Κινητά τηλέφωνα εν πτήσει

• Thread starter Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δηλαδη οι πανεξυπνακηδες ΜυθΜπάστερς πετεαξαν με αεροπλανο και ανοιξαν τα κινητα τους, ετσι? ΟΚ. κ αν ο "μυθος" αποδεικνυοταν αληθινος?
Επισης, αυτο που λετε οτι απαγορευουν τα κινητα για να χρησιμοποιεις το δικο τους, ειναι μουφα. Γιατι τα κινητα απαγορευονται σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες, οχι μονο σ αυτες που εχουν airphones.
Και, εν κατακλειδι, οταν προκειται για θεμα ασφαλειας, δεν σηκωνει ΚΑΜΙΑ κουβεντα το θεμα. Καμια ομως. Οποιος κινητοaddict δεν αντεχει, ας παρει το πλοιο κ ας μιλαει με τις ωρες. Προσωπικα, εγω παντα θα κατσαδιαζω αγρια συνεπιβατες μου που γραφουν στα @@ τους την προειδοποιηση (κ εχω πετυχει πολλες φορες).

΄στω.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανουμε θεμα. Για να το απαγορευουν οπως ειπε και ο seven4seven θα υπαρχει λογος, δε θελουν να βασανιζουν τους επιβατες, ισα ισα!
Νομιζω πως η χρηση κινητου μεσα ατο αεροπλανο δε δημιουργει απαραιτητα καποιο προβλημα αλλα ισως σε συνδυασμο με καποιες αλλες συνθηκες τελικα να δημιουργει. Ισως, λοιπον , απλα να μη συνεβη το χειροτερο που θα μπορουσε να εχει συμβει σε καποιες περιπτωσεις που καποιοι χρησιμοποιησαν κινητο.
Καλα αυτο με το myth basters ειχε πολυ πλακα αλλα δε θα ηθελα με τιποτα να συνταξιδευω μαζι τους! :roll:

οκ τα κινητα αλλα γιατι απαγορεύουν καθε ηλεκτρονικη συσκευη κατα την απογειωση/προσγείωση?

Διοτι ολες οι ηλεκτρικες συσκευες εκπεμπουνε ραδιοκυματα! ;)

Καλά κάνουν και τα απαγορεύουν τα κινητά σε πτήση
Για μένα είναι αρκετά ενοχλητικό να ακούω να φωνάζουν στο κινητό σε κλειστούς δημόσιους χώρους και να χτυπάνε με ήχους από τα τελευταία λαϊκά άσματα μέχρι ποντιακά.Τουλάχιστον στον αέρα έχουμε ησυχία

να ρωτησω κατι, τα mp3 τελεικα επιτρεπονται ναι ή ου? εχω ακουσει ιστοριες για αυτα

Thanasis_U2":1ckjf8r1 said:
να ρωτησω κατι, τα mp3 τελεικα επιτρεπονται ναι ή ου? εχω ακουσει ιστοριες για αυτα

Βασικα υπαρχουνε εταιρειες που τα επιτρεπουνε απο την αρχη. Τωρα που κατεβηκα Ελλαδα (στην πτηση της επιστροφης, να πω καλυτερα) η αεροσυνοδος της Α3 μου ζητησε να κλεισω την καμερα γιατι οι ηλεκτρικες συσκευες απαγορευονται! ridiculus Της ειπα οτι η συναδελφος της 3 βδομαδες πιο πριν δεν ειχε αντιρηση και το εκλεισε... ;) Καλυτερα ρωτα πριν το χρησιμοποιησεις

makedonas":3w0oexn5 said:
Διοτι ολες οι ηλεκτρικες συσκευες εκπεμπουνε ραδιοκυματα! ;)
ενα mp3 player ας πουμε εκπέμπει τοσο εντονα ωστε να κανει παρεμβολες στα συστήματα του αεροπλανου?
ενταξει τα κινητα η δουλειά τους ειναι οι εκπομπές. ενα mp3 player, μια καμερα κλπ?
και γιατι απαγορευεται ΜΟΝΟ κατα την απογειο-προσγειωση?

μες την καμερα ειχα και γω προβλημα, γουσταρα να μαγνητοσκοπισω την απογειωση και το αεροδρομιο του βουδαπεστιου (σταση ειχα εκει) και ειχα προβλημα και εκει

Παιδια εγω ταξιδευω συχνα με την emirates και με την qatar τα οποιοδηποτε ηλεκτρονικα οπως lamtop, mp3, cd player επιτρεπονται με προυποθεση οτι δεν θα ενοχλεις τουσ αλλους επιβατες.τα κινητα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κλειστα εν ωρα πτησης, μπορουν να κανουν παρεμβολες στις συχνοτητες του αεροσκαφους.

Ακομη πρεπει να γνωριζουμε οτι τα κινητα δεν εχουν σημα πανω απο 10000 ποδια, αρα για ποιο λογο να τα εχουμε ανοιχτα μονο και μονο για να λεμε οτι ειχαμε ανοιχτο το κινητο στο αεροπλανο.

Μια φορα το ανοιξα (pda) στα 35000 ποδια μονο και μονο na dv an doyleyei to gps.