Jet vs. turboprop

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: Olympic Air Dash8 Q400

Και η Singapore που έφυγε απ την Ελλάδα κότα είναι;;;Και η Thai; Και η Delta που κάνει μόνο εποχικά; Ρε παιδιά δώστε του λίγα εκατομμύρια να φτιάξει την eagle JET να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς!!!

ελεος πια
αφου δεν καταλαβαινει καποιος αφηστε τον στο ΄"ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ"
ο αετος φημιζεται για την οραση και την εξυπναδα του
ο μπουφος οχι

Δεν έχει πλάκα πάντως;
Είναι περίεργο πάντως να έχει ως "σήμα" του προφίλ του το λογότυπο της Aegean η οποία ξεκίνησε με "πραπρα",νοικιάζει "πραπρα" κατά καιρούς και έχει πτήσεις κοινού κωδικού με "πραπρα".Δε μπορεί,κάποια ένδειξη είναι αυτό! :banana: :banana: :banana:
Eagle21,σου έχω τρεις ερωτήσεις:
α) Αν η εταιρεία ήταν δικιά σου,θα δρομολογούσες ένα αφος 168 θέσεων για να μεταφέρεις 78 επιβάτες;Θα το θεωρούσες λογικό;
β) Είτε δρομολογήσεις Α319 είτε Q400 για τη Θεσ/κη,την ίδια δουλειά δε θα κάνουν;
γ) Έγραψες :
αν εσεις το θεωρειτε πολυτελεια να πατε να κοιταχτειτε εσεις,
Μήπως γνωρίζεις πόσο στοιχίζει ένα A320 και πόσο ένα Q400;

Bρίσκω αξιοπρόσεκτη τη σύγκριση παραγωγής της οικογένειας 320 με τα DHC. Πα μαλ, πα μαλ 8)

Είναι ένα επιχείρημα τύπου:
"Αγόρια-Ιππότες,Κορίτσια-Μαύρες Κότες
Αγόρια-Κανόνια,Κορίτσια-Μακαρόνια"

58 εκατομμυρια ευρω Α318, 107 εως 132 επιβατες κ το Α320 150 με 170 επιβατες 78 εκατομμυρια αυτο, Q400 27εκατομμυρια δολαρια 68 80 θεσεις, αν ειναι να κανω δυο φορες, ενα δρομολογιο μεγαλο με Q400, αντι με ενα jet μια διαδρομη οκ παω πασο, κ για αν ειμαι μπουφος εξυπνοπουλι ασε να το ξερουν αλλοι το οτι θα κλεισει η regional εταιριουλα συντομα ουτε το εχετε παρει χαμπαρι αλλα τι λεω πρα πρα κ ξερω ψωμι, Q400 το αεροπλανο της απατης!!!!!

Εν τάξει!Ότι πεις!
Μισό λεπτό να πάρω την Aerospatiale,τη Bombardier και μερικούς άλλους να τους πω να σταματήσουν τη παραγωγή!

eagle21":1yd3n47i said:
αν ειναι να κανω δυο φορες, ενα δρομολογιο μεγαλο με Q400, αντι με ενα jet μια διαδρομη οκ παω πασο,
Να δω πως θα κάνεις το μισό δρομολόγιο όταν έχεις μόνο Airbus...

eagle21":1ozsvfva said:
Q400 το αεροπλανο της απατης!!!!!

Πραγματικά, πρέπει να έπαθες πολύ χοντρή ζημιά. Τέτοιο κόλλημα με μια φράση έχω να δω από φοιτητής. Έλα πες μας τι σου συνέβη . Σου φάγανε λεφτά ? Σε απάτησε η eagle22 ? Είδες πολλές φορές το "Απατεώνες και Τζένλεμεν" ? Δεν εξηγείται αλλιώς....

Αν έχεις στοιχεία και λογικά επιχειρήματα, απέδειξε μας τη φράση σου. Το να σε πείσουμε ότι το Q400 είναι ιδανικό αεροπλάνο για το ρόλο που προορίζεται δεν πρόκειται, οπότε δε θα προσπαθήσω καν. Αλλά αυτό το "Q400 το αεροπλανο της απατης!!!!!" πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω....

Ξέρω, θα μου σούρεις ένα σωρό βρισιές που όλες θα καταλήγουν στο "Q400 το αεροπλανο της απατης!!!!!"....

ΣΤΟΙ-ΧΕΙ-Α. Χωρίς ΣΤΟΙ-ΧΙ-Α, λυπάμαι αλλά είσαι "Q400 το αεροπλανο της απατης!!!!!"

Υ.Γ. Πήρες κανονικό εξιτήριο ή τους το έσκασες ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.