Idiwtikopoihsh OA

• Thread starter Thread starter sxoaa
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Παντως ο Κος Αλεξάκης που ειναι ο επικρατεστερος για την εξαγορα των ΟΑ και ο οποιος αφιχθει χθες απο Αμερικη, μεταξυ αλλων δηλωσε οτι ηρθε για να υπογραψει τη συμφωνια. Θα μελετησει προσεκτικα το θεμα των εργαζομενων :roll: και σκοπευει να ενισχυσει το στολο με 3 ΑΤR και 5 737!!! :oops:

Φορτσατο τον βλεπω τον θειο απο την Αμερικη! :?

Δεν βλέπω με καλο μάτι την ανάμιξη της Olympic Investors, και για πρώτο λόγο, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί μου είναι αγκάθι στο μάτι... Διότι μέσω της εταιρείας επιχειρεί ένα lobby να διεισδύσει σε ένα ζωτικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, στον οποιο δεν είχε καταφέρει να πιάσει πόδι μέχρι τώρα. Και αυτό θα έπρεπε να μας δώσει τροφή για να ανησυχούμε. θα προτιμούσα να έκλεινε ΕΝΤΕΛΩΣ και να άρχιζε με άλλο όνομα, διοίκηση κλπ, αλλα υπό ΕΛΛΗΝΙΚO έλεγχο! Για μένα είναι ο "θείος από την Αμερική" απλά το δόλωμα... Και σταματάω εδώ για να μη γίνω off. Ερωτήσεις κλπ, παρακαλώ με ΠM!

Μην αρχίσεις σε παρακαλώ και εσύ τις αηδίες για την EL AL και τους Εβραίους

makedonas":1fpyg60t said:
Δεν βλέπω με καλο μάτι την ανάμιξη της Olympic Investors, και για πρώτο λόγο, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί μου είναι αγκάθι στο μάτι... Διότι μέσω της εταιρείας επιχειρεί ένα lobby να διεισδύσει σε ένα ζωτικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, στον οποιο δεν είχε καταφέρει να πιάσει πόδι μέχρι τώρα. Και αυτό θα έπρεπε να μας δώσει τροφή για να ανησυχούμε. θα προτιμούσα να έκλεινε ΕΝΤΕΛΩΣ και να άρχιζε με άλλο όνομα, διοίκηση κλπ, αλλα υπό ΕΛΛΗΝΙΚO έλεγχο! Για μένα είναι ο "θείος από την Αμερική" απλά το δόλωμα... Και σταματάω εδώ για να μη γίνω off. Ερωτήσεις κλπ, παρακαλώ με ΠM!

Μικροφοβίες, δήδεν αγωνίες για 'ζωτικά συμφέροντα στα οποία δεν κατάφερε να πιάσει πόδι' κλπ κλπ... ΧΑ ΧΑ.
Δηλαδή φίλε προτιμάς να πληρώνει από το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός 4.2 Δισεκατομμύρια Ευρώ (δηλαδή 3x το κόστος του Ελ. Βενιζέλος) για να έχουμε την πολυτέλεια να μη μας ...διεισδύσει το lobby το οποίο φοβάσαι;

Η καλλιέργεια τέτοιων φημών μάλλον δείχνει την παροιμία γι' αυτόν που δεν θέλει να ζυμώσει...

Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν με ενδιαφέρει το τι πρόσωπο είναι, ένα μόνο μας νοιάζει: έχει την οικονομική φερεγγυότητα να μας καταβάλλει το κόστος εξαγοράς; έχει την φερεγγυότητα να θέσει σε λειτουργία αυτό που θα αγοράσει; θα είναι δηλαδή η αγορασμένη εταιρεία σε θέση να προσφέρει στην Ελληνική οικονομία ή θα την απομυζεί όπως η τωρινή; Τίποτε άλλο. Ούτε τι προσωπικά πιστεύω έχει, ούτε ποιά ποδοσφαιρική ομάδα στηρίζει ούτε αν είναι ωραίος ή άσχημος ή παντρεμένος ή χωρισμένος ή σε ποιόν Θεό πιστεύει. Αυτά είναι δικές του υποθέσεις.

george_a":1heparhi said:
Μικροφοβίες, δήδεν αγωνίες για 'ζωτικά συμφέροντα στα οποία δεν κατάφερε να πιάσει πόδι' κλπ κλπ... ΧΑ ΧΑ.
Δηλαδή φίλε προτιμάς να πληρώνει από το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός 4.2 Δισεκατομμύρια Ευρώ (δηλαδή 3x το κόστος του Ελ. Βενιζέλος) για να έχουμε την πολυτέλεια να μη μας ...διεισδύσει το lobby το οποίο φοβάσαι;

Η καλλιέργεια τέτοιων φημών μάλλον δείχνει την παροιμία γι' αυτόν που δεν θέλει να ζυμώσει...

Δεν είναι φοβίες, είναι facts, τα περί ποιων συμφερόντων εκπροσωπεί η εταιρεία, μιας και είχε δοθεί στη δημοσιότητα.. Το ότι δεν θέλω να συνεχίσει η OA να απομυζεί τον έλληνα φορολογούμενο, νομίζω ότι το έχω γράψει καθαρότατα στο κείμενο!!!!!

Στη σημερινή εποχή τα κεφάλαια δεν έχουν πατρίδα. Ο τύπος μπορεί να είναι από όποιο κράτος θέλει. Αν είναι νόμιμος (βασικό) και πληροί τις προϋποθέσεις (κεφάλαια, φερεγγυότητα, τεχνογνωσια) ας είναι και ο Μαχάτμα Γκάντι και ας κρύβεται από πίσω του ο Νταρθ Βέιντερ. Από πάνω μας μπορεί να φύγει η ΟΑ?

Επειδή το θέμα μας είναι η ιδιωτικοποίηση της ΟΑ και επειδη το όνομα του υποψήφιου επενδυτή είναι ανακοινωμένο δεν είσαι καθόλου οφτόπικ αν έχεις μια ένσταση ή και δύο. Θα χαρούμε να τις συζητήσουμε. Αλλά με γενικότητες και αόριστες απειλές δεν γίνεται συζήτηση.

O Bασιλάκης μας βρωμάει, ο Olympic Investor είναι ύποπτος, ο κ. Κεφαλαιούχος έχει ύποπτα συμφέροντα, τελικά αντί να τους κάνουμε άγαλμα που θέλουν να μας απαλλάξουν από την ΟΑ αρχίζουμε να καλλιεργούμε κλίμα καχυποψίας.

Κλίμα καχυποψίας για τα τόσα δισ. € που απομυζείται ο Ελληνικός Λαός από τα χρόνια κρατικής διαχείρησης δεν βλέπω πάντως...

perimenoume oloi ton marx gia auto....

pantos emena mou mirizei oti i OA tha ginei kati san tin flyzoom.com kai goustaro... giati to montelo einai petichimeno...kai malista meta tin sinfonia me tin valtimore pou akousa oti eiparchi...vlepo oti efoson ola pane kala...tha parei kali poria i eteria

Κι εγώ μαζί σου φίλε george_a αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μόλις είδα τον Αλεξάκη στο ΑΙΑ κάτι μέσα μου δεν μου άρεσε :? Ειδικά το γεγονός οτι ήταν προτιμητέος απο ΠΑΣΟΚ εποχή. Ίσως να είμαι λίγο προκατειλημένος με τους Έλληνές επιχειρηματίες μας της διασποράς, βλέπεις δεν έβγαλα εγώ το Αμερικάνικο παρατσούκλι Greek mafia. Απλά θέλω να πω ότι δεν υποστηρίζω τα λαϊκίστικα τύπου Κανέλη που κατηγορούν Βασιλάκιδες και λοιπούς αλλά η ιστορία μας (η γνωστή Ελληνική κομπίνα) τους δίνει τροφή και κάποια μικρά δίκια.

Πάντος (sorry off topic) έβριζα και λίγο την ΒΑ αυτές τις μέρες γιατί έχω free και προσπαθούσα να αλλάξω ΟΑ με ΒΑ και μου ζητούσαν ν'αλλάξω σε τύπο Zeta (η LH δεχόταν με το υπάρχον ticket αλλά ήταν full μέχρι Οκτώβρη) :evil: Είμαι λοιπόν για πρώτη φορά περιμένω επι 10 μέρες όλες full. Απ'ότι φαίνεται θα φύγω σίγουρα Παρασκευή με 265 ακόμα και σε cockpit-τα κανόνησε ο dadas με τον κ.Κωσταντέλο παύλα Mr B734 captain & president (οκ ρε παιδιά έχω κι εγώ ένα κονέ μην βαράτε :) όλοι λίγο πολύ κάτι έχουν).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.