Κινητά τηλέφωνα εν πτήσει

• Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σίγουρα είναι απαραίτητο να είναι κλειστά τα κινητά τηλέφωνα εν ώρα πτήσης! Μπορεί να μην νομίζουμε οτι θα γίνει κάτι αλλά γιατί να το ρισκάρεις; Ειδικά όταν είσαι και εσύ στην πτήση. Δεν ξέρω άν το γνωρίζεται όμως τα κινητά τηλέφωνα Nokia έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το λεγόμενο in-flight το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις τα πάντα εκτός από το bluetooth και τις κλήσεις φυσικά! Αυτό θα ήταν καλό καθώς είναι και για άτομα first class αλλά και για εμάς γιατί μπορούμε να ετοιμάσουμε όλα τα μηνύματα κατά την πτήση και να τα στείλουμε μετά. Άσε που ώς παράδειγμα το Nokia 7390 έχει και flight mode αλλά και όλες τις διαφορές ώρες. Επίσης και τα διάφορα size για τα ψώνια. Νομίζω πως οι αεροσυνοδοί θα το λατρέψουν. Είναι και l'amour collection!

View from the top":3susu5a4 said:
Δεν ξέρω άν το γνωρίζεται όμως τα κινητά τηλέφωνα Nokia έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το λεγόμενο in-flight το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις τα πάντα εκτός από το bluetooth και τις κλήσεις φυσικά!

Όταν τα πρώτα τηλεφωνα με τέτοια δυνατότητα υπήρχανε στην αγορά, η Nokia είχε ακόμα κυρίως display με 4k χρώματα! Είναι γνωστό, αλλα ας μη λέμε ότι η Nokia είναι πρωτοπόρος στον τομέα hard- και software developement στα κινητά! Στο σπίτι έχω το Qtek 9090 Blue Angel, ένα κινητό που έκανε την εμφάνιση του στα τέλη 2004!!! Και έχει flight modus! (μέσα στα αλλα) ;)

Σωστός αλλά σκέψου ότι μιλάμε κυρίως για κινητό και νομίζω πως το κινητό σου είναι λιγάκι μεγάλο να το πεις;

View from the top":2hyjry2b said:
Σωστός αλλά σκέψου ότι μιλάμε κυρίως για κινητό και νομίζω πως το κινητό σου είναι λιγάκι μεγάλο να το πεις;

Με λιγο πιο προσεκτικο διαβασμα θα καταλαβαινες οτι το κινητο δεν το χρησιμοποιω! :doubt: Εχω ενα Samsung D840!!!

Παιδία πάντως το κινητό μου W810i έχει ιδική λειτουργία walkman και λέει ότι είναι χρήσιμο για περιπτώσεις αεροπλάνων και τέτοια! Δηλαδή ότι δεν επηρεάζει τα όργανα του αεροπλάνου και οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει όταν λειτουργεί σαν κινητό!

Προχθές σε ATR-72 της ΟΑ, πτήση 945 AXD-ATH: Αφού φτάσαμε στο Βενιζέλο και ενώ γινόταν η αποβίβαση πιάνει μια κυρία (εμφανώς αγχωμένη) τον ιπτάμενο συνοδό και του λέει: "Δεν κάνετε καθόλου ελέγχους! ο νεαρός μπροστά μου είχε σε όλη την πτήση το κινητό του ανοιχτό και τραβούσε φωτογραφίες!"

Ευτυχώς εγώ είχα μια ταπεινή compact αναλογική μηχανή αλλιώς θα άκουγα μπινελίκι από την εν λόγω κυρία...!

Πάντως ο φίλος spotter έπρεπε να βρει κάποιον άλλο τρόπο να βγάλει φωτογραφίες και όχι με το ενεργοποιημένο τηλέφωνο...

Óôá ðáëéá áåñïóêáöé éóùò íá õðåéñ÷å êéíäõíïò ìå ôá ðáëáéïõ ôõðïõ êéíçôá, ôùñá ðéóôåõù ðùò ï÷é :)

OFFTOPIC

air_boy":ztywfcsq said:
ÁëÞèåéá ðéóôåýåõåôå üôé ç öïôùãñáöéêÞ ìç÷áíÞ åðåéñåÜæåé ôï áåñïðëÜíï???? :rolleyes:

Ôï êëéê ôïõ öáêïõ ôçò öùôïãñáöéêçò ìç÷áíçò åêðåìðåé åðéêõíäéíá ñáäéïêõììáôá ðïõ ìðïñïõí íá ðáñåìâïõí óôá ïñãáíá ôïõ áåñïóêáöïõò... :p

Åðéóçò ðñåðåé íá ðñïóåîïõìå íá ìçí õðáñ÷ïõí ôðô êáôóáñéäåò óôï áåñïðëáíï ãéáôé áðï ôï ðåñá äùèå ôïõò ãéíåôå ìåôáôïðçóç öïñôéïõ êáé åðåéñåáæåôáé ôï CG ôïõ áåñïóêáöïõò ;)

BRAKING NEWS: Êïõíïõðé ç áéôéá óõíôñéâçò áåñïóêáöïõò óôçí Áëáóêá...

ÅDIT: Åãù ðáíôïò ìáæåõù êáé áðïäåéîåéò ;)
http://img112.imageshack.us/img112/6320/dsc00074kb4.jpg
Shot with DSC-S700 at 2007-07-03

air_boy, cavo_paradiso αλήθεια διάβασατε αυτά που γράψατε;; :shock: :?

Στα παλια αεροσκαφι ισως να υπειρχε κινδυνος με τα παλαιου τυπου κινητα, τωρα πιστευω πως οχι

OFFTOPIC

air_boy έγραψε:
Αλήθεια πιστεύευετε ότι η φοτωγραφική μηχανή επειρεάζει το αεροπλάνο????

Το κλικ του φακου της φωτογραφικης μηχανης εκπεμπει επικυνδινα ραδιοκυμματα που μπορουν να παρεμβουν στα οργανα του αεροσκαφους...

Επισης πρεπει να προσεξουμε να μην υπαρχουν τπτ κατσαριδες στο αεροπλανο γιατι απο το περα δωθε τους γινετε μετατοπηση φορτιου και επειρεαζεται το CG του αεροσκαφους

BRAKING NEWS: Κουνουπι η αιτια συντριβης αεροσκαφους στην Αλασκα...

ΕDIT: Εγω παντος μαζευω και αποδειξεις

(να μη μιλήσουμε για τους τόνους)

Öéëå xristo üôé âëÝðåéò åßíáé áêñéâÝò áíôßãñáöï áðü ôï ãíùóôü site ðïõ êÜíåé greeklish óå åëëçíéêÜ.
K üóï íá 'íáé 8 ÷ñïíéá óôï åîùôåñéêü ìáèáßíïíôáò äõï îÝíåò ãëþóóåò (ðëçí ôïí áããëéêþí) êÜðùò óå êÜíåé íá îå÷íÜò ôá åëëçíéêÜ. Æçôù ãéá Üëëç ìéá öïñá óõããíþìç k èá ðñïóðáèÞóù íá äéïñèþíù üôé ìðïñþ