Jokez

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφιερωμενο στους συντροφους COMPUTERISE και aakunz! Με πολλη αγαπη! ;) :P

Ο πατέρας, μεγάλος φαν της ακροαριστεράς, κομμουνιστής μέχρι κόκκαλο. Αραχτός, βλέπει στην τηλεόραση την Καννέλη με το τσιγάρο στο χέρι να βριζει τους πάντες και τα πάντα.
Ο πιτσιρίκος του τον πλησιάζει με ένα βλέμμα απορίας.
- Μπαμπά, πετάει ο ελέφαντας;
- Τι μαλακίες ρωτάς ρε; Χάζεψες; Κάνεις παρέα με τίποτα δεξιούς στο σχολείο και σε ποτίζουν τίποτα;
- Ρε μπαμπά, μια ερώτηση σου κάνω, πετάει ο ελέφαντας;
- Καλά, χαζό είσαι; Είναι δυνατόν να πετάει ο ελέφαντας;
- Μα ρε μπαμπά, εγώ διάβασα ότι πετάει!
- Στο σχολείο στις μαθαίνουν αυτές τις μαλακίες; Που διάβασες εσύ ότι πετάει ο ελέφαντας;
- Στον Ριζοσπάστη!
- Καλά τωρα... Πετάει... Που λέει ο λόγος πετάει, δέκα μέτρα πάει και μετά πέφτει...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σ ένα αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνιας, κάποιος οδηγός φτάνει σ' ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα και σταματάει. Κάποιος τον πλησιάζει και του χτυπά το τζάμι. Ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και ρωτάει:
- Τι συμβαίνει;
- Μια ομάδα από τρομοκράτες έπιασε όμηρο τον George W. Bush και ζητάει λύτρα 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλιώς λένε ότι θα τον καταβρέξουν με βενζίνη και θα του πετάξουν ένα αναμμένο σπίρτο... Λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι, μπροστά σ' αυτή την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ζητούμε από κάθε αυτοκίνητο να κάνει μια δωρεά.
- Και πόσα δίνει συνήθως ο καθένας; ρωτάει o οδηγός.
- Γύρω στα 5 λίτρα !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε ένα κοτέτσι ζούσαν 7 περιστέρια. Δύο αρσενικά και όλα τα άλλα θηλυκά.
Το ένα αρσενικό είχε γαμήσει όλα τα περιστέρια, το άλλο δεν έκανε τίποτε.
Πέφτει μία μέρα μια επιδημία, και ψοφάν όλα τα περιστέρια.
Πηγαίνει το περιστέρι με τις πολλές "κατακτήσεις" στη Κόλαση.
Μία μέρα εκεί που περπατούσε βλέπει σε μια γωνιά κουρνιασμένο το άλλο αρσενικό περιστέρι. Πλησιάζει και το ρωτάει:
- Καλά, εγώ δεν είχα αφήσει περιστέρι για περιστέρι! Εσύ όμως πως βρέθηκες εδώ;
- Ασε ρε φίλε, μία φορά είπα και εγώ να γαμήσω, και έπεσα στο άγιο πνεύμα!

Ειναι εγκυρο γιατι ο εν λογω οδηγος ητανε Ελληνας! :1:
Κεαι ξερεις πολυ καλα οτι ο Ελληνας τεινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ να τα μεταφερει στα δικα του μετρα και σταθμα! (ακομα με δραχμες υπολογιζετε κατω, για τα 5 γαλονια που γινανε 5 λιτρα σε ενα ανεκδοτο σκοτιζεσαι? :1: :mrgreen:

z7shysterical.gif

Ένα βράδυ ένας τύπος και το κορίτσι του έφτασαν στην πόρτα του διαμερίσματος του. Πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα, το κορίτσι τον σταματά:
- "Περίμενε ένα λεπτό να δω!", λέει το κορίτσι, "μπορώ να εκτιμήσω πως κάνει έρωτα κανείς, από τον τρόπο που ανοίγει την πόρτα".
- "Α, ναι; Για πες μου ένα παράδειγμα", απαντά ο τύπος
- "Κοίτα, αν κάποιος σπρώχνει το κλειδί στην πόρτα και την ανοίγει απότομα, σημαίνει ότι είναι άγριος και απρόσεκτος εραστής και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αν ένας ψάχνει και δεν μπορεί να βρει την κλειδαρότρυπα σημαίνει ότι είναι πρωτάρης και ούτε αυτό μου αρέσει. Λοιπόν εσύ πως ξεκλειδώνεις την πόρτα;"
- "Πρώτα από όλα.. :) , γλύφω το κλειδί..."
:laola:

Η δεκαοxτάχρονη Ελένη βγαίνει για πρώτη φορά σε κλαμπ.
Μόλις γυρνάει σπίτι, στις 6 το πρωί, την περίμεναν οι γονείς της.
-"Που ήσουν Ελένη;" λέει η Μαμά.
- "Σε ένα κλαμπ."
- "Ακούς άντρα... σε κλαμπ. Μετά τι έκανες;"
- "Ήπια ένα ποτό."
- "Ακούς άντρα...ήπιε ποτό. Μετά τι έκανες;"
- "Βρήκα ένα αγόρι."
- "Ακούς άντρα... βρήκε ένα αγόρι, μετά;"
- "Τα φτιάξαμε."
- "Ακούς άντρα... τα φτιάξανε, μετά;"
- "Του πήρα πίπα.
- "Ακούς άντρα... πίπα,μετά;
- "Με γάμησε.!!!"
- "Ακούς άντρα... την γάμησε τι έχεις να πεις;"
- "Άντε στο διάολο πουτανάκι μας καύλωσες πρωί πρωί..."

==========================================

Συνομιλούν μια μπανάνα, ένα αγγούρι και ένα πέος. Λέει η μπανάνα:
- "Εμένα μου κάνουν τα χειρότερα. Μου βγάζουν τη πέτσα και μετά με δαγκώνουν."
- "Σιγά", λέει το αγγούρι, "εμένα με γδέρνουν, με κόβουν κομματάκια και μετά με τρώνε."
-"Σιγά ρε", λέει το πέος, "εμένα με βάζουν σε μια σακούλα, με χώνουν σε μια σπηλιά και με κουνάνε μέχρι να ξεράσω."

Ένας τύπος έχει πάει στο σεξολόγο και εξομολογείται το πρόβλημα του...
- "Γιατρέ μου, έχω απαιτήσεις από τον έρωτα! Θέλω να το κάνω ο,τι ώρα θέλω, όποια μέρα θέλω, όσες φορές θέλω, χωρίς προφυλακτικά μέτρα, αλλά και χωρίς κίνδυνο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης! Μήπως ζητάω πολλά;".
- "Μα όχι αγαπητέ μου! Απλώς ζητάτε κώλο!!!"

Ένας Κύπριος διηγείται την ιστορία της πόλης του σ` ένα φίλο του:
- "Όταν ήμασταν μιτσιοί, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιον τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να παίζουν ε και καυλώναμεν, χώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Άμαν εμεγαλώσαμεν λίαν, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιο τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να σούζουν τα βυζιά τους, εκαυλώναμεν, εχώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Άμαν εμεγαλώσαμεν πολλάν, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιον τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να σούζουν τσου κώλους τους, εκαυλώναμεν, εχώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Άμαν εγινίκαμεν άντρες, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιον τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να κάμνουν ηλιθεραπείαν, εκαυλώναμεν, εχώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Έτσι εφκάλαμεν την πόλην μας Αμμόχωστον."