Re: Iδιωτικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων
@Cyverius
"Όσο για το ότι στο Ελ.Βεν τα λεφτά δε μένουν Ελλάδα, έλεος, μόνο με τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν, ζούνε τόσοι άνθρωποι."
Στο Ελληνικό αν θυμάμαι καλά όλα δούλευαν αυτόματα και δεν είχε καθόλου κόσμο... ποιές χιλιάδες θέσεις ??? επιπλέον ναι, στα καταστήματα κλπ αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, με τις χιλιάδες θέσεις. Αν εννοείς τους security, handling κλπ , αυτοί θα υπήρχαν σήμερα και Ελληνικό να είχαμε ακόμα !!!
Και όχι μόνο αυτό, αλλα καθε Παρασκευή απόγευμα μαζεύονται όλοι στο parking του Ελ Βεν. , αγοράζουν όλοι σαμπανιες και τα σπάνε, απο το πολύ χρήμα που κονομάνε.
Μάλλον απευθύνεσαι σε νέους και ανύπαντρους που δεν έχουν σκοπό να κάνουν ποτέ οικογένεια... γιατί αυτό το "ζούνε" θέλει μεγάλη εξήγηση....
Τελικά σε αυτή τη χώρα τί θέλουμε ? είμαστε ευχαριστημένοι να μας δίνουν μια δουλειά με ελαστική- που φτάνει στο ξεχείλωμα - σχέση , να παίρνουμε 600-1000 Ευρώ, να μας εκμεταλλεύονται χωρίς να μπορούμε να πούμε "κιχ" και τα κέρδη να τα παίρνουν κάποιοι λίγοι ? ( μήπως ακούγομαι ολίγον ως ΚΚΕς ???)
αν δεν κάνω λάθος έχουμε σοσιαλιστική κυβέρνηση !
Αμάν πιά με τους τιμητές ... αλήθεια αγαπητέ εσύ τι μισθό παίρνεις ? είσαι ευχαριστημένος με 700 Ευρώ. ? ή είσαι βολεμένος με την περιουσία του μπαμπά και κρίνεις εκ του ασφαλούς ?? γιατί αν σπούδασες και έχεις απαιτήσεις για καλύτερες αποδοχές, τό ίδιο έχω και εγώ και ελπίζω και τα παιδιά μου !
Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, είσαι μέρος του προβλήματος. Εδώ μιλάμε για 300 δις χρέος που η πλειοψηφία είναι από μισθούς, επιδόματα, συντάξεις που δόθηκαν/αυξήθηκαν χαριστικά ή με τσαμπουκάδες και συ μου μιλάς για κέρδος?
Ποιος ηλίθιος στο είπε αυτό ??? το χρέος των 300 δις οφείλεται σε μισθούς ???? τί μας λές ??? οι συντάξεις του κοσμάκη, τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων που πήγαν στο χρηματιστήριο και πέταξαν προς Ελβετία μεριά οι δημόσιοι υπάλληλοι τα πήραν?
Να θυμηθώ τους Ολυμπιακούς αγώνες που με τον Σαμαραγκ να λέει το "Αthens" πάθαμε όλοι πλάκα, αλλα τώρα έρχεται ο πονοκέφαλος απο τα χρέη που μας άφησαν... το επίδομά μου είναι το πρόβλημα της χώρας ??? τέτοιες ανακρίβειες ( προσπαθώ να κρατήσω κόσμια τη συζήτηση) δεν πρέπει να λέγονται...
Δηλαδή οι χιλιάδες φοροφυγάδες, με προκλητικές δηλώσεις είναι εντάξει και σου φταίει ο Δ.Υ. ? ο κάθε Βουλγαράκης με τις offshore είναι αποδεκτός ?
τα δεκάδες καρτέλ της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας" που έχουν φτάσει τις τιμές στα ύψη , τα διυλιστήρια που ξεχνούν να ρίξουν την τιμή οταν πέφτει διεθνώς είναι στο απυρόβλητο ??? θα μπορούσα να γράφω για ώρες, αλλα μάλλον τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ, οπότε δεν έχει νόημα
Το κόστος των δημοσίων έργων έχει φτάσει σε τέτοιες τιμές για να φάνε τα μέλη του ΤΕΕ, που έφτασαν τους δρόμους να είναι οι ακριβότεροι στην κατασκευή τους, αν και χρησιμοποιούνται συνήθως παράνομοι μετανάστες με μεροκάματα πείνας. Τα κότερα που αγοράζονται ακόμα και σήμερα, τα διαμερίσματα που αγοράζονται με μετρητά αυτό τον καιρό στις ακριβότερες περιοχές του Λονδίνου, μάλλον θα ανήκουν σε δημόσιους υπαλλήλους , που πρόλαβαν να βγάλουν τα περίσσεια απο το μηνιάτικό τους σε offshore
Τέλος, για να έχουμε και καλό ρώτημα, πόσος θα έπρεπε να είναι ο μισθός ενός υπαλλήλου με 10-15 χρόνια υπηρεσία, ας πούμε ΤΕ ?? εννοώ βέβαια τα καθαρά μετά απο όλες τις κρατήσεις για φόρο, σύνταξη και περίθαλψη που πληρώνονται χρυσά ???