Jokez

:D :D :D para poly oraio file kosti !!!!

Βασικά η συγκεκριμένη φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στο net, αλλά με εταιρεία την "Turkish Airlines"... που μάλλον ταίριαζε και καλύτερα! ;)

hehe...to xa dei sth sportDAY prin apo vdomades ...kai to xan syndiasei wraia me kati epikaira gegonota... :D

Re: ΚΑΛΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ

gioannis":3td2t0sm said:
http://www.nuts.co.uk/howsmyparking/ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ..!!!

Λιγο off topic αλλα θα ηθελα να ρωτησω,πραγματικα πιστευετε οτι οι γυναικες οδηγοι ειναι χειροτεροι απο τους αντρες;Αν καποιος οδηγει στους δρομους καθε μερα,πιστευω οτι εχει διαφορετικη αποψη.

Λυπάμαι που στο λεω Connie μου, αλλά τόσα χρόνια στους δρόμους (και μιλάμε για αρκετές ώρες την ημέρα), οι γυναίκες είναι μια από τις 4 χειρότερες κατηγορίες οδηγών (φυσικά όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα).

By the way: Οι άλλες 3 είναι οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες και οι γιατροί! :rolleyes:

Αλλα λενε οι στατιστικες για το ποιος προκαλει ατυχηματα (και μη μου πειτε κυκλοφορουν περισσοτεροι αντρες και τετοια,μιλαμε αναλογικα παντα).
Anyway, μην ανοιξουμε θεμα εδω για αυτο το πραγμα,οι αποψεις των αντρων ειναι γνωστες. Εχω αποψη επι του θεματος γιατι οδηγω εδω και 10 χρονια πολλες ωρες την ημερα.
Πιστευω οτι ειμαι ακρως αντικειμενικη και η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν και αντρες και γυναικες οδηγοι που ειναι χαλια.
Αλλα το σταματαμε εδω γιατι ειμαστε σε λαθος thread.