως ιπτάμενο φροντιστή. Δεν νομίζω οι Ι.Σ.-Φ. της Lufthansa και της British Airways να μην ξέρουν να γράφουν το όνομά τους...
Αλλά στην Ελλάδα ζούμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο νοών νοείτω.

Με συγχωρείτε για το off-topic

Αγαπητέ niogr,
συμφωνώ και εγώ μαζί σου-εν μέρη- περί του μορφωτικού επιπέδου στην Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο όμως θέμα υπερβάλλεις και βγαίνεις και εκτός topic,όπως και εγώ τώρα με αυτήν μου την απάντηση.
Όσο για τον φίλο με την στολή της ολυμπιακής θα μπορούσες να φορέσεις έστω κάτι απο πάνω ή να αλλάξεις. Άν και αυτό που έκανες είναι πολύ λογικό (επειδή δεν είχε πτήση η ΟΑ) φαντάσου πως θα φάνηκε στα μάτια των υπολοίπων επιβατών,που θα έκαναν τις δικές τους- ίσως άκυρες- υποθέσεις.
Να μου πείς στην τελική στα τέτοια σου (sorry κιόλας) αλλά σε καιρούς ανταγωνιστικούς το κάθε τι μετράει ,και ας μην ξεχνάς οτί απο την ΟΑ ζείς :p

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

MerNion":7ytgm2km said:
Πιστεύω οτι ξεκαθαρίσαμε οτι θα πάρει Airbus άρα αν δεν ειναι να γράψετε κάτι σημαντικό σχετικά με τα Airbus και πότε πρόκειται να έρθουν ή καποια άλλη πληροφορία, μην μας τα πρήζετε για το ποια θέλουν αεροναυπηγους και ποια τεχνικους υπολογιστων για να πετάξουν..

Τι εννοιεις με κατι συμαντικο σχετικα με τα Airbus????????????? ??????????? ?????????????? :wall:

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ

To άρθρο που παραθέτω έχει ως θέμα ένα Α-346 που είχε παραγγείλει η Etihad και απ' ότι φαίνεται καταστράφηκε απο την Airbus πριν παραδοθεί, σε ένα "συμβάν" :mrgreen: ...
:arrow: http://www.reuters.com/article/companyNewsAndPR/idUSLA69708320090710

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ

Εχει ξανασυζητηθεί το θέμα αυτό εδώ και υπάρχουν στο airliners.net σχετικές φωτογραφίες τού αεροπλάνου μετά τό συμβάν.Οι μηχανικοί που έκαναν το test ξέχασαν να ελέγξουν οτι τά φρένα καί το parking brake ήταν ενεργοποιημένα πρίν βάλουν full thrust,μέ τίς γνωστές συνέπειες.....