in-flight service

• Thread starter rouho
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Να μάθετε άλλη φορά, να μην επιλέγετε comfort food και πίτσες στους "AegeanYourWay" διαγωνισμούς.

Έχει περιοριστεί και άλλο το μενού στην οικονομική άραγε; Σε πρόσφατη πτήση μου DUS-ATH (blocked στις 3 ώρες), μας δόθηκε η επιλογή ανάμεσα σε "τοστ" και "σοκολατόπιτα".
HAM-ATH (3h15min block time) πριν λίγες ημέρες η επιλογή ήταν "λουκανικόπιτα" ή "σπανακόπιτα" με επιδόρπιο mini-kitkat. Technically είναι ζεστό "γεύμα" .:banana:
...σύντομα τους βλέπω να κερνάνε 330ml νερό (σε ποτηράκι) και τελος.

Το αντίδωρο είναι το νέο γεύμα μάλλον!
Μα τόσα χρόνια να μην έχω καταλάβει ότι η εκκλησία με τάιζε :rolleyes:
Τροπή μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη και απολογούμαι.
Αυτό το ξεπέταγμα με τα Kit Kat μπορεί να με τρελάνει. Ότι δεν μπορούσα δηλαδή να το έχω στην τσέπη και να το φάω όποτε μου γουστάρει, πρέπει να περιμένω και σαράντα τέρμινα να με κοιτάξει στα μάτια κάποιος και να μου πει το γεύμα σας κύριε :bash:
Δεν έπαιρνα καλύτερα ένα κρουασάν στρατιωτικού τύπου από το περίπτερο :wall:
Καλά τα χωρατά, αλλά δεν κάνουν το αντίδωρο snack.

Μια εποχη στο παρελθον δουλευα στην newrest....καλυτερα το συσκευασμενο κιτ-κατ...ακομα και στο υποτιθεται καλο φαγητο της business class...

HAM-ATH (3h15min block time) πριν λίγες ημέρες η επιλογή ήταν "λουκανικόπιτα" ή "σπανακόπιτα" με επιδόρπιο mini-kitkat. Technically είναι ζεστό "γεύμα" .:banana:
...σύντομα τους βλέπω να κερνάνε 330ml νερό (σε ποτηράκι) και τελος.
Το 2021 με τα κρύα σάντουιτς είχαν πιάσει πάτο. Πιστεύω πως δε θα το κόψουν, αλλά θα παραμείνει έτσι μίζερο, για να δικαιολογεί εν μέρει τις εξωφρενικές τιμές που βαράει. Έκοψε τα δύο τεμάχια στην καμπίνα, έκοψε τις κανονικές θέσεις, άμα κόψει και το υποτυπώδες in-flight service το μονο που θα την ξεχωρίζει από loco είναι η Zeus+DIone :mrgreen:

Έχετε δίκιο βρε παιδιά αλλά τι να κάνουν; και η Aegean, όπως πολλές αεροπορικές, αναγκάζεται να λειτουργήσει με τους κανόνες της αγοράς. Αν έδιναν σε όλους τους επιβάτες, που κατά κανόνα ζητούν οικονομικά εισιτήρια, ζεστό γεύμα, ίσως να μη μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα. Ίσως πάλι να είναι άλλο το πρόβλημα, να λείπουν πρώτες ύλες ή προσωπικό. Εδώ αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε το νερό (!!) που θεωρητικά ανήκει στο λαό του εκάστοτε τόπου και μάλιστα πολλές φορές από ξένους. Τι να λέμε τώρα

Το θέμα είναι ξεκάθαρα οικονομικό και τίποτε άλλο. Τα δωρεάν ζεστά γεύματα κοστίζουν και προσθέτουν βάρος στο αεροπλάνο. Δεν είμαστε (ακόμα) Βόρειος Κορέα, ώστε να έχουμε έλλειψη πρώτων υλών.

Αυτό που βλέπω να γίνεται στο μέλλον είναι το book-your-meal. Αν δε θες το λουκανικοπιτάκι, μπορείς να προ-πληρώσεις και να επιλέξεις το γεύμα της επιλογής σου.

Αυτό που βλέπω να γίνεται στο μέλλον είναι το book-your-meal. Αν δε θες το λουκανικοπιτάκι, μπορείς να προ-πληρώσεις και να επιλέξεις το γεύμα της επιλογής σου.
Μακάρι, αρκεί να τρώγεται.
Γιατί κάποια από τα "γεύματα" που σερβίρουν πλέον στην economy, δεν τρώγονται.
Συμπεριλαμβανομένων των "πρωινών" τύπου πίτας (πχ σπανακόπιτας) με άψητη ζύμη που αν τη φας σε πιανει το στομάχι σου.

Υπάρχει και το buy on board (πχ British Airways) που δεν προπληρώνεις. Απλά δεν είναι εξασφαλισμένο οτι θα εχει μείνει αυτο που θες.

Το θέμα είναι ξεκάθαρα οικονομικό και τίποτε άλλο. Τα δωρεάν ζεστά γεύματα κοστίζουν και προσθέτουν βάρος στο αεροπλάνο. Δεν είμαστε (ακόμα) Βόρειος Κορέα, ώστε να έχουμε έλλειψη πρώτων υλών.

Ε καλά τώρα. Είναι και αυτά τα περίφημα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, που έρχεται η άτιμη η CargoLux με τα μεγάλα αεροπλάνα της και τα στέλνει Μεξικό, Αμερικές, Ασίες. Είναι λογικό να ξεμείνουν τα catering.
Χαλάλι, πάνε καλά οι εξαγωγές ;)
Ως προς την ουσία, είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή. Ωστόσο θα περίμενα να γίνει δοκιμαστική με τα charters που κάποια δεν έχουν complementary. Υπό την αίρεση ότι δεν έχει γίνει ακόμα πάντοτε.